Imroo píše:Ahojte. Moja snaha najst T25ku v benzine bola neuspesna, preto som sa zacal pozerat aj po dizloch. Nakolko jazdim prevazne len mesto, chcel som aspon ten 110kw motor, ale slovaci asi vyzaduju vysoky vykon, a tak som ponachadzal zase iba 130kw.
Nasiel som jeden kusok s 290tkm, no cerstvo spravena STK, nova spojka, dvojhmota, trysky a "po generalke ja katalyzatora s filtrom" (tomu sa zas tak nerozumiem). Vsetko zdokladovane, od zaciatku az do teraz servisovane v Toyote. Otazka znie - stoji to za 5000e? Vydrzi to auto este 1-2 roky? A je moc kravina s tym jazdit mesto pokial si dam pozor na rozohriatie atd? Otazka smerovana na ludi co s tymto motorom jazdia... dakujem!

Jezdím na tomto motoru 4tý rok a na 11let starý auto to je opravdu moc krásný povození. Jezdím jen dálky a pokaždé po příjezdu jsem smutný že už jsem v cíli. Miluji diesel, mám k ním vztah z kamionů a prostě je to jen a jen o péči k vozu. Jedinou věcí která je načatá je dvouhmota, což cítím při volnoběhu lehké vibrace. Koukám že máš vyměněno většinu kritických věcí, takže bych se nebál. Dle mě na longlife oleje může věřit jen magor. Jinak do města za mě rozhodně ne. Ono zahřátí motoru je spíše náchylnější na dálky, když někdo jede kilák, vlítne na dálnici a rozkouří plnej, tak motoru ámen a v zimě dvoujnásob. Ve městě bych měl spíše strach o spojku, dvouhmotu a dpf (teda pokaď nebereš semafory jako startovní čáry)