Rok výroby podle VIN?

nová modelová řada - nástupce Corolly
spicik
Člen Týmu

Re: Rok výroby podle VIN?

Příspěvek od spicik »

Perleť.. :)
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

No vidíš, tak po tom budou ženský šílet. :-D Já myslím, že to při prodeji bude spíš plus než minus.
spicik
Člen Týmu

Příspěvek od spicik »

No jelikož jsem ženatý, tak asi ani nepotřebuju aby šíleli :D
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Až se ti budou chodit dívat na tvého kámoše na bazar, bude i tvoje žena mluvit jinak. :-D
biscuit: jojo, tak to je. Když se auta mění po několika letech, pokud možno s minimem starostí a špatná (nezvyklá) volba zatne sekeru mnoha desítek tisíc, nediv se.
spicik
Člen Týmu

Příspěvek od spicik »

Do nového auta jsem šel s jedním jediným důvodem a to tím, že chci mít chvíli klidu od oprav, rzi a dalších chujovin. Nepřemýšlím o prodeji, ale vím jak na to v dnešní době lidé hledí. Nic víc..
MartinHSD
Věčnej rejpal

Příspěvek od MartinHSD »

máš určitě model rok 2017, jelikož model rok 2016 měl v executivu jiná kola, byly tam 17 standartně. Bohužel Toyota mne model rokem 2017 v této nejvyšší výbavě nejvíce zklamala. Použila tam kola co se dávali loni do Trendu a snad i lehce "zlevnila" materiál na sedačkách. Pokud to dnes chce někdo se 17 kolami a "luxusnějšími" potahy tak si musí připlatit dalších 25 tis. Jinak já jsem kupoval stejné auto v HSD a v této nejvyšší specifikaci v letos v únoru 2017 a mám auto vyrovené na konci léta, tedy bylo cca 6 měsíců staré. Když mne prodejce říkal ta čísla co mají na skladech tak se není čemu divit. Pokud se Ti podaří zjistit přesný datum výroby tak dej vědět. Já jsem se upřímně u Doláka dozvěděl že je to auto z podzimu a následně jsem se poté dozvěděl, když jsem řešil pískání brzd, že je to o pár měsíců starší.

Je jasné, že každý chce to nejmladší auto a při prodeji nezní zcela dobře je to půl roku staré :-).
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
spicik
Člen Týmu

Příspěvek od spicik »

Jde prý poslat dopis do Toyoty ohledně přesného data výroby, ale byl bych prý první v ČR :D zase takový unikát být nechci :D
sajty
Řidič

Příspěvek od sajty »

Mladá taky chtěla bílé, ale řekl jsem, že rozhodně ne. Bílé auta působí tak "firemně" a navíc je to po černé to nejhorší na údržbu. No aspoň to nemá panoramatickou střechu, to je jeden z největších nesmyslů, co se v současnosti do aut montuje.

A za ty 16 palcové kola bych já osobně byl rád. S většími koly se zhoršují prakticky všechny jízdní vlastnosti. Proč bych si teda za něco takového měl připlácet?
* Toyota Auris TS 2017 Active Trend, 1.6 Valvematic
† Citroën C4 2012 Exclusive, 1.6 HDi, robotická převodovka
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Toyodiy mu napise 10/2015
RAV4 HSD FWD
spicik
Člen Týmu

Příspěvek od spicik »

Promiň, ale ano zkoušel. Nenapsalo mi to lautr nic.
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

hele co u podlahy pasy???koukal tam nekdo???mel by tam byt stitek...beckovy sloupek,konec pasu u sroubu,mesic a rok...
Odpovědět

Zpět na „Auris“