Sraz MR2 Praha
Re: Sraz MR2 Praha
Jediný tam nebudeš,přijedu se podívat. Alespon před zimou ještě vytáhnu auto 

Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
Re: Sraz MR2 Praha
To že se to mění v den srazu je určitě špatně, ale vzhledem k tomu, že víme kdo přijede, tak to asi není takový problém, ty km jsem odhadoval, na chodov to mám 165km(takže 330km ) a na 6 u letiště to mám 130km( 260km ) zas tak velký rozdíl to není, ale pořád je to 90km.
Já vím ještě o jednom co mi psal SZ stím, až pojedu z Hoškovic ať mu zavolám a jel by se mnou, takže toho taky zajístím, aby přijel na 6.
Ono kdyby to žralo jako moje denní auto, tak to neřeším a aspoň si zajedu něco nakoupit.
rodriguez : mám to přesně stejně, chci se projet, příští víkend je ještě JDM sraz v Tchořovicých a pak konec, auto zazimuju a vyjedu zase až na jaře
Já vím ještě o jednom co mi psal SZ stím, až pojedu z Hoškovic ať mu zavolám a jel by se mnou, takže toho taky zajístím, aby přijel na 6.
Ono kdyby to žralo jako moje denní auto, tak to neřeším a aspoň si zajedu něco nakoupit.
rodriguez : mám to přesně stejně, chci se projet, příští víkend je ještě JDM sraz v Tchořovicých a pak konec, auto zazimuju a vyjedu zase až na jaře
MR2 3S-GTE