křídlo+tuning díly na celicu 96

vše ohledně modelové řady Celica
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

greddy píše:no hele ja mam na aute 16ky kola..mam komplet tonovani bez atestu.atd a nikdy me nestaveli..ono to kridlo pusobi jako pest na oko..hlavne je to fakt nebezpecny pro chodce pri nehode tak se nedivim ze takovy stavej.ja bych tyhle taky stavel.jen za ty hnusny hlinkovy kridla..celice skoro stejne zadny kridlo neslusi :)

Jako s těma alu křídli máš pravdu, ty jsou fakt hnusný... Ale bez toho křídla to auto nevypadá tak dobře, i jen nějaké menší, jako má třeba Ado hned to auto změní... Jako podle mě jsou, taky základem pěkný kola, uvažuju o nějakých 17"....Ty půjdou samozřejmě na řadu jako první.. :) Ale sehnat kola, zas není takovej problém, jako nějaké ty doplnky...Jako neuvažuju o tom že si pořídím nějaký bodykit, jen prostě to křídlo a upravit interier, ale na ten se nesežene už vůbec nic...Tam budou muset zapracovat moje šikovné ručičky :lol: a mojí známí v galvanovně... :D
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

hele myslim ze pokud tam nebude ten hlinikac ale ty co tady postnul kolega tak ti policie nic rikat nebude...jednoduse reknes ze se tot akhle uz vyrabi a oni budou vedet prd :)
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

presne tak,na take decentne kridlo ti nikto nič nepovie,lebo to kridlo tam proste pasuje
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

No ale na druhou stranu je celkem jedno jestli toho chodce roztrhá křídlo nebo mrkačky myslím že to vyjde na stejno
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

No asi si v pondělí zajedu do města a projedu tunnig shopy a studia, snad mi tam poradí,ale pochybuju, když jsem na netu taky nic nenašel... :(
Odpovědět

Zpět na „Celica“