Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Takže 2.0 s CVT 4x4 stoji 739 tis a Hybrid stejně jen je 4x2. Tak to Hybrid bude asi nejprodávanější model..
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
- treid
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem to napsal špatně, volba barvy je samozřejmě na tobě
Jen že já razím názor že Hybrid by měl být v bíle a proto bych si neobjednal černou

Jen že já razím názor že Hybrid by měl být v bíle a proto bych si neobjednal černou

M.Bambus píše:tried
Hybridní Ravku nelze volit v jiné barvě než bílé, to říkal dealer? Proč je tedy předváděčka černá a v konfigurátoru lze vybírat ze všech barev? Né že by barva byla alfa omega na autě, ale podle mě tím by to dost zabili.
Co vím, tak Ravky jsou všechny z Japonska, jen pro americký kontinent jsou z Kanady, ale právě jsem někde četl (nemohu to už bohužel najít), že od roku 2016 budou Ravky pro Evropský trh vyráběny v továrně v Petrohradu, kde se dosud montují Camry.
David P.
Klidně bych tomu konfigurátoru věřil, alespoň další důvod pro Hybrid:)
UPDATE:
tak k té výrobě v Petrohradu jsem přeci jen něco vygooglil:
Toyota is committed to sustainable development in Russia, and therefore we have planned a significant future expansion here in Saint-Petersburg with a doubling of the capacity in 2015 and the introduction of RAV4 in 2016.
Zřejmě to budou Ravky pro Ruský, Běloruský a Kazachstánský trh, jak v článku píšou. No chtělo by to vidět VIN i když může být i rozdíl místa výroby hybridních a nehybridních Ravek.
|| Toyota RAV4 HYBRID 2016 AWD ||

Pro mě ani bílá není moc lákavá, ale lepší než černá, spíš mě mrzí, že spousta nových aut je nabízena hlavně od černé, přes šedou a stříbrnou k hnědé/bronzové, vše na jedno brdo a u Ravky zmizela předchozí pěkná červená (3R3 Barcelona), tahle (3T0 Granátová) není úplně moje gusto, aspoň ta nová modrá (8X7 Studená) "vystupuje z davu" a tak tu bych volil pro Hybridní Ravku (v autě chci být raději dobře vidět než splývat s okolím)

-
- Řidič
Mně na ní zaujalo, že může tahat přívěs. U hybrida jsem to nečekala. Super.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
K tomu jenom, že na českých stránkách je jiná hodnota max. hmotnosti bržděného přívěsu než uvádí fr. nebo německé stránky Toyoty:tuzezlypes píše:Mně na ní zaujalo, že může tahat přívěs. U hybrida jsem to nečekala. Super.
Toyota RAV4 Hybrid
.......................................4x2.............4x4
Nebržděný přívěs...............750 kg..........750 kg
Bržděný přívěs..................800 kg..........800 kg.......české stránky
Bržděný přívěs..................800 kg........1650 kg.....francouzské a německé stránky
Tak buď tam mají naši (pochopitelný) překlep, nebo máme jiné předpisy?
2016 Toyota RAV4 Hybrid 2WD Lounge (Executive)
2007 Peugeot 307 SW 1.6 HDi 80 kW
2001 Škoda Octavia kombi 1.9 TDi 81kW
-
- Řidič
Cože? právě, že mi ze Zlína poslali od Toyoty leták, kde byl ten vlek o hmotnosti asi 1600 kg, přesně si nepamatuju, jen že to vyhovovalo na tahání případného karavanu, který nás také zajímá. Určitě tam nebylo 800 kg. Co to je za blbost?
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
marho: Koukam, ze uz mas hybrida v podpisu. Uz ji mas? Tak sup sem s nejakyma postrehama, za kolik jezdis a tak...?
RAV4 HSD FWD
Ano, mám ji dva dny 
Je to sice moje 4. auto, ale 1. hybrid, 1. Toyota a 1. SUV, takže jsem plný dojmů, ale na nějaké seriozní závěry je brzo. Zatím si užívám animace na obrazovce, která ukazuje, kdy jedu na benzín, kdy na elektriku a kdy nabíjím. A snažím se postupně pochopit systém Toyoty a veškerou elektroniku.
Chtěl jsem 4x4, ale dodací lhůta byla cca červen, auto jsem potřeboval dřív, tak jsem si vybral z těch, co už byly skladem.

Je to sice moje 4. auto, ale 1. hybrid, 1. Toyota a 1. SUV, takže jsem plný dojmů, ale na nějaké seriozní závěry je brzo. Zatím si užívám animace na obrazovce, která ukazuje, kdy jedu na benzín, kdy na elektriku a kdy nabíjím. A snažím se postupně pochopit systém Toyoty a veškerou elektroniku.
Chtěl jsem 4x4, ale dodací lhůta byla cca červen, auto jsem potřeboval dřív, tak jsem si vybral z těch, co už byly skladem.
U nas uz jsou skladovky? Nebo jsi to nekupoval u nas? Jinak gratulace, at to jezdi a doufam, ze nam budes psat postrehy. Taky si rikam, ze kdyz uz takovy auto, tak 4x4, ale na druhou stranu jsem snad nikdy nepocitil, ze bych 4x4 potreboval.
RAV4 HSD FWD
Nekupoval u nás.
Tu 4x4 jsem chtěl právě kvůli té dvojnásobné povolené hmotnosti přívěsu (ne, že bych to aktuálně potřeboval, ale co by, kdyby).
Tažnou kouli jsem si tam pro každý případ nechal dát.
Tu 4x4 jsem chtěl právě kvůli té dvojnásobné povolené hmotnosti přívěsu (ne, že bych to aktuálně potřeboval, ale co by, kdyby).
Tažnou kouli jsem si tam pro každý případ nechal dát.
Toyota RAV4 Hybrid 4x2 4x4
Bržděný přívěs 800 kg 800kg české stránky...???
marho:
web: www.toyota.sk , www. toyota.cz
specifikacia :
https://www.toyota.sk/download/cms/sksk ... 392346.pdf
-(strana č.6.)
https://www.toyota.cz/download/cms/czcs ... 488742.pdf
-(strana č.6.)
Nebržděný přívěs.........750 kg.........750 kg
Bržděný přívěs.............800 kg.........1650 kg.......slovenske stranky+české stránky!!!
tuzezlypes :-MAS PRAVDU!!!
Bržděný přívěs 800 kg 800kg české stránky...???
marho:
web: www.toyota.sk , www. toyota.cz
specifikacia :
https://www.toyota.sk/download/cms/sksk ... 392346.pdf
-(strana č.6.)
https://www.toyota.cz/download/cms/czcs ... 488742.pdf
-(strana č.6.)
Nebržděný přívěs.........750 kg.........750 kg
Bržděný přívěs.............800 kg.........1650 kg.......slovenske stranky+české stránky!!!
tuzezlypes :-MAS PRAVDU!!!
marho:
JE TO TAK TOYOTA MA CHYBU na webe!!!
(raz tak-druhy krat onak...)
JE TO TAK TOYOTA MA CHYBU na webe!!!
(raz tak-druhy krat onak...)