Co říkáte na tohoto Priuse z bazaru?
Re: Co říkáte na tohoto Priuse z bazaru?
Když mám zapnuté auto a otevřu dveře, tak se mi vykřičník nerozsvítí, jedině když s těma otevřenýma dveřma jedu (už jsem tak couval). Koukl jsem se přímo na web prodejce a hádám, že vykřičník svítí, protože pás řidiče se nenavíjí. Nevím jak v Priusu, ale moje jiné auto mělo v pásu patronu, která se při nárazu měla vystřelit, přitáhnout pasažéra, ale pak byl pás nefunkční a musela se patrona vyměnit. Takže hádám, že i tady.
Prius II 2008
Asi jsem to blbě napsal, ten vykřičník svítí když máš pozici P nebo N a otevřeš dveře, což by mohl být tento případ (Nko). Ale třeba i ten pás, to netuším, ono pokud někdo má zájem, stejně to chce vidět...
Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

Pokud máš D a otevřeš dveře, pak hlavně svítí upozornění přes celý display, což zde není.
Prius II 2007
Jj, to je fakt, koukám, asi je to fakt rozbitý..
Prius - ta obrazovka je droga 

-
- Navigátor
Co říkáte na tohoto Priuse? Sice je to u nějakýho Turka, ale nevypadá to podvodně. Docela o něm přemýšlím.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1#
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1#
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
Z inzerátu toho moc nepoznáš. Doporučuju ti si najít člověka, který z Německa auta vozí a už má nějaké zkušenosti. On tam zavolá a pozná, jestli je to šmé anebo ok.
Já Priuse kupoval taky v D, našel jsem si inzerát, a člověk, kterej tahá auta z D už od revoluce všechno zjistil a vyjednal slevu 1000 euro
Předtím obvolal i jiné inzeráty ale vždycky se mu něco nezdálo, poznal že prodejce lže a nebo mu to sám řekl, že je to bouraný nebo odřený a nebo že to s nesedí s inzerátem.
Nakonec jsme jeli do Toyoty, kde byl Prius po 1 majiteli, přímo tam servisovaný a v top stavu.
Nekoukej na cenu, šikovnej člověk ti téměř vždy nějakou slevu vyjedná.
Já Priuse kupoval taky v D, našel jsem si inzerát, a člověk, kterej tahá auta z D už od revoluce všechno zjistil a vyjednal slevu 1000 euro

Předtím obvolal i jiné inzeráty ale vždycky se mu něco nezdálo, poznal že prodejce lže a nebo mu to sám řekl, že je to bouraný nebo odřený a nebo že to s nesedí s inzerátem.
Nakonec jsme jeli do Toyoty, kde byl Prius po 1 majiteli, přímo tam servisovaný a v top stavu.
Nekoukej na cenu, šikovnej člověk ti téměř vždy nějakou slevu vyjedná.
...protože jsem asi "autorasista" ...

- Přílohy
-
- Prius III 020.JPG
- (118 KiB) Staženo 957 x
...na mém "fotomístě" stojí vyměněný priusek....
A laická otázka na kolegy : v TP jsou pouze 17' kola.....ještě není přepsaný na mně - musím do Prahy,až příjdou TP domů...
Jde požádat o doplnění šestnáctek třeba v autorizovaném servisu,nebo je potřeba žádat jen u zastoupení Toyoty ČR?
A laická otázka na kolegy : v TP jsou pouze 17' kola.....ještě není přepsaný na mně - musím do Prahy,až příjdou TP domů...
Jde požádat o doplnění šestnáctek třeba v autorizovaném servisu,nebo je potřeba žádat jen u zastoupení Toyoty ČR?
- Přílohy
-
- prius III - nový 003.JPG
- (109.46 KiB) Staženo 959 x
-
- prius III - nový 001.JPG
- (177.55 KiB) Staženo 959 x
ale...........černá je taky fajn.Tedy,jen na autě,samozřejmě
(v době,kdy jsem měl ještě převozní značky
)

- Přílohy
-
- PRIUS IIG.jpg
- (217.3 KiB) Staženo 889 x
Naposledy upravil(a) milanos dne úte 29.09.2015, 16:53, celkem upraveno 1 x.
PRIUS II.G 2008
...no,musím říct,že na III. ta černá byla peklo - po naleštění zrcadlo - po pěti km humus....
Taky jsem si všimnul - možná jen můj názor - že při dešti je III. vzadu víc zašpiněná než předchozí generace...aspoň spodní sklo..
Taky jsem si všimnul - možná jen můj názor - že při dešti je III. vzadu víc zašpiněná než předchozí generace...aspoň spodní sklo..
takze ten cerny uz není??s tou kamerou to bylo taky divne..az pojedete okolo pruhonic stavte se...kouknu na nej...
ahoj - možná až bude kdy...mám vzít sebou i ty disky? 

ty kola mam uz jiné,dekuji,byly by zbytecne...at dobře slouží,ja ještě pockam pristi rok..uvidime