Chtel bych poradit

vše ohledně modelové řady Celica
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Vic paliva tam nepujde, protoze to ridici jednotka nedovoli, jde o to ze bude vstrik kratsi, agresivnejsi a smes lepe promisena a vybusnejsi.
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

no není to tak drahé, nebo jestli máte možnost sehnat celicu do 20000Kč, tak sem s ní
RAV4 D-CAT
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja se bavim o komplet GO a ne o vymene tesneni a podobnych veci.."komplet" go motoru(blok a hlava) je vsechno vyjma kliky a vacek...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

nesrovnávej celicu z dnešníma autama ale z autama z roku 1990
ja osobně bych moc výkon nezvyšoval seriové díly by to nemusely vydržet to spíše nechat obal at to vypadá jako celica ale vnitřnosti vyměnit komplet jinak jsou to vyhozené prachy a za to by bylo auto o dost koní výkonější jak to dělá EVO500 ale ta jeho po přestavbě vypadat jako celica nebude
http://www.tuning.cz/evo500/home.htm
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

greddy píše:ja se bavim o komplet GO a ne o vymene tesneni a podobnych veci.."komplet" go motoru(blok a hlava) je vsechno vyjma kliky a vacek...
No a co si myslíš že jsme asi dělali????? Těsnění není go, ale dělali jsme koplet hlavu, kliku a překroužkování, tzn. celej motor,né???
RAV4 D-CAT
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Petr píše:nesrovnávej celicu z dnešníma autama ale z autama z roku 1990
ja osobně bych moc výkon nezvyšoval seriové díly by to nemusely vydržet to spíše nechat obal at to vypadá jako celica ale vnitřnosti vyměnit komplet jinak jsou to vyhozené prachy a za to by bylo auto o dost koní výkonější jak to dělá EVO500 ale ta jeho po přestavbě vypadat jako celica nebude
no tuto upravu co planuju mi prave poradil a schvalil on, nemyslim si ze by to byl nejaky "ťápala půťový", jeho projekt sleduju od zacatku a mela jsem tu cest s nim obchodovat, bavit se a videt jeho praci na vlastni oci
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Leňulka píše:
no tuto upravu co planuju mi prave poradil a schvalil on, nemyslim si ze by to byl nejaky "ťápala půťový", jeho projekt sleduju od zacatku a mela jsem tu cest s nim obchodovat, bavit se a videt jeho praci na vlastni oci
no az na to ze ty mas uplne jinej motor nez on :D
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Radus2,0Gti píše:
greddy píše:ja se bavim o komplet GO a ne o vymene tesneni a podobnych veci.."komplet" go motoru(blok a hlava) je vsechno vyjma kliky a vacek...
No a co si myslíš že jsme asi dělali????? Těsnění není go, ale dělali jsme koplet hlavu, kliku a překroužkování, tzn. celej motor,né???
novy pisty a ojnice vyjou na tech +- 20 :)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

greddy píše:
Leňulka píše:
to ale on vi, neni vcerejsi :wink:
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Leňulka píše:
greddy píše:
Leňulka píše: no tuto upravu co planuju mi prave poradil a schvalil on, nemyslim si ze by to byl nejaky "ťápala půťový", jeho projekt sleduju od zacatku a mela jsem tu cest s nim obchodovat, bavit se a videt jeho praci na vlastni oci
to ale on vi, neni vcerejsi :wink:
tak co ti poradil? :) me rek ze se na ty upravy mam vykaslat ze z jeho zkusenosti s dilama na 3s-gte neni nic co bych mohl aplikovat na svuj krap :o) proto jdu do GTE
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

jo petr je o.k ale gte je lepši na upravy ale každýho je volba co kam vrazí
a kolik ja bych do toho nešel mě stači když ta moje celicka bude mít nový lak a pojede jako nová i to stojí dost peněz..jak řikám každý at si dělá co chce
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

je pravda že těch 115kW není při té váze moc a motor chce vytáčet.. každopádně zvýšení výkonu a hlavně krouťáku by to chtělo už od spodních otáček.. veškeré úpravy co sem kdy vyzkoušel tomu moc nepomohly, jen GO tomu pomohlo nejvíc :)
Myslím, že nejvíc tomu pomůže odlehčení :D
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Tommi
Člen Týmu

Příspěvek od Tommi »

jn ale co chces odlehcovat? porat dikec
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

RaW007 píše:je pravda že těch 115kW není při té váze moc a motor chce vytáčet.. každopádně zvýšení výkonu a hlavně krouťáku by to chtělo už od spodních otáček.. veškeré úpravy co sem kdy vyzkoušel tomu moc nepomohly, jen GO tomu pomohlo nejvíc :)
Myslím, že nejvíc tomu pomůže odlehčení :D
Taky sem otom premyslel. Porad jak by to slo odlechcit. :?:
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

vyhodit klimu, abs a sedacky...nejezdit na 17kach a kdyz uz tak nejakych superlehkych se slupkama..necpat tam plasty..objednat z USA carbon kapotu (CS/GT4) a razem jsme nekde u 100kg +-

jo a jeste sem cet ze dobry odlehceni je predelat mrkacky na sleepy eyes na trvale odlehceny.napriklas s nejakyma modulama...a vyndat motorky a paraboly pac to je prej taky slusna vaha...
Odpovědět

Zpět na „Celica“