Takže 165 by mělo být 165/75-13, abych Ti v tom udělal zmatek. Jiná věc je, ža na technický bývají techničtí analfabeti a co není přímo v techničáku, nemusí projít....
OK... Ještě jsem ráno zkontroloval ty 165, co mám na autě a jsou to 165/70 13.Jimmi píše:Tak vidíš, enikybeniky, v techničáku chybu nemáš, ale neumíš ty rozměry číst. 155-13 totiž není 155/70-13, ale 155/80-13, a to už je úplně jiná pňyjomaťyka![]()
Takže 165 by mělo být 165/75-13, abych Ti v tom udělal zmatek. Jiná věc je, ža na technický bývají techničtí analfabeti a co není přímo v techničáku, nemusí projít....
A kde je porad problem ? Co ti rekli v Toyote v Preze?enikybeniky píše:Tak jsem byl jedním známým od policie odkázán na pneuservis, že mi tam prej dají potvrzení, že tam ty gumy nevadí a s tím na úřad za cca 500 Kč.
Tak jsem zajel do pneuserisu a prej už to tam nedávaj, na STK prej vůbec, tak prej musim na policajty na dopravku, tam mi prej řeknou, co a jak, tak to mám opravdu radost.
Už to vidim: a vy máte ty kola na autě, jak to? To nemůžete, to bude za pokutu... Kurňa.
To jako že mám zavolat do Prahy a poprosit je o vyjádření, či jak? Problém je, že tam ty kola chci nechat, ať nemusim kupovat jinou sadu, kor když i zimáky mám 165/7O... A ještě jsem se nedozvěděl, kam teda mám zajít, co po mě budou chtít...dr.knedlo píše:A kde je porad problem ? Co ti rekli v Toyote v Preze?enikybeniky píše:Tak jsem byl jedním známým od policie odkázán na pneuservis, že mi tam prej dají potvrzení, že tam ty gumy nevadí a s tím na úřad za cca 500 Kč.
Tak jsem zajel do pneuserisu a prej už to tam nedávaj, na STK prej vůbec, tak prej musim na policajty na dopravku, tam mi prej řeknou, co a jak, tak to mám opravdu radost.
Už to vidim: a vy máte ty kola na autě, jak to? To nemůžete, to bude za pokutu... Kurňa.
a zvedl telefon zavolal na tel.: 255 706 870 homolagace individuálních dovozů, přestavby a tam je poprosil aby me poslali papir s alternativnima rafkama na muj vuz rekl jsme jim VIN a bylo to z atyden za 600Kc me prisel papir a ja to ne urade nechal zapsat do technicaku... to bylo celi.. porad nechapu kde je problem ?:(enikybeniky píše:To jako že mám zavolat do Prahy a poprosit je o vyjádření, či jak? Problém je, že tam ty kola chci nechat, ať nemusim kupovat jinou sadu, kor když i zimáky mám 165/7O... A ještě jsem se nedozvěděl, kam teda mám zajít, co po mě budou chtít...dr.knedlo píše:A kde je porad problem ? Co ti rekli v Toyote v Preze?enikybeniky píše:Tak jsem byl jedním známým od policie odkázán na pneuservis, že mi tam prej dají potvrzení, že tam ty gumy nevadí a s tím na úřad za cca 500 Kč.
Tak problém je nejspíš v tom, že tuhle informaci se dozvídám až teď... To bude celej ten problém. Já tohle totiž nevěděl, proto jsem založil tohle téma.dr.knedlo píše:a zvedl telefon zavolal na tel.: 255 706 870 homolagace individuálních dovozů, přestavby a tam je poprosil aby me poslali papir s alternativnima rafkama na muj vuz rekl jsme jim VIN a bylo to z atyden za 600Kc me prisel papir a ja to ne urade nechal zapsat do technicaku... to bylo celi.. porad nechapu kde je problem ?:(enikybeniky píše:To jako že mám zavolat do Prahy a poprosit je o vyjádření, či jak? Problém je, že tam ty kola chci nechat, ať nemusim kupovat jinou sadu, kor když i zimáky mám 165/7O... A ještě jsem se nedozvěděl, kam teda mám zajít, co po mě budou chtít...dr.knedlo píše: A kde je porad problem ? Co ti rekli v Toyote v Preze?
samozdrejme i pneuenikybeniky píše:Tak problém je nejspíš v tom, že tuhle informaci se dozvídám až teď... To bude celej ten problém. Já tohle totiž nevěděl, proto jsem založil tohle téma.dr.knedlo píše:a zvedl telefon zavolal na tel.: 255 706 870 homolagace individuálních dovozů, přestavby a tam je poprosil aby me poslali papir s alternativnima rafkama na muj vuz rekl jsme jim VIN a bylo to z atyden za 600Kc me prisel papir a ja to ne urade nechal zapsat do technicaku... to bylo celi.. porad nechapu kde je problem ?:(enikybeniky píše: To jako že mám zavolat do Prahy a poprosit je o vyjádření, či jak? Problém je, že tam ty kola chci nechat, ať nemusim kupovat jinou sadu, kor když i zimáky mám 165/7O... A ještě jsem se nedozvěděl, kam teda mám zajít, co po mě budou chtít...
Jinak ten papír se týkal pouze ráfků nebo je tam i pneu? Hned bych tam volal...
Díky, cinknu tam...samozdrejme i pneu![]()
Jinak to cislo najdes primo na strankach http://www.toyota.cz a sekce Naše adresa....
![]()
Rekni jim ze chces vsechny.....enikybeniky píše:Díky, cinknu tam...samozdrejme i pneu![]()
Jinak to cislo najdes primo na strankach http://www.toyota.cz a sekce Naše adresa....
![]()
Ještě jeden dotaz: oni mi pošlou všechny možný typy kol na moje auto a to všechno se mi zapíše do techničáku nebo pouze to, co já potřebuju?
Volal si tam vubec?enikybeniky píše:Tak jsem se vyprdl na nějaký připisování a radši koupim nějaký jetější 175-ky a bude klid.
Jenom jsem se chtěl zeptat - když je u pneu v techničáku 175/70R13 80 S - co znamená to "80 S"? Musím se toho při koupi pneu držet nebo to můžu vypustit z hlavy?
A ohledně disků, kdybych chtěl dokoupit plechy nebo liťáky, v TP mám jenom 5,5 JX13. To mi asi stačit nebude, co? Jaká je rozteč a počet šroubů? Je to 4x100? Díky.
Kromě tý infolinky jsem přímo na tu linku nevolal, ty 175-ky tomu budou slušet určitě víc.dr.knedlo píše:
Volal si tam vubec?
Tak to zkus ti rikam je to uplne onicem zavolas reknes adesu poslou preberes prepises.. a ses uplne v klidu...enikybeniky píše:Kromě tý infolinky jsem přímo na tu linku nevolal, ty 175-ky tomu budou slušet určitě víc.dr.knedlo píše:
Volal si tam vubec?
Bude poznat na spotřebě a na výkonu, že jsou tam o něco malinko širší kola?