Chtel bych poradit
-
- Věčnej rejpal
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nesrovnávej celicu z dnešníma autama ale z autama z roku 1990
ja osobně bych moc výkon nezvyšoval seriové díly by to nemusely vydržet to spíše nechat obal at to vypadá jako celica ale vnitřnosti vyměnit komplet jinak jsou to vyhozené prachy a za to by bylo auto o dost koní výkonější jak to dělá EVO500 ale ta jeho po přestavbě vypadat jako celica nebude
http://www.tuning.cz/evo500/home.htm
ja osobně bych moc výkon nezvyšoval seriové díly by to nemusely vydržet to spíše nechat obal at to vypadá jako celica ale vnitřnosti vyměnit komplet jinak jsou to vyhozené prachy a za to by bylo auto o dost koní výkonější jak to dělá EVO500 ale ta jeho po přestavbě vypadat jako celica nebude
-
- Věčnej rejpal
no tuto upravu co planuju mi prave poradil a schvalil on, nemyslim si ze by to byl nejaky "ťápala půťový", jeho projekt sleduju od zacatku a mela jsem tu cest s nim obchodovat, bavit se a videt jeho praci na vlastni ociPetr píše:nesrovnávej celicu z dnešníma autama ale z autama z roku 1990
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
no az na to ze ty mas uplne jinej motor nez onLeňulka píše:no tuto upravu co planuju mi prave poradil a schvalil on, nemyslim si ze by to byl nejaky "ťápala půťový", jeho projekt sleduju od zacatku a mela jsem tu cest s nim obchodovat, bavit se a videt jeho praci na vlastni ociPetr píše:nesrovnávej celicu z dnešníma autama ale z autama z roku 1990

novy pisty a ojnice vyjou na tech +- 20Radus2,0Gti píše:No a co si myslíš že jsme asi dělali????? Těsnění není go, ale dělali jsme koplet hlavu, kliku a překroužkování, tzn. celej motor,né???greddy píše:ja se bavim o komplet GO a ne o vymene tesneni a podobnych veci.."komplet" go motoru(blok a hlava) je vsechno vyjma kliky a vacek...

to ale on vi, neni vcerejsigreddy píše:no az na to ze ty mas uplne jinej motor nez onLeňulka píše:no tuto upravu co planuju mi prave poradil a schvalil on, nemyslim si ze by to byl nejaky "ťápala půťový", jeho projekt sleduju od zacatku a mela jsem tu cest s nim obchodovat, bavit se a videt jeho praci na vlastni ociPetr píše:nesrovnávej celicu z dnešníma autama ale z autama z roku 1990

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
tak co ti poradil?Leňulka píše:to ale on vi, neni vcerejsigreddy píše:no az na to ze ty mas uplne jinej motor nez onLeňulka píše: no tuto upravu co planuju mi prave poradil a schvalil on, nemyslim si ze by to byl nejaky "ťápala půťový", jeho projekt sleduju od zacatku a mela jsem tu cest s nim obchodovat, bavit se a videt jeho praci na vlastni oci

je pravda že těch 115kW není při té váze moc a motor chce vytáčet.. každopádně zvýšení výkonu a hlavně krouťáku by to chtělo už od spodních otáček.. veškeré úpravy co sem kdy vyzkoušel tomu moc nepomohly, jen GO tomu pomohlo nejvíc
Myslím, že nejvíc tomu pomůže odlehčení

Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Taky sem otom premyslel. Porad jak by to slo odlechcit.RaW007 píše:je pravda že těch 115kW není při té váze moc a motor chce vytáčet.. každopádně zvýšení výkonu a hlavně krouťáku by to chtělo už od spodních otáček.. veškeré úpravy co sem kdy vyzkoušel tomu moc nepomohly, jen GO tomu pomohlo nejvíc![]()

ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
vyhodit klimu, abs a sedacky...nejezdit na 17kach a kdyz uz tak nejakych superlehkych se slupkama..necpat tam plasty..objednat z USA carbon kapotu (CS/GT4) a razem jsme nekde u 100kg +-
jo a jeste sem cet ze dobry odlehceni je predelat mrkacky na sleepy eyes na trvale odlehceny.napriklas s nejakyma modulama...a vyndat motorky a paraboly pac to je prej taky slusna vaha...
jo a jeste sem cet ze dobry odlehceni je predelat mrkacky na sleepy eyes na trvale odlehceny.napriklas s nejakyma modulama...a vyndat motorky a paraboly pac to je prej taky slusna vaha...