Prosinec, špatný to měsíc pro Celicu

vše ohledně modelové řady Celica
Mungway
Člen Týmu

Nějaký pokrok v opravě...

Příspěvek od Mungway »

Tak už jsem konečně postoupil, sice si vše hradím sám, jelikož mi na Jedné nejmenované pojištovně řekli, že pokud se spoluviník neozve a nepotvrdí plnění, tak já nic nedostanu i když tam mají protokol z magistrátu. Takže si vše opravuju sám na vlastní náklady, po popravě si hnedle zřídím havarijní, kdybych potkal, opět nějakýho debila!!! Aspon že si to někdo přijel nafotit, jen aby ty fotky neštastnou náhodou neztratili někde.
Takže opravy probíhají pomalu, ale probíhají, aspon že tak... A třeba někdy něco dostanu, fotečky přidám tři. Ted to musím na celolak, takže zatím to je tak trochu odstrojený:-) ale jen jak kde.
P.S. Kooperativa
Obrázek
Obrázek
Obrázek
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Mungway
Člen Týmu

Běh do finále

Příspěvek od Mungway »

Tak už jsem něco od výše nejmenovaný pojištovny dostal. Takže se hnedka líp opravovalo. Auto bylo tento víkend na stříkání a tady pár foteček. Tak posuďte. Co se týče barvy, tak byl takový trochu risk, jelikož tu co jsem chtěl neměly v akralátu. Tak jsem na konec koupil podobnou a já osobně z ní j sem nadšenej!!!
Přikládám tři fotky, jednu před stříkáním, druhou pár minut po a třetí den po stříkání, ted už to jen ustrojit a tradá na silnice:-)
P.S. Ted ještě nový elektrony a křidýlko - to vše by mělo být do měsíce dvou... a pak už si jen užívat krásné jízdy....
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Teda pekne, moc pekne :wink: jeste kola a je to super... No me ted taky ceka lakovani....
Celica 1,6STi
Obrázek
Mungway
Člen Týmu

Kola

Příspěvek od Mungway »

Díky, kola už mám vybraný, jen je objednat.
Ted momentálně jsem rozhodnutej pro Alessio Turbo, ale ještě pořád přemýšlím:-) Kdyby měl někdo nějaký poznatek k těmto kolům, či jiný typ, klidně sem s ním.
Můžete přidat i radu co se týče barvy brzdových třmenů. Tam váhám jakou dát barvu...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

alesia jsou mekky a docela tezky smejdy ;)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tyhle by tomu sekli.videl jsem je v cernym a byly uzasny

http://www.dicompracing.com/ukaz.php?id=6483
Mungway
Člen Týmu

Kola

Příspěvek od Mungway »

Kola jsou moc hezký, jen bohužel nemají mojí rozteč, aspon z toho co jsem tam vyčetl...
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

ty kolečka jsou fakt krásný, hned bych si je tam taky našrouboval :bigups: A ta barva je prostě super, fakt se ti povedlo vybrat super odstín, mohl být snad trochu světlejší,ale i tak to vypadá hodně dobře :thumbsup: Už se těším na nějaký srázek, až jí omrknu zblízka :D
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Mungway:

Alessio Turbo mám a je pravda že sou trochu měkčí tak s nima neprojížděj kanály bez deklů :-) ale jinak normální kola

to greddy:

chtěl sem si původně koupit závodní magneziový kola, ale nějak sem měl jen na ty italský šmejdy :lol: :lol:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Alesia neber jsou měkký až strach!!!Pár děr a pak každé kolo na rovnání každou chvíli, měl jsem Alesia na autě na SK a docela hrůza.Investuj o pár korun více za kvalitnější kola.Lak zajímavej kouknu se snad na něj někdy i na,,dotek".Aho Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Asi to bude offtopic, ale i pres to se zeptam.. bratr potrebuje kola na celicu 6.gen.. Koukal jsme na netu, celkem se nam libi tyhle kola, ma s nima nekdo zkusenosti? a hlavne jake dat ET???
http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vy ... idka=11815
dikes
Celica 1,6STi
Obrázek
Mungway
Člen Týmu

kola

Příspěvek od Mungway »

Kola ti doručí dle typu tvého auta, takže jinčí ET než máš v Techničáku, ale takový aby to vypadalo dobře, aby to bylo zároven, či malinko přes blatník. Jinak já jsem pokukoval ted po techle. Taky nevypadaj špatně....
http://www.autokseft.cz/p-189/aez-excit ... -et35.html
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Ty jsou hezky... Diky....
Celica 1,6STi
Obrázek
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: kola

Příspěvek od Leon*cz »

Mungway píše:Kola ti doručí dle typu tvého auta, takže jinčí ET než máš v Techničáku, ale takový aby to vypadalo dobře, aby to bylo zároven, či malinko přes blatník. Jinak já jsem pokukoval ted po techle. Taky nevypadaj špatně....
http://www.autokseft.cz/p-189/aez-excit ... -et35.html
Tak přesně tyhle jsem si chtěl koupit, ale 16". Kámoš je má a vypadají fakt dobře a myslím že AEZ není nejhorší značka. Bohužel osud tomu chtěl jinak a penízky musely být investovány do opravy :(
Jinak ty co tady nahodil Marťas taky nevypadají špatně, hlevně ta cena je slušná..
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Doky:

tak to je docela zajímavý, já je mám už třetí rok a pokaždý když je dávám jako letní na auto tak je převažuju a je to o pár gramů
nehází vůbec a to sou u nás silnice fakt hrozný takže zase takový šmejdy to nebudou ne? možná záleží jakej je to typ kol nebo jestli byly vyrobený v pondělí :lol: :lol:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Odpovědět

Zpět na „Celica“