dotaz na cenu
Re: dotaz na cenu
tramin:
GRATULUJEM K VYBERU JE TO BEZPECNE AUTO.
(www.euroncap.com)
BUDE TREBA ZMENIT TECHNIKU JAZDY OHLADOM TURBA!!!
/TOYOTA JE ATM.-NISSAN TURBO- NECHAT VYCHLADIT PO UKONCENI CESTY,.... aby sa nezapieklo/
GRATULUJEM K VYBERU JE TO BEZPECNE AUTO.
(www.euroncap.com)
BUDE TREBA ZMENIT TECHNIKU JAZDY OHLADOM TURBA!!!
/TOYOTA JE ATM.-NISSAN TURBO- NECHAT VYCHLADIT PO UKONCENI CESTY,.... aby sa nezapieklo/
Jasan,po každé jízdě si opeču špekáčky 

Chleba + horčicu donesiam aj zalievku-52,5.......
STACI POVEDAT KEDY A KDE!
STACI POVEDAT KEDY A KDE!
52,5?Žeby borovička 

Na Nissan fore ked citam ake maju typci problemy s quashquaiom tam ti musim drzat palce pri vybere tvojho kusu. Hadam uz tie novorodenecke trable odstranili.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Som na Nissan fore často lebo mám staré Tino a s novými modelmi je to tragické čo sa týka kvality. Neustále problémy s menežmentom auta... chyby v start stop systéme, nepravidelný chod motora... Mnoho čerstvých majiteľov chce auto vrátiť lrbo Nissan problémy nerieši. Tak ja by som nový Nissan vôbec nedoporučil. Ano cena reklama len kvalita a hlavne finálne doladenie auta im ušlo.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Prosím tě,dej mi odkaz,kde chce mnoho nových majitelů qashqaie auto vrátit.Já jsem pročítal kromě našeho i německé a polské forum,ale nic tak závažného jsem neobjevil.
Ono na každém foru automobilek najdeš lidi s problémama.Mimochodem já jsem byl a aurisem v servisu během zár.doby 3x
Ono na každém foru automobilek najdeš lidi s problémama.Mimochodem já jsem byl a aurisem v servisu během zár.doby 3x

S čím jsi měl problémy jestli není tajemství?
By mě taky zajímalo. Já max spokojen, i brzdy ok.tramin píše:Prosím tě,dej mi odkaz,kde chce mnoho nových majitelů qashqaie auto vrátit.Já jsem pročítal kromě našeho i německé a polské forum,ale nic tak závažného jsem neobjevil.
Auris 1,6 M 2013
Já taky, výměna oleje.tramin píše:Prosím tě,dej mi odkaz,kde chce mnoho nových majitelů qashqaie auto vrátit.Já jsem pročítal kromě našeho i německé a polské forum,ale nic tak závažného jsem neobjevil.

Auris 1,6 M 2013
Není to tajemství.Výměna montážního celku tyče řízení a hned 2x.A nejsem sám na tomto foru s tímto problémem.milano píše:S čím jsi měl problémy jestli není tajemství?
Mne vramci zaruky na manualnej corolle preverovali akym momentom je utiahnuta nejaka matica ci skrutka na riadeni, menili brzdove dosticky a opravovali zamok veka kufra.
Tuto vkladam odkaz na nissan forum ktore som svojho casu precitaval a ktore rozhodlo ze do kaskaja nepojdem, plus zla ergonomia posedu - do praveho kolena mi reze hrana palubky. Ale o vrateni aut neviem ci tam je nieco, chyb auta tam je nadmieru a nie takych ako tuto pri aurise. A nejako privela staznosti na neochotu a neschopnost servisov riesit problemy.
http://www.nissanclub.cz/forum-tema/201 ... ory-260650
Tuto vkladam odkaz na nissan forum ktore som svojho casu precitaval a ktore rozhodlo ze do kaskaja nepojdem, plus zla ergonomia posedu - do praveho kolena mi reze hrana palubky. Ale o vrateni aut neviem ci tam je nieco, chyb auta tam je nadmieru a nie takych ako tuto pri aurise. A nejako privela staznosti na neochotu a neschopnost servisov riesit problemy.
http://www.nissanclub.cz/forum-tema/201 ... ory-260650
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Taky jsem na podzim 2014 měnil auto, Nissan Note 1,5dCi Acenta plus r.v.2009 p.c.410000kč najeto 75tis.km absolutně bez problému za Toyota Auris 1,6 97kw zatím12500km trochu větší spotřeba7,2l benzinu proti 4,7l nafty u Nissanu.Myslím,že Vaše představy o ceně ojetého vozu jsou jinde.Protiúčtem u Toyoty jsem dostal 115000kč,ale zase jsem nemusel nikde lítat.Jinak,každá věc má svého kupce. Prodeji zdar..
Buď rad že se ti na Renaultu neprotočily šály. Je to bolest 1.5dci. Kamarád tak měnil motor na Meganu 2007.
Hlavně že se v servisu ptal zda by se neměli preventivně zkontrolovat a vyměnit šrouby. Že prej ne a stalo ho to 35tKč za starší motor. Odešel od Renaultu a vzal si ode mne T25 a je zatím spokojený jak želva.
Hlavně že se v servisu ptal zda by se neměli preventivně zkontrolovat a vyměnit šrouby. Že prej ne a stalo ho to 35tKč za starší motor. Odešel od Renaultu a vzal si ode mne T25 a je zatím spokojený jak želva.
AUR 10, OCT II, VER 13

Tak dík za radu.Dal jsem inzerát na "baťovských" 239 000 Kč a během 2 dnů se ozvali 4 vážní zájemci.Vypadá to,že se s některým určitě dohodnuPeetrs píše:Zdravim.. Osobně bych se asi ani nebál si říct cca kolem 240.000,-
Jde taky o to, jak moc rychle to chceš prodat.. V případě, že na to nepospícháš, klidně bych dal ještě 10 nahoru, v případě, že jo tak dolu..
Dle mého je asi nejlepší ale dávat auto na protiúčet při koupi nového. Půjdeš znovu do Toyoty?