Áno pane, najmúdrejší ste.
EDIT: vďaka za podsúvanie vecí ktoré som nenapísal.
A v novinách psali, že máš skočit z okna.eMeM píše:Ono prejav demencie je tiež veriť že sa nič nemôže pošahať - obzvlášť na nabíjačke za ...neviem menej ako 30€ - a kvôli tomu si nevedieť tu batériu v normálnom počasí - predtým ako klakne - vybrať ju a v kľude domova nabiť.
Ak bývaš za polárnym kruhom tak potom nič, tam je fakt počasie celoročné naprd. Ale mal by si byt tomu adekvátne vybavený.
Ja nikomu nebránim aby stopercentne veril spínanému obvodu - nie, ten ešte nikdy predsa neodišiel - a riskoval nejaké problémy s elektronikou. Však aj tak je tam poistka a tá všetko ochráni, nie?- jasné, šanca je malá, určite pod percento, potom ale keď sa to niekomu stane tak nech píše do reklamácie - ale na fóre mi to slabostka radil
![]()
Ja to však robiť nemienim, každý nech si zváži svoje pre a proti. Manuál raz písal odpojiť zem, tak to sakra robiť budem.
Nevysvetlíš.eMeM píše:To neviem, riadime sa tu pravidlom, ze ked nemam co zmlysluplne povedat, tak poviem hocico, sice bez vahy argumentu a este aj mimo misu? Myslim, ze som jasne opisal riziko, ktore tam moze vzniknut a reakcia je hodna ludi, ktori vedia argumentovat akurat ad hominem. Ale taki su asi na kazdom fore.![]()
Z mojej strany vsetko co sa dalo k danej teme nateraz povedat.