Už je ten adapt. tempomat klidnější...? Projel sis ho? U P+ je dost ostrý. Chvili mi trvalo si na něj zvyknout. Třeba předjet kamion. poté, co za ním a.t. dobrzdí, docela dlouho trvá. Musí se mu pomoct sešlapnutím plynu. ...safty first...Regu píše:asi ti to prodával někdo jiný nežli nám. auto objednáno taky Tsusho Praha Čestlice. Jen jsme chtěli do umyvadla takovej černej kryt na dno dle doplňků a on našel celej komplet. Jinak střední výbavu jsem objednal taky a slevy na ič mají do konce roku na activ mi dali 96000kč a na exekutive dokonce 109000kč. jmenuje se to firemní flotila od prvního auta, ale má to i VW. Já se nejvíce těším a adaptivní tempomat.
Prius IV
Re: Prius IV
projel, ale takové zkušenosti nemám. co můžeš zjistit za nějakých 15-20km jízdy. Objednával jsem jízdu hlavně v noci a bych viděl jak fungují LED světlomety, osvětlení při jízdě považuji za dosti důležité a pro moje rozhodování i podstatné.
A.T jsem taky vyzkoušel jak u VW tak i u Priuse, ale o zkušenostech se mluvit nedá, ale určitě dle mého jde o příjemný doplněk z jízdy.
A.T jsem taky vyzkoušel jak u VW tak i u Priuse, ale o zkušenostech se mluvit nedá, ale určitě dle mého jde o příjemný doplněk z jízdy.
a ake su teda tie led svetla? Ako to svieti, ked to porovnas s inym autom?
su aj aktivne? Dialkove tiez led, alebo sa dosvecuje halogenami?
su aj aktivne? Dialkove tiez led, alebo sa dosvecuje halogenami?
Světla LED dobrá, automatické přepínání potkávacích světel má rychlou odezvu a můžeš světla nechat na automat.
krásné jasné bílé světlo jasně ohraničené se širokým záběrem na pravou stranu vozovky. Ale zase na druhou stranu, že by to byla taková pecka proti H4 u LC120 ( která má velké paraboly) to není.
krásné jasné bílé světlo jasně ohraničené se širokým záběrem na pravou stranu vozovky. Ale zase na druhou stranu, že by to byla taková pecka proti H4 u LC120 ( která má velké paraboly) to není.
...za mě LED světla jen pochvala. Ve srovnani s Bi-xenony na predešlé Mazdě 6, to byl jasný pokrok vpřed. Dálkový jsou v halogenu. Ale maji velký výkon a velkou parabolu, takže je překvapivě vidět dál a víc než u M6... důkazem jsou i červené oči dopraváka, když se do nich z blízka při kontrole podíval a pochvali svítivosti majitelů aut velké čtyřky... To se dobře poslouchá
Svět motorů č 8.....
Redaktoři minulý týden otestovali nový P PHEV ve Španělsku - skromně se rozepsali na půl stránky
Jojo,škodofce na dvou a více stranách vynášejí do nebes i blbou svítilnu na magnetu v kufru - jak je jen ta Octávia noblesní...
Toyota - navíc hybrid není pro ně až tak zajímavá - jediné co nadnesou je : drahé auto...pan šéf není nějaký "hybrid zastánce" - takže víc se píše i o blbnutí motorek na ledě...
Hm,ve svém věku už na nového "nenaškudlím" - tak bych si aspoň počet´
Redaktoři minulý týden otestovali nový P PHEV ve Španělsku - skromně se rozepsali na půl stránky

Jojo,škodofce na dvou a více stranách vynášejí do nebes i blbou svítilnu na magnetu v kufru - jak je jen ta Octávia noblesní...
Toyota - navíc hybrid není pro ně až tak zajímavá - jediné co nadnesou je : drahé auto...pan šéf není nějaký "hybrid zastánce" - takže víc se píše i o blbnutí motorek na ledě...
Hm,ve svém věku už na nového "nenaškudlím" - tak bych si aspoň počet´
Taky jsem v pondělí četl článek v posledním SM a vůbec mi nepřekvapilo,že tam redaktor stroze popsal tento nový PHV Prius. Již v Německu se prodává a začíná na nějakých 37440 Eur.Vzhledem k tomu,že i generace IV je v Německu levnější o nějakých 70 tis.Kč počítám,že zde bude okolo 40 tis.Eur což si myslím,že pro našince
je nedostupné/v předcházející generaci se v ČR prodalo za celou dobu 3 ks/.Já si "nenaškudlím" ani na 5 let starého,ale vůbec mi to nevadí neboť i ten může být po 5-ti letech za nějakých 0,5 mil. Kč a než projezdím rozdíl mezi dnešním a novým v rozdílu spotřeby tak bych musel najezdit 300 tis.km ,což u mě již nehrozí.
je nedostupné/v předcházející generaci se v ČR prodalo za celou dobu 3 ks/.Já si "nenaškudlím" ani na 5 let starého,ale vůbec mi to nevadí neboť i ten může být po 5-ti letech za nějakých 0,5 mil. Kč a než projezdím rozdíl mezi dnešním a novým v rozdílu spotřeby tak bych musel najezdit 300 tis.km ,což u mě již nehrozí.
- PALO-Prius
- Řidič
Prius Prime (ako sa vola v USA) by som bral hned, len mam 2 velke problemy a tak dalsie auto uz bude plne elektricke (za tu istu cenu).
1. len 4 miesta na sedenie, takze pri dvoch detoch uz nemozem zobrat nikoho (babku) do auta
2. o dost zmenseny kufor oproti normalnemu Priusu IV
1. len 4 miesta na sedenie, takze pri dvoch detoch uz nemozem zobrat nikoho (babku) do auta
2. o dost zmenseny kufor oproti normalnemu Priusu IV
- PALO-Prius
- Řidič
Jeden z prvych testov nedopadol vobec dobre pre novy Prius Plug-in (PRIME).
A ako som pisal vyssie, proste titerny kufor, cele zle...skoda
https://electrek.co/2017/02/27/review-2017-prius-prime/
A ako som pisal vyssie, proste titerny kufor, cele zle...skoda

https://electrek.co/2017/02/27/review-2017-prius-prime/
...hm - pravděpodobně "americký přístup k testu"
/ nebo v obdobě SM
.
Malý kufr - no,třeba ano...to chaotické naházení zboží je dost znevažující - ale na to kašlu
A v nadsázce "mít na tohle auto - pak mi stačí jen platební karta" . ten,kdo má větší rodinu se asi poohlédne po něčem větším...ruku na srdce - moderní v českém banánistánu je mít kombi - na tom už pak nezáleží že celý rok v něm vozí vzduch /a sebe/.
Pohled na nacpaný sníh v otvoru pro nabíjení je pro smích - naaranžováno.

Malý kufr - no,třeba ano...to chaotické naházení zboží je dost znevažující - ale na to kašlu
A v nadsázce "mít na tohle auto - pak mi stačí jen platební karta" . ten,kdo má větší rodinu se asi poohlédne po něčem větším...ruku na srdce - moderní v českém banánistánu je mít kombi - na tom už pak nezáleží že celý rok v něm vozí vzduch /a sebe/.
Pohled na nacpaný sníh v otvoru pro nabíjení je pro smích - naaranžováno.
Ahoj přátelé, tak konečně doma.
První kilometry - prostě super.
První kilometry - prostě super.
- Přílohy
-
- prius 2.jpg
- (340.66 KiB) Staženo 1991 x
-
- Prius 1.jpg
- (230.63 KiB) Staženo 1991 x
no nadhera teda...kolik to tak asi vyslo???pokud to neni tajne....stastne km a a hlavne bez vandalu...
K tej palubke....preco tak technicky vymakane auto nema krasnu palubnu dosku? Ten biely kus pod volicom je otrasny.... Ale zavist no....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
slabostka: To je proste Toyota. Technika super, ale to okolo uz jim obcas nevyjde a udelaj nejakou nedomyslenou vec. Pristrojovka Priuse mi prijde v poho, ale treba nechapu, proc na RAVce nemam dojezdy vsech oken kdyz Corolla o polovinu levnejsi je udajne ma, nebo treba pristrojovka je z tvrdyho plastu, predni dvere jsou z mekkyho plastu a zadni dvere uz zase z tvrdyho. O Alcantre, kterou bych mel mit a mam ji jen kousek na prdenich sedackach a na zadnich neni vubec ani nemluvim.
Nastesti nejsem omakavac plastu a tyhle veci me nejak netrapi.

RAV4 HSD FWD