jarson píše: ↑pon 02.10.2023, 16:11
Prepac, asi sa ti to nebude pacit, ale vsimol som si, ze stale sa vyhybas ventilom.
Mne sa paci kazdy napad - viac hlav viac rozumu. A ano, uznavam, ze mas pravdu s tymi ventilmi. Rad by som ich poriesil - minimalne teda premeral - veko som mal dole, ale kedze som to este nerobil netrufnem si urobit zaver, ci je to v poriadku alebo nie. Kamarat mechanik mi povedal, ze by ich bolo pocut, a nie je, ze to mam nechat tak. Poprosil som ho, ze ci by sa na to pozrel, popripade skusil nieco urobit, ale ani pocut nechcel. Ze ma roboty na mraky - je to sikovny chalan, ale viac menej len vymiena stare diely za nove, ale dumat v suvislostiach na to nema moc casu. Nemam problem zaplatit niekomu za taketo hranie sa, ale nemam nikoho. Chcel som ist odniest auto do Popradu chlapcom, ale maju zavrete a nevedno, kedy otvoria (neviem co sa tam stalo). Takze ak by niekto poznal sikovneho mechanika, v BB a okoli, rad za nim pojdem s ventilmi. A moze to aj tak byt ze prave na 1 a 4 valci ne su v poriadku, ked to vyhadzuje prave tuto chybu - ale este ma matie to, ze napise aj chybu P0300 (to je random misfire - teda akoby ta zavada pre tieto dva valce bola spolocna, nie na kazdom samostatne - ale to moze byt aj nespravna uvaha.
No a to cidlo teploty je dobry napad, aj som okolo neho chodil, ale potom som mávol rukou - ze to predsa v nijakom pripade nemoze suvisiet. Ale ked si ma teraz povzbudil tak to skusim. A hovoris, ze treba dat orginal, pokusy z druhovyrobou by nemuseli dopadnut dobre. OK, tak skusim nieco najst... Dakujem za pomoc, vazim si to.