ČO ZARADIŤ PRI KRÁTKOM STÁTÍ
Re: ČO ZARADIŤ PRI KRÁTKOM STÁTÍ
Ježku, já netvrdím, že to dělám pokaždé, já jen píšu, že když zmáčknu "P", tak s tím automaticky zašlápnu tu brzdu. To se děje při očekávaném delším stání a ano - občas i na semaforech, ale jen tam, kde to znám a kde vím, že budu stát delší dobu (nebo u semaforu u střídavé jízdy = opravy silnic)
Zeman není můj prezident
...já jsem tedy "pacholek",který "nešlape"...doufám,že si autíčko moc nekur...
Vezmu si to k srdci a asi začnu...šlapat...když si vzpomenu...
==========================
Chlapi - nechci zakládat zbytečně nové vlákno - tak to šoupnu sem....
Japonský výrobce automobilů Toyota Motor Corporation svolává po celém světě 1,43 milionu hybridních aut Prius a Lexus CT200h kvůli možnému problému s nafukovačem airbagu. Příčinou je možná prasklina ve sváru, která by mohla vést k pouze částečnému rozvinutí airbagu. Nafukovač by se poté mohl dostat do vnitřku vozu, což s sebou nese větší nebezpečí zranění, uvedla podle agentury Reuters automobilka. Toyota nemá informace o tom, že by byl v souvislosti s problémem někdo zraněn nebo přišel o život. Mluvčí automobilky Victor Vanov uvedl, že nafukovače airbagů, kterých se aktuální svolávací akce týká, nepocházejí od japonské společnosti Takata.
====================
...kohopak z nás se to bude týkat....dost aut je z dovozu...budu muset vyslat dotaz do centrály...

Vezmu si to k srdci a asi začnu...šlapat...když si vzpomenu...
Chlapi - nechci zakládat zbytečně nové vlákno - tak to šoupnu sem....
Japonský výrobce automobilů Toyota Motor Corporation svolává po celém světě 1,43 milionu hybridních aut Prius a Lexus CT200h kvůli možnému problému s nafukovačem airbagu. Příčinou je možná prasklina ve sváru, která by mohla vést k pouze částečnému rozvinutí airbagu. Nafukovač by se poté mohl dostat do vnitřku vozu, což s sebou nese větší nebezpečí zranění, uvedla podle agentury Reuters automobilka. Toyota nemá informace o tom, že by byl v souvislosti s problémem někdo zraněn nebo přišel o život. Mluvčí automobilky Victor Vanov uvedl, že nafukovače airbagů, kterých se aktuální svolávací akce týká, nepocházejí od japonské společnosti Takata.
====================
...kohopak z nás se to bude týkat....dost aut je z dovozu...budu muset vyslat dotaz do centrály...
Jojo, také jsem to četl. Jsem zvědavý, zda se mne to týká. Auto mám nové, koupené oficiálně v ČR, tak čekám dopis....
Zeman není můj prezident
- radovan_lovehate
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mám Prius II a na křižovatce to dělám tak, že sešlápnu brzdu na max (aby se na displayi netočily kola) a když vím, že budu stát dýl (vlak apod...) tak normálně P a parkovací brzda.
Myslím, že těch pár minut svícení brzdovek zas tak moc nikomu nevadí...kolik lidí s manuálem, dává na křižovatce (když neni na rovině) ruční brzdu? V Brně teda moc ne
A co se týče převodovky, tak tak jak to dělám, by to mělo být OK...aspoň mi to řekli v servisu...
Myslím, že těch pár minut svícení brzdovek zas tak moc nikomu nevadí...kolik lidí s manuálem, dává na křižovatce (když neni na rovině) ruční brzdu? V Brně teda moc ne

A co se týče převodovky, tak tak jak to dělám, by to mělo být OK...aspoň mi to řekli v servisu...
Toyota Prius 2008