poslední šance do konce měsíce zakoupit Toyotu.
Re: poslední šance do konce měsíce zakoupit Toyotu.
Mne sa podarilo tak max koberčeky, povinná výbava + zľava z ceny bola cca 700€, z 16 700 na 16 000 (presné čísla si už nepamätám ide ale o pár desiatok €).
Druhé auto čo som pozeral bola kia ceed, tam mi vedeli dať tak 200€ čím sa dostali na úroveň Aurisu. V konečnom dôsledku teda za rovnakú cenu kia vs toyota a to bola ľahká voľba.
Druhé auto čo som pozeral bola kia ceed, tam mi vedeli dať tak 200€ čím sa dostali na úroveň Aurisu. V konečnom dôsledku teda za rovnakú cenu kia vs toyota a to bola ľahká voľba.
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
slabostka píše:Takže u každého mám šancu dostať rovnakú zľavu, nemôžu sa vyhovoriť že oni "nakupujú" drahšie.... aj to je info - ak som správne pochopil... v Hyundai mi dávnejšie predajca hovoril -ak som správne pochopil - že predajca ktorý predáva rádovo viac áut má tie autá "lacnejšie" a teda vie dať lepšiu cenu a preto aj predáva viacasi značky majú rozne politiky....
A teraz jedna otázka na zvyšok publika - aká sa dá reálne zjednať cena v Toyote? 1-2-5%? nejaké skúsenosti?
To je blbost každý má rovnaké podmínky a není to o tom kdo prodává víc nebo méně. Psal jsem nahoře že je to o tom kdo má jaké akce né o tom že kdo prodává více má auta levnější...
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Takže různí prodejci stejné značky mají různé akce ? Nejsou to akce celostátní toyoťácké ?xmirekp píše: To je blbost každý má rovnaké podmínky a není to o tom kdo prodává víc nebo méně. Psal jsem nahoře že je to o tom kdo má jaké akce né o tom že kdo prodává více má auta levnější...
- ty vieš ako to funguje - fungovalo v Hyundai-Kia?xmirekp píše:slabostka píše:Takže u každého mám šancu dostať rovnakú zľavu, nemôžu sa vyhovoriť že oni "nakupujú" drahšie.... aj to je info - ak som správne pochopil... v Hyundai mi dávnejšie predajca hovoril -ak som správne pochopil - že predajca ktorý predáva rádovo viac áut má tie autá "lacnejšie" a teda vie dať lepšiu cenu a preto aj predáva viacasi značky majú rozne politiky....
A teraz jedna otázka na zvyšok publika - aká sa dá reálne zjednať cena v Toyote? 1-2-5%? nejaké skúsenosti?
To je blbost každý má rovnaké podmínky a není to o tom kdo prodává víc nebo méně. Psal jsem nahoře že je to o tom kdo má jaké akce né o tom že kdo prodává více má auta levnější...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
slabostka píše:- ty vieš ako to funguje - fungovalo v Hyundai-Kia?xmirekp píše:slabostka píše:Takže u každého mám šancu dostať rovnakú zľavu, nemôžu sa vyhovoriť že oni "nakupujú" drahšie.... aj to je info - ak som správne pochopil... v Hyundai mi dávnejšie predajca hovoril -ak som správne pochopil - že predajca ktorý predáva rádovo viac áut má tie autá "lacnejšie" a teda vie dať lepšiu cenu a preto aj predáva viacasi značky majú rozne politiky....
Já mluvím za Toyotu ne za konkurenci
Ppotera píše:Takže různí prodejci stejné značky mají různé akce ? Nejsou to akce celostátní toyoťácké ?xmirekp píše: To je blbost každý má rovnaké podmínky a není to o tom kdo prodává víc nebo méně. Psal jsem nahoře že je to o tom kdo má jaké akce né o tom že kdo prodává více má auta levnější...
Akce jsou vyhlášené a dané, každý prodejce může mít ještě jiné probíhající interní akce viz třeba Louwman (dvě plné nádrže k vozidlu zdarma, slosování o zájezd do termálních lázní atd..). Já myslím že to tady dále rozebírat nebudeme...
Ahoj,
již třetím týdnem jsem spokojeným majitelem Aurisu TS 1,6 Valvematic.
Rád bych touto cestou poděkoval panu Mirkovi z Toyota Louwman Praha za vstřícný přístup a zpříjemnění nestandardně dlouhého čekání na dodání vozu, mimo jiné možností vyzkoušení modelu Verso.
Po dlouhé době jsem se někde cítil jako vážený zákazník.
již třetím týdnem jsem spokojeným majitelem Aurisu TS 1,6 Valvematic.
Rád bych touto cestou poděkoval panu Mirkovi z Toyota Louwman Praha za vstřícný přístup a zpříjemnění nestandardně dlouhého čekání na dodání vozu, mimo jiné možností vyzkoušení modelu Verso.
Po dlouhé době jsem se někde cítil jako vážený zákazník.
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic 2016
Dobrý den dekujeme!!
muzu se zeptat jak asi casto dela Toyota akce se slevami na nove vozy? Kupoval jsem Aurise 3 roky zpatky s plnou vybavou a slevou cca 70000 ve stejnem obdobi na konci roku, ted je na strankach toyoty inzerovana sleva 60000, jde to v nejakych cyklech, pri faceliftech nebo jak? Da se cekat zase treba za 3 roky dalsi vetsi akce?
Tak keby človek veril novinárom a politikom, tak o tri roky tu budú už len elektroautá, vojna v pobaltí a Fico s Babišom v prdeli.
Nikto ti nezaručí, že či a aké akcie bude mať o tri roky importér Toyoty. Ani len tipnúť sa to nedá. Pozri na predvolebné prognózy renomovaných štatistických agentúr ako dopadnú voľby na Slovensku (čo boli v marci), týždeň pred voľbami. Úplne mimo realitu. Čo bude o tri roky? Bez šance.
Nikto ti nezaručí, že či a aké akcie bude mať o tri roky importér Toyoty. Ani len tipnúť sa to nedá. Pozri na predvolebné prognózy renomovaných štatistických agentúr ako dopadnú voľby na Slovensku (čo boli v marci), týždeň pred voľbami. Úplne mimo realitu. Čo bude o tri roky? Bez šance.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Psal jsem snad ze chci zaruku? jde mi jenom o to jestli se tyhle akce opakujou s nastupem novych modelu nebo jak...ja to nesleduju, ale prodejce by to vedet mel.
Nejake podpory stagnujuceho predaja budu vzdy, kazdy rok , mozno snad u roznych modelov... Na konci roka dopredaj starsieho modeloveho rocnika.... Skor to vidim tak ze v cene auta velky priestor na zlavu nieje, nejake percenta... Ale zameral by som sa na servisne prehliadky, tam si myslim ze je sanca usetrit ovela viac.... Niekde naopak ceny aut zacinaju mierne stupat ako ide hore odbyt. To su zakony pseudokapitalizmu.
Pravda je ze pred 2008 zarabali velmi velmi slusne. Teraz musia zabrat na servise. Asi ako pneuservisy. Pneu uz nepredaju sami vela tak cena prace musi ist hore.
Pravda je ze pred 2008 zarabali velmi velmi slusne. Teraz musia zabrat na servise. Asi ako pneuservisy. Pneu uz nepredaju sami vela tak cena prace musi ist hore.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 19:04, celkem upraveno 1 x.
- otázka je či by takú zľavu dali aj mimo "akcie"... nieje tu nejaký zjednávač? Mal som kolegu a ten teda vedel zjednaávať veľmi slušne.. síce to bolo VW a Volvo a trvalo to nejaký ten deň ale ušetril teda dosť.... ako v amerických filmoch...Corolla2014 píše:Corollu jsem kupoval na jaře 2014 v akci se slevou cca 60 tisíc. Od té doby, co sledují stránky Toy, tak mají slevy vždy na jaře a na podzim.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Toyota žádné slevy nedává jen pokud by si bral auto na ico nebo více vozů na firmu tak je možné dostat slevu jinak ne. Jen pokud jsou nějaké akce. Toyota ke kvalitní auto není to masa jako koncern kde když přijdeš tak slevu ujednas tady ne. Bohužel