Connection Sound System

vše ohledně modelové řady Celica

Tvý Medium je...

Minidisc radio
0
Žádná hlasování
MP3-CD radio
21
70%
CD radio
7
23%
Kazeta + redukce + personal MP3 (HDD/flash)
0
Žádná hlasování
Kazeta + redukce + personal minidisc
1
3%
Kazeta + redukce + personal CD/mp3 player
0
Žádná hlasování
Zpívám si a sem propojenej jinak...
1
3%

Celkem hlasů: 30

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

krabička kouzel

Příspěvek od micron »

no za těch 490,- by to někdo vyzkoušet moh :lol: nebudem zase nějaký socky ne? ovšem kvalita FM neni CD/MD... otestovat zvlášť ten rozdíl oproti kazetový redukci... to by mě fakt zajímalo... ovšem jestli to má 50m? dosah se mi nějak nezdá, nějak moc... takhle 3 auta v koloně zasebou...ou ou ou pařba. poslouchám 99.9FM nebeský radio celica :wink:

ps: a jak vidim budoucnost? bouře a modře! http://www.stormblue.co.kr/eng/index.asp
Bluetooth
Stormblue's another business part is multimedia as "Dual MP3" that combinates PC environment portable digital audio and car audio product.
Viva la Korea!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

milý překvápko

Příspěvek od micron »

Po precizním a delikátním vychutnávání zvuku linoucího se z "retro" Sony MDX-C7900R (MD radio) a porovnání s "retro" Kenwoodem + kaz redukce Sony + osobní MD recorder Sony... musím říct:

Kaz. redukce slyšitelně zkresluje, přesně tím, že především přehání výšky...výšky se tedy musely štelovat na -3 až -6 a basy na +3 až 0 (i s použitím funkce LOUD (to je kenwood alternativa k D-BASS)
čistotu a výsledné podání zvuku tedy hodnotím 6-7/10, neustále ladění optimálního nastavení žralo čas...

po použití přímo MD Sony radia jsou výšky a basy ve srovnané normě tj...0 + 0 navíc při použití funkce D-BASS 1,2,3 je výsledkem ještě intenzivnější vychutnávka 10/10 mňam
A jako skrytý bonus stačí ze zadu prdnout do (BUS=line in hmmm) 2x Cinch --> jacka nechat někde venku plápolat, případně zavést do přihrádky spolujezdce a je tu prostor pro jakýkoliv přenosný zdroj zvuku- MP3 atd bez redukce. good Jack works, ale jde na to tajně ze zadu, blbec :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

helemese... moje starý téma 8)
Obrázek
Nějak se mi teď potentononc radio Sony MDX-C7900R
Rádio good, ale minidisky nechce chroupat... testoval jsem jich 10 a přehraje jen 2... (sice nechápu že některý to hraje a některý ne... asi maj maličko jinej povrch disku na zaostření laseru)
Jakoooo sehnat tady v týhle době čistící minidisk... brutál, jen na aukru jsou 2... maxell + hama.
http://aukro.cz/maxell-cistici-a-testov ... 02113.html
http://aukro.cz/hama-minidisc-lens-clea ... 08942.html
Zkusim jestli ožije starouš Soňáček... měl by... no kdyby ne, tak bych si dal tenhle výklopnej ekvalizerovej system... to vypadá dost dobře, škoda že to neni oranžově podsvícený, nebo zeleně...
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=wwWU6uKQ594
http://www.youtube.com/watch?v=l383q8HipTo
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> hulením to neni... tam je krytka... u dvířek... prostě čas... jen čas. tak jako datum výroby je cca 1998/1999 že :lol: sem línej to montovat... maxell by se o to měl postarat, když ne, tak pude nový. To kolečko se mi líbí, ale v mrazu se celkem protáčí... resp nereaguje na mý pokyny :-) no už je to staroušek... ale mam ho rád, dopřeju mu maxella a pak se rozhodne o případným pohřbu, tedy výstavě u mě v obejváku nad kenwoodem z mitsubishi eclipse. nikdo mě ale nedonutí se minidisků vzdát :-) aaani omylem :-)
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 22.12.2011, 22:35, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Nené-Black panel s MD?Já ho měl s kazetou,ale tu jsem nepoužíval(cd changer+dálka),takže jsem ho ani neodklápěl.Hodně se totiž(obzvlášt' v zimě)láme ten přenosovej kabel mezi panelem a radiem.Jinak MDX-C7900R mám a pořád fachá.Taky jednou nebral disky,ale to uvnitř jen vypadla pružinka :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

keek> supr :-) máš stejnej a fachááá wow... pružinka nebude asi problém, vsunu, snaží se načíst, ale nejde mu to a pak disk vykrkne ven :lol: jako by mu nechutnaly :-) ale pár jich sežere, hraje dobře, ale taky v tom občas chroupe... jakoby přeskakuje... no ještě to zkusim profouknout/ to mě nenapadlo... otevřu vrátka a fuuuuk :lol: ale asi to chce pročistit... jinak by ty čistící media nevyráběli...
ps: kdyžtak máš do budoucna možnost čištění zdarma :-) neni na 1 použití předpokládám
ps: jak píšeš o tom kabelu u toho blackpanelu, to jsem taky už zjistil, že v tý frajeřince nebude všechno dokonalý... prodávaj je ale na Ebay... a je jich dost, chybička no, člověk musí bejt citlivej asi
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 22.12.2011, 22:45, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> prach, mastnota... těžko... minidisc je o tom, že nepřeneseš mastnotu z prstů ani prach na medium a už vůbec ne na čočku laseru... to je chráněný velmi dobře. prach? víc prachu mam v bytě, než v autě... a tady mam taky minidisc okej... kouřim okej... nene, prostě z ničeho nic... a nebo že by ta sůl co si vozim v autě? :lol: že by solnička napadla čočku laseru? ooooo :lol: to by mohlo bejt možný.... ale i to je divný... no profouknu, a pak namaxelluju. Je to dobrý radio, když i Keekovi funguje... nesmí zemřít :lol:
ps: mimochodem asi v srpnu mi nějakej cizí človíček nabízel tohle radio co mam, že ho má a funguje a našel mě na netu... tuhle diskuzi, jestli ho nechci koupit... sem mu neodpověděl safra :roll: zase jako nesbírám autoradia do zásoby... minidisková komunita už je fakt mini :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Dawe24
Řidič

Příspěvek od Dawe24 »

Já mám vyklápěcí dvd Alpine a to jsem v nabídce nenašel......
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Maxell Rulezzz! :listen: :listen: :listen: :bomb: vyčištil autorádio Sony dokonale... fakt to funguje... hraje jako nový jupíííík :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“