To jsou moudra, usmívat se u nafty, nespolehlivý benzín (generálně)... Z toho cítím objektivní posouzení...
I když preferuji benzin (a to mám roční nájezd 20tis/rok), v tomhle případě bych asi naftu vzal na milost (jasně, posrat se to může). Ale záleží, v jakém režimu bude tazatel jezdit, pokud couračky po městě, tak je to na zváženou... Co by mi vadilo, je věk auta, 10let je 10 let...
Ale, když si člověk vyfiltruje avensise v kombíku a benzínu na sauto od 2007 (aby se vyhnul problémovým benzínům, v ceně do 300-400tis max, má 4kusy, vše T27, čili novější než nabízená nafta.., Ale ty nájezdy (a prodejci)... Vybrat z těch 4 kousků bude dle mého loterie...
Jestli tazatel uvažuje o Forestrovi, tak je bude hledat ve stejné kopě sena jako toho Avensise, jenom bude asi starší, ale s menším nájezdem než ten Avensis...
Pak ještě záleží, za jakou cenu je ten naftový Avík, dle sauto kolem 150tis (+/- pár desítek tis), takže proti tomu Forestrovi nebo benzínovému Avensisu by to měl levnější.
Za mně: pokud nevadí věk a z času na čas to projede na delší trasu, proč ne (ale asi bych chtěl vyřešit ten problém se startováním)...