Rucna brda nedrzi
Re: Rucna brda nedrzi
To prve video je z ineho auta ale je to podobne a podla toho druheho videa som to nastavoval ale nejde to.
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 367000km a stupa...
POKIAL BOLO VYM. OBLOZENIE +LANOVOD+PREMASTENE A JE TO FUNKCNE. /CELY MECHANIZMUS/Marselus píše:Ja mam 314000km a tiez bolo dobre oblozenie ale uz som ho kupil tak som ho tam dal ale nebrzdilo to aj ked som to steloval jak na kolese tym malym koleckom co si spomenul vyssie aj pod pakou rucnej brdzdy. Prava strana este kus brzdi ale lava nie. Dnes ma napadlo ze dam kotuce na sustruh a stiahnem par desatin a zdrsnim poriadne.
TAK UZ ZOSTAVA PREMERAT PRIEMER BUBNA . / NIE KOTUCA -moze ked je cas/ !
CI VNUTORNY PRIEMER BUBNA JE NORME. /TU CAST KDE PARKOVACIA BRZDA TLACI NA STENY BUBNA - mimo parametrov???/
NAJLEPSIE SA ORIENTOVAT U PREDAJCU TOYOTY PODLA VIN-CISLA AUTA NA KONKRETNY DIEL.(CISLO DIELU)
ILUSTRACNA STR.
http://lacnebrzdy.sk/index.php/toyota/t ... bi(t25)%20[2003%20-%20]/133220/Brzdov%C3%BD%20kot%C3%BA%C4%8D%20-%20ATE%20-%2024.0110-0311.1-%20brzdy
http://www.autodielymt.sk/toyota/avensi ... 78_184_186
Tak uz brzdi.
Lanka su kratsie asi na T22 ale kedze uz som ich zalozil a neskontroloval ked som menil tak som uz nemohol reklamovat - moja chyba.
A kedze boli kratsie lanka tak bol kratka draha pri brzdeni, tak som skratil pruzinu co je na lanku asi o 1,5 cm, zdrsnil oblozenie aj bubon a ono to konecne brzdi.
Takze vdaka vsetkym co sa snazili pomoct.
Lanka su kratsie asi na T22 ale kedze uz som ich zalozil a neskontroloval ked som menil tak som uz nemohol reklamovat - moja chyba.
A kedze boli kratsie lanka tak bol kratka draha pri brzdeni, tak som skratil pruzinu co je na lanku asi o 1,5 cm, zdrsnil oblozenie aj bubon a ono to konecne brzdi.
Takze vdaka vsetkym co sa snazili pomoct.
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 367000km a stupa...
Zdravim, mam podobny problem z rucnou brzdou. Problem nastal ked som dotiahol rucnu brzdu aby zaberala na menej zubov dovtedy sla bez problemov. Po dotiahnuti brzdila ovela slabsie, predtym sla do smyku. Tak som objednal nove oblozenie rucnej brzdy, kotuc aj oblezenie zadnej brzdy. Po rozobrati bolo oblezenie dobre takze netusim preco to prestalo brzdit iba po dotiahnuti lanka na rucnej brzde. Po zalozeni noveho oblozenia, nastavenia vzdialenosti oblozenia od bubna ,dotiahnuti lanka na rucnej brzde je opat brzdny ucinok slaby, podrzi v kopci , no pri zatiahnuti v pohybe je ucinok brzdy slaby, predtym sli do smyku. Neviete niekto poradit kde je este zrada?
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Rav4 2.0 VVTI 2008
Zdravim tak som stravil pol dna s nastavenim tej rucnej. Postuoval som tak ze som si uplne povolil lanko na pake rucnej brzdy , dotiahol celuste na bubne tak ze kladli odpor pri pretoceni a potom dotiahol lanko, rucna zacala brzdit - pekne drzi ale do smyku nejde...
po vacsom dotiehnuti na bubne sa mi podarilo to nastavit tak ze to slo do smyku ale to sa mi uz zdalo ze dost drhne tak som to povolil a nechal tak. Mozno si to este sadne..
po vacsom dotiehnuti na bubne sa mi podarilo to nastavit tak ze to slo do smyku ale to sa mi uz zdalo ze dost drhne tak som to povolil a nechal tak. Mozno si to este sadne..
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Rav4 2.0 VVTI 2008