Auto pro Jimmiho juniora (puvodne inzerat Toyota Carina 1,6)
Re: Toyota Carina 1992 1,6 benzín PRODÁNO VYMAZAT
No, zase na druhou stranu, ten kdo to koupí, by neměl EKO platit. Takový člověk přece musí mít papíry na hlavu, to je vlastně invalida.
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Zase jako plečku na naučení se stavět auta, proč ne. Za minimální cenu. Ale to eko je zločin.
Mám to fakt smazat.....? Začíná to tu být zábavné
Mám to fakt smazat.....? Začíná to tu být zábavné
- Tygr
- Věčnej rejpal
Pakliže by však Junior dostal Juniora, měl by valce 4 !
Tím to ovšem začíná a také konci.
Tím to ovšem začíná a také konci.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jimmi: Jen by mě zajímalo, jak škodovka dostala z toho litru 70kW...
Hele, hledej na tom i pozitiva... Na naučení se a první oťukání Fabku nikdo litovat nebude a navíc je to i relativně bezpečný auto...
A Junior zatím může střádat do prasátka kačky na Čeldu...
Nebo něco jinýho, když je tak přelétavej...
Hele, hledej na tom i pozitiva... Na naučení se a první oťukání Fabku nikdo litovat nebude a navíc je to i relativně bezpečný auto...
A Junior zatím může střádat do prasátka kačky na Čeldu...
Nebo něco jinýho, když je tak přelétavej...
Jak z litru dostali sedmdesátku, nevím. Ale tříhrnek to asi nebude. Zřejmě nějaká novota.
Tříhrnek měl v autoškole a málem ho kleplo. Pak se léčil s mojí třináctistoffkou
Já mám s tříhrnkem naježděno mnoho a tuším jsem tu už líčil, jak jsem ho jednou přetočil. Jo, svoje stopy to zanechalo.
Moc hezkej sen, Sušenko. To dáš.
Jinak Junior teď právě prachy má (rozbil prasátko od babičky) a tak něco sháněl. Ale je blbý, že to brzy rozbije. To prostě vím.
Našel jsem mu za patrnáctku černou Corollu E11, 4A-FE se šestikvaltem. A on nad tím ohrnul nos! No... krása ten předek není, ale v černý to tak neřve.
Mmchdm. měla nějaká z posledních verzí toho motoru řetěz místo řemenu....? To asi těžko, ne?
Tříhrnek měl v autoškole a málem ho kleplo. Pak se léčil s mojí třináctistoffkou
Já mám s tříhrnkem naježděno mnoho a tuším jsem tu už líčil, jak jsem ho jednou přetočil. Jo, svoje stopy to zanechalo.
Moc hezkej sen, Sušenko. To dáš.
Jinak Junior teď právě prachy má (rozbil prasátko od babičky) a tak něco sháněl. Ale je blbý, že to brzy rozbije. To prostě vím.
Našel jsem mu za patrnáctku černou Corollu E11, 4A-FE se šestikvaltem. A on nad tím ohrnul nos! No... krása ten předek není, ale v černý to tak neřve.
Mmchdm. měla nějaká z posledních verzí toho motoru řetěz místo řemenu....? To asi těžko, ne?
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, čemu se divíte, Daihatsu z litrového CB80 motoru dostávalo 77kW/130Nm v r. 1987.
Škoda 1,0TSI je naladěná na 70/160, což nezní špatně, dokud člověk nedojde k tomu, že Fabia váží 1110kg pohotovostních, kdežto Charade měla 750kg
Škoda 1,0TSI je naladěná na 70/160, což nezní špatně, dokud člověk nedojde k tomu, že Fabia váží 1110kg pohotovostních, kdežto Charade měla 750kg
Tak jsem si dal tu práci a fabie má 70kw z litru v posledním modelu. Litr tsi a montuje se to do nich teprve pár měsíců. Takže junior bude mít zánovní káru. Zas tak blbě na tom nebude
Bude mít právě fungl novou káru. Půjčenou.
Ale mám pak o něj obavy.. aby ještě nesběhl ke koncernu
Ale mám pak o něj obavy.. aby ještě nesběhl ke koncernu
Taky jsem začínal se Škodovkou, konkrétně s Favoritem. Přesednutí do Corolly byla obrovská změna, uplně mě to nadchlo a řízení mě začalo bavit... Corolla byla tišší, dynamičtější, seděla mnohem líp v zatáčkách a ve volantu jsem cítil, co se děje pod koly... A to byla o 4 roky starší než Favorit a měla asi 3x víc najeto. Jenže to byla auta z 90. let -- zastaralý Favorit vs. Corolla z doby, kdy Toyota dělala skvělá auta. Dnes je to dost jinak. Současnou Fabií jsem nejel, ale docela věřím, že se s tím bude jezdit dobře, i když to asi nic moc zábavného nebude. Téma nových Coroll moc nesleduju, ale ze zběžného nahlédnutí mám dojem, že jsou to vozidla na pohodlné a poklidné přesuny z bodu A do bodu B bez ambicí na nějaké zážitky za volantem.
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jimmi: To snad nedopustíš!!!
Jestli je nová, tak mu snad chvíli vydrží... A Junior zatím může špórovat, hledat a vybírat pořádnou káru!
Jestli je nová, tak mu snad chvíli vydrží... A Junior zatím může špórovat, hledat a vybírat pořádnou káru!
Ale co, nech ho necha ist ku koncernu. Aspon sa pouci a do buducnosti bude mudrejsi
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Tak E11 je znovu ve hře.
Už ji asi chvíli nemůže prodat, vyhodil inzerát znovu. Ale už bez řetězu - to mu někdo nakukal. Samozřejmě se ho hned zeptám, jestli někdy ty rozvody už měnil
Je to předfacelift 4A-FE už jen podle fotky motoru.
Tvrdí, že to má 220 tis. km. Ale šaltpáka je totálně potrhaná a i jinak bych tipoval aspoň třičtvrtě milionu. Uvidíme.
Jsem si nejistý, jestli se šestikvalt dával i do normálního provedení. Tohle má sice trochu luxusnější interiér, ale vpředu standardní nárazník a na tom malý spoiler. Provedení G6 mělo tuším pouze ten integrovaný spoiler v nárazníku s kulatýma mlhovkama.
Už ji asi chvíli nemůže prodat, vyhodil inzerát znovu. Ale už bez řetězu - to mu někdo nakukal. Samozřejmě se ho hned zeptám, jestli někdy ty rozvody už měnil
Je to předfacelift 4A-FE už jen podle fotky motoru.
Tvrdí, že to má 220 tis. km. Ale šaltpáka je totálně potrhaná a i jinak bych tipoval aspoň třičtvrtě milionu. Uvidíme.
Jsem si nejistý, jestli se šestikvalt dával i do normálního provedení. Tohle má sice trochu luxusnější interiér, ale vpředu standardní nárazník a na tom malý spoiler. Provedení G6 mělo tuším pouze ten integrovaný spoiler v nárazníku s kulatýma mlhovkama.
Pravdu, Sušenko.....?
Až to bouchne, tak si motor s převodovkou přendám do liftbacku
Jen to nesmí narvat někde do stromu, aby to přežil. A že to bouchne, je bohužel u jeho věkové kategorie téměř jistota.
Stříbrná ze Zlína....? Já se v tom už přestávám orientovat.
Až to bouchne, tak si motor s převodovkou přendám do liftbacku
Jen to nesmí narvat někde do stromu, aby to přežil. A že to bouchne, je bohužel u jeho věkové kategorie téměř jistota.
Stříbrná ze Zlína....? Já se v tom už přestávám orientovat.
Zbabělec nejsem
Ale tenhle je fakt krásnej. Jenom šíbr mu chybí.....
Ale tenhle je fakt krásnej. Jenom šíbr mu chybí.....
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A kdyby se jimmimu nechtělo do Zlína...
https://auto.bazos.cz/inzerat/82323486/ ... -KLIMA.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/82323486/ ... -KLIMA.php