Ja sem uz pisat nemusim..su to len reakcie niekoho kto musi to auto opravovat..ale staci citat tie vase prispevky a je z toho vidno ze tie auta niesu az take super bezproblemove ako by sa zdalo..ja sa len bojim ze opravim motor, narvem tam 150tis a potom zisitim ze je tam dosranych dalsich xy veci ktore sa za
a, nedaju zohnat na vrakaci a ani ako nahrada
b, original stoji take prachy ze sa to ani neoplati robit. Samo ze ked chce niekto dat do 14rocneho auta 500tis tak nema problem.
a ohanat sa rebrickami spolahlivosti cca max 5 rocnych aut je na smiech. Idem radsej zasa do garaze nech uz coskoro vyskusam na vlastnej kozi co tu vsetci tak obhajujete.
Elvis píše:to mison:
1) neboj sa, nie je to o tom ze si kupil auto ktore som chcel ist pozriet a pripadne aj mozno kupit. Ci by som na to mal alebo nie, to prosim ta TY neries, ja hlavne investujem inde nez do aut a kuriev... preto sa aj vozim zatial na tom na com sa vozim, to len tak na okraj.
2) uz tu prosim ta prestan vypisovat tie papierove hodnoty. A ak by si co to vedel o dynamike pripadne inych veciach, vedel by si ze napr tych cca 30 PS co tu furt vyzdvyhujes zozerie 4wd jedna radost. Ale to je skor otazka na Rada Cikora pripadne Erika (555)
3) " Ale mozno aj toyota robila nejaky vykonny atnosferak do 2,5litra..sak napiste." Vidis, o tomto tu hovorim, ty najprv rozputas flame svojimi nebojacnimi recami a potom to schytas. "Kto seje vietor, zne burku..." to si zapamataj. To ze si nikdy nevidel nadupany vysokootackovy motor od toyoty este neznamena ze neexistuje. Len tak pre tvoju info, momentalne je na predaj v BA corolla (uz druha!!!) s takymto motorom - 1.6 4a-ge 20v 160 PS, tak mi prosim ta este chvilu pis o tom ako toyota nevie stavat motory...
4) tie ruzove okuliare nekomentujem, tak isto ako toho dotycneho pana.