Uprava laktovej opierky
Re: Uprava laktovej opierky
prve dojmy su pozitivne, v ramci moznosti asi najlepsi pomer cena/vykon co som nasiel. k uplnej dokonalosti chyba asi len to, ze mne by viac vyhovovalo, keby bola ta vrchna cast v jednej rovine, bez tej vlny. ale kazdopadne som s tymto riesenim spokojny, je to o dost lepsie ako predtym
Toyota Verso Style 1,8 CVT 7S 2014
Toyota Auris 1,6 MMT 2008
Ako si platil na Aliexpress? Odkedy zrušili Paypall tak som nemal odvahu niečo odtiaľ objednať.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Cez Ali som nikdy pomocou Paypal neplatil hoc ho aj mam.
Platim bezne a priamo z platobnej karty nielen na Ali a zatial mi ucet nik nevytuneloval
Pokial mas prave o toto obavu.
Dokonca som uz takto z karty platil aj v nasich eShop-och.
Mozno to bude vyzerat komicky ale nikde predsa nie je napisane ,ze sa nemusi ta opierka pouzit aj opacne.
Akurát potom ta vlna uz nemusi byt "ergonomicka"
edit: Tak som objednal opierku i ja. ban dik za tip. A ako som zistil tak mam jednu z kariet dokonca na Ali zalogovanu takze nemusim nic uz pracne vypisovat.
A ak mi bude chciet dakto heknut ucet tak to moze hoc ako a hocikedy hoc kto...
Platim bezne a priamo z platobnej karty nielen na Ali a zatial mi ucet nik nevytuneloval

Dokonca som uz takto z karty platil aj v nasich eShop-och.
A otocit tu opierku opacne Ta nenapadlo? Predsa len zadna cast je nizsia a kde budes mat mobil je predsa jednoban píše:k uplnej dokonalosti chyba asi len to, ze mne by viac vyhovovalo, keby bola ta vrchna cast v jednej rovine, bez tej vlny. ale kazdopadne som s tymto riesenim spokojny, je to o dost lepsie ako predtym

Mozno to bude vyzerat komicky ale nikde predsa nie je napisane ,ze sa nemusi ta opierka pouzit aj opacne.
edit: Tak som objednal opierku i ja. ban dik za tip. A ako som zistil tak mam jednu z kariet dokonca na Ali zalogovanu takze nemusim nic uz pracne vypisovat.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Práve to som mal na mysli. Kolega kupoval cez Paypall (ebay) z FR pevný disk, presný model kvôli kompletnému prekopírovaniu dát a týpek mu poslal úplne iný, sedelo len 500GB. Reklamoval ho, týpek mesiac nijako nereagoval, napísal do Paypall, tí si ho podali s tým, že kolegovi poslali späť komplet sumu bez potreby vrátiť disk. Aj na to je paypall zrejme dobré, a práve kvôli tomu možno alexpress s nimi rozviazali spoluprácu. Možno.farnell píše:Cez Ali som nikdy pomocou Paypal neplatil hoc ho aj mam.
Platim bezne a priamo z platobnej karty nielen na Ali a zatial mi ucet nik nevytuneloval![]()
Dokonca som uz takto z karty platil aj v nasich eShop-och.A otocit tu opierku opacne Ta nenapadlo? Predsa len zadna cast je nizsia a kde budes mat mobil je predsa jednoban píše:k uplnej dokonalosti chyba asi len to, ze mne by viac vyhovovalo, keby bola ta vrchna cast v jednej rovine, bez tej vlny. ale kazdopadne som s tymto riesenim spokojny, je to o dost lepsie ako predtym![]()
Ale primárne, áno, bojím sa že nejaký čínsky týpek mi vybieli účet.
- otacat som zatial neskusal, lebo mi celkom vyhovuje vyska tej vyssej casti, ale skusim;
- to puzdierko na mobil je inak celkom fajn vec, inde som bezny smartfone s 5,5 uhloprieckou nemal kam dat;
- na aliexprese platim kartou, mam zriadeny bezny ucet zdarma v mbank s minimalnym zostatkom len na platby na internete;
- cez ebay a aliexpres kupujem prkotiny do par eur, maximalne mozno 15-20, prave kvoli reklamaciam alebo problemom s platbou.
- to puzdierko na mobil je inak celkom fajn vec, inde som bezny smartfone s 5,5 uhloprieckou nemal kam dat;
- na aliexprese platim kartou, mam zriadeny bezny ucet zdarma v mbank s minimalnym zostatkom len na platby na internete;
- cez ebay a aliexpres kupujem prkotiny do par eur, maximalne mozno 15-20, prave kvoli reklamaciam alebo problemom s platbou.
Toyota Verso Style 1,8 CVT 7S 2014
Sice som nikdy nereklamoval, ale vraj ani Paypal + eBay nezarucia 100% navratnost. Ale ako pisem "vraj".
Doteraz som zaplatil zopar veci a platil som dvoma kartami ci uz Prima alebo Unicredit a problem som nemal.
Nikdy som sa tymto nezaoberal no poznam aj v okoli kopec ludi ktori takto objednavaju a este som nepocul ,ze by im daco neocakavane z uctu zmizlo.
A uprimne 20€ pretoze za viac ani z eBay nekupujem, mi nestoji za to sa tym dako trapit.
A doteraz som sa takmer vzdy pod hrozbou negatívneho feedback-u s predavajucim dohodol.
Rovnako tak platim kartou na ucty Rusov cez Ukrajinske banky, pravidelne kazde 3 mesiace uz dva roky a nemam s tym najmensi problem.
Ak mi kartu doteraz nevybielil Rusky ci Ukrajinsky Voloda tak z Činy uz obavu nemam.
Treba to brat tak, ze oni z toho ziju. A akykolvek problem aspon pokial s tym mam ja osobne skusenost sa snazia riesit ustretovo.
Zo zaciatku som z toho obavy mal a bal som sa toho, ale strach ma uz davno presiel.
Ucet Ti dokaze vybielit dnes uz hoc kto.
A pokial sa tyka elektroniky teda spomínaného HDD tak toto su veci ktore by som ja osobne zo zahranicia nekupoval. Ani za cenu toho ,ze unas by bol niekolko nasobne ten HDD drahsi.
U nas mas moznost vec vzdy reklamovat ak by daco s nou bolo. Preto preferujem bud kamenny obchod a ak uz zasielku tak taky obchod aby mal pobocku co najblizsie ako napr. Alza alebo Mall.
Doteraz som zaplatil zopar veci a platil som dvoma kartami ci uz Prima alebo Unicredit a problem som nemal.
Nikdy som sa tymto nezaoberal no poznam aj v okoli kopec ludi ktori takto objednavaju a este som nepocul ,ze by im daco neocakavane z uctu zmizlo.
A uprimne 20€ pretoze za viac ani z eBay nekupujem, mi nestoji za to sa tym dako trapit.
A doteraz som sa takmer vzdy pod hrozbou negatívneho feedback-u s predavajucim dohodol.
Rovnako tak platim kartou na ucty Rusov cez Ukrajinske banky, pravidelne kazde 3 mesiace uz dva roky a nemam s tym najmensi problem.
Ak mi kartu doteraz nevybielil Rusky ci Ukrajinsky Voloda tak z Činy uz obavu nemam.
Treba to brat tak, ze oni z toho ziju. A akykolvek problem aspon pokial s tym mam ja osobne skusenost sa snazia riesit ustretovo.
Zo zaciatku som z toho obavy mal a bal som sa toho, ale strach ma uz davno presiel.
Ucet Ti dokaze vybielit dnes uz hoc kto.
A pokial sa tyka elektroniky teda spomínaného HDD tak toto su veci ktore by som ja osobne zo zahranicia nekupoval. Ani za cenu toho ,ze unas by bol niekolko nasobne ten HDD drahsi.
U nas mas moznost vec vzdy reklamovat ak by daco s nou bolo. Preto preferujem bud kamenny obchod a ak uz zasielku tak taky obchod aby mal pobocku co najblizsie ako napr. Alza alebo Mall.
- Rolling Dog
- Řidič
ked ti zlyha elektronika v HDD a magneticke platne su neposkodene, tak kupis presne rovnaky model ale opotrebovany HDD, prehodis elektroniku a data vydolujes. ved ti to tam pise : Kolega kupoval... pevný disk, presný model kvôli kompletnému prekopírovaniu dátfarnell píše:....A pokial sa tyka elektroniky teda spomínaného HDD tak toto su veci ktore by som ja osobne zo zahranicia nekupoval. Ani za cenu toho ,ze unas by bol niekolko nasobne ten HDD drahsi.
naco by si kupoval v kamennom obchode novy disk so zarukou ?

Corolla 1.6 Valvolinematic, 2009
A? Teraz mam mat vycitky z coho? Že som to tam prehliadol alebo, že ho otrtkali?
Podstata bola, že ma dilemu ci nakupovať priamo platbou cez kartu. Ostatne je nepodstatné.
Podstata bola, že ma dilemu ci nakupovať priamo platbou cez kartu. Ostatne je nepodstatné.
Naposledy upravil(a) farnell dne pát 23.09.2016, 22:07, celkem upraveno 1 x.
- Rolling Dog
- Řidič
sz, ak by boli nejasnosti. chcel som pomoct upresnit situaciu okolo HDD. sorry....sorry
Corolla 1.6 Valvolinematic, 2009
Fajn a ja som zas pre objasnenie to "A" doplnil... 

Len som chcel dať konkrétny príklad, s tým kolegom a harddiskom, išlo o možnosti paypallu. Práve ten kolega často nakupuje cez ebay a predtým aj z aliexpressu. Odkedy na tom aliexpresse nieje systém paypall, tak odtial radšej nekupuje. Má inak solídne skúsenosti s čínskymi obchodníkmi z minulej profesie, mal obchod s elektronikou, hodinkami atď. A to vrátane reklamácií a podobne.
Mám ho v tomto ako bernú mincu, etalón. Proste má hromadu vlastných skúseností.
Mám ho v tomto ako bernú mincu, etalón. Proste má hromadu vlastných skúseností.
Ale ved nik Ta nepresviedca o opaku hlavne pokial vies viac ako my. Tak naco si sa potom pytal "hlupakov" ???
Mas bernu mincu a dokonca aj etalon, tak z Ali nenakupuj. Az smiesne jednoduche...
Alebo mas pocit ,ze ked sa nezapojis do debaty tak sa Ti nebude ratat ucast na fore, alebo si nas chcel iba vyprovokovat k debate ktora i tak nikam nepovedie?
Mna si nepresvedcil a aj nadalej budem kupovat na Ali cez platobnu kartu.
Mas bernu mincu a dokonca aj etalon, tak z Ali nenakupuj. Az smiesne jednoduche...
Alebo mas pocit ,ze ked sa nezapojis do debaty tak sa Ti nebude ratat ucast na fore, alebo si nas chcel iba vyprovokovat k debate ktora i tak nikam nepovedie?
Mna si nepresvedcil a aj nadalej budem kupovat na Ali cez platobnu kartu.
Farnell: Nechápem tvoju podráždenosť, nikoho som za hlupáka neoznačil a nikoho o ničom nepresviedčam. Normálne som sa pýtal ako platíš cez ali a dal kolegovu skúsenosť s výhodou paypallu od ktorej ali ustúpilo. A že ja sa bojím vybielenia účtu. To je všetko. Tie ostatné drísty si si sám domyslel.
Ak máš len dobré skúsenosti, je to aj pre mňa dobrá referencia, doteraz som mal len svoje skúsenosti z dvoch nákupov a jeho z xxx nákupov.
Ostatne stačí vybaviť si v banke kreditku.
Ak máš len dobré skúsenosti, je to aj pre mňa dobrá referencia, doteraz som mal len svoje skúsenosti z dvoch nákupov a jeho z xxx nákupov.
Ostatne stačí vybaviť si v banke kreditku.
Nemam chut dalej zasierat vlakno pre mna nepodstatnou vecou.
Ja Ta o nicom presviedcat nemienim. Je to na tebe.
Mas svoju bernu mincu a svoj etalon....
Ja Ta o nicom presviedcat nemienim. Je to na tebe.
Mas svoju bernu mincu a svoj etalon....
Ty kokso, ty si mimo. Škoda reči.