chvíli sem přemejšlel jaký ošklivý slova ti napíšu, ale prdim na to
taháš mě za slovaa valstně si reagoval jako kdybych se TEBE snažil poučit
Hawwkk...
tak když se tu tak hezky bavíte, vadilo by celice 2.0Gti 5gen, kdyby začala papat 98ku misto 95ky?? nejde mi nějakej nárůst výkonu, spíše o to, jeslti to nebude vadit motoru atd.. diky lidičky
Celerak2.0Gti píše:tak když se tu tak hezky bavíte, vadilo by celice 2.0Gti 5gen, kdyby začala papat 98ku misto 95ky?? nejde mi nějakej nárůst výkonu, spíše o to, jeslti to nebude vadit motoru atd.. diky lidičky
víc oktanů než má motor předepsaný nevadí, míň jo, that's all
teda pokud mi to Malpaso požehná (promiň ale musim si rejpnout)
garfielld píše:chvíli sem přemejšlel jaký ošklivý slova ti napíšu, ale prdim na to
Hawwkk...
Celerak2.0Gti píše:tak když se tu tak hezky bavíte, vadilo by celice 2.0Gti 5gen, kdyby začala papat 98ku misto 95ky?? nejde mi nějakej nárůst výkonu, spíše o to, jeslti to nebude vadit motoru atd.. diky lidičky
víc oktanů než má motor předepsaný nevadí, míň jo, that's all
teda pokud mi to Malpaso požehná (promiň ale musim si rejpnout)
vždyť já o tom vim stejně prd, jen dělám chytrýho, rád si povídám a ještě polovinu z toho nemyslím vážně
rozdíl je v tom že benzín s výšším okt. delé odolává samovznícení. NAvíc shell je podstatně čistčí benzín tzn. je kvalitnější na výkonu to asi nepoznáš ale na kultivovanosti a životnosti motoru určitě. Jinak pokud tam liješ 98 oktanovej benzín tak by se dal trošku upravit přezápal a mapi a výkon by se dal navýšit. K jiskření by do cházelo později. A větší efekt by to mělo při snížení hlavy.
elviiis píše:rozdíl je v tom že benzín s výšším okt. delé odolává samovznícení. NAvíc shell je podstatně čistčí benzín tzn. je kvalitnější na výkonu to asi nepoznáš ale na kultivovanosti a životnosti motoru určitě. Jinak pokud tam liješ 98 oktanovej benzín tak by se dal trošku upravit přezápal a mapi a výkon by se dal navýšit. K jiskření by do cházelo později. A větší efekt by to mělo při snížení hlavy.
to mě vždycky zajímalo, jak je možné aby byl shell čistější benzín, když to všichni v republice berou od české rafinérské??????
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
nevis co pridavaj az na pumpe...ja ten rozdil poznam kdyz tankuju u Jetky nebo u makra a pak u shellky i klasickou 95ku...poznam to pri startech a jizde za studena..
garfielld píše:chvíli sem přemejšlel jaký ošklivý slova ti napíšu, ale prdim na to
Hawwkk...
a jéje... a já se tak moc snažil bejt vtipnej
tak to ti moc nešlo ale proto sem taky nechtěl bejt sprostej, páč vim prd jaxi to myslel...
taky jsem po tom pátral jestli je to lepší jezdit na 98 než 95 ptal se pár odborníku a odpovědi se většinou shodovaly
že řídíci jednotka je nastavena na 95 oktanů a musela by si přenastavit mapa a nebo pokud to má čidlo klepání a to u celicy nevím tak by se to mělo přenastavit samo
takže má čidlo nebo né 5gen. víte to?
no a shell v-power je učinější ale aspon 3 nádrže po sobě aby to mělo efekt
Ty jsi jejich dealer nebo co? Tři nádrže.A nejlíp do týdne ne????Mám motor origo na super 98 a když jsem tankoval rok jinde a pak jsem začal tankovat V-POWER cítil jsem to,ale není to nějak obrovská změna ve výkonu.Je to takový to zklidnění motoru a lepší starty.Jinak na stolici jsem nebyl-jsou to jen dojmy z jízdy.Chtělo by to někoho,kdo to skusil na stolici.Jinak je to dohadování vlastně o ničem.