dlik píše:to orel: když myslíš...tak tě v tom nechám...nechce se mi pokračovat v debatě na toto téma, protože mi to přijde stupidní..... (tím nemyslím nic proti tobě, ale jen proti této debatě)
to artie: asi máš potřebu se do mě navážet, ale mě to moc nebaví, takže jen jedna odpověď na toto téma: kdybych měl čas ti to napsat, tak tvé nabídky využiju, ale holt jsem trošku víc časově vytížený než abych si vytahoval na internetu faktury - to dělám jen pro účetní, protože tam je to nezbytnost! Takže třeba jindy (pokud to ještě bude platit)!
a co se týká té nabídky, kterou to tady začalo --> ano jsem zvědavý jaké podmínky to jsou, ale tím netvrdím, že je chci využít!Ale i ta zvědavost má určité meze a ty končí ve chvíli kdy jsem nucen do debaty o ničem --> což se teď děje! A budu se opakovat (i když to dělám nerad): zajímají mě informace... (ale to by mělo být standardem společnosti......i když bohužel není......)
Nechce se ti pokračovat, nebo Ti docházejí argumenty?

Já s tímhle nezačal, já si tě ani nevšímal, ty jsi sám začal reagovat na můj příspěvek, takže nevím na co si stěžuješ
Pokud jde o to jak píšeš, že se do tebe Artie naváží, tak nemám ten pocit, spíš mám pocit, že se ty navážíš do ní a do mě taky a bůh ví do koho ještě. Neznám tě a tak nevím, jaký jsi ve skutečnosti, ale to co jsi tady předvedl mě utvrzuje v tom, že si hraješ na důležitého a to cos tady napsal o honění trik mi na tebe i docela sedí

Je mi jedno co jsi zač, dokud jsi do mě nezačal rýt, ani bych si tě nevšiml, prosím tedy, nereáguj na mé příspěvky a já nebudu reagovat na tvé, to bude asi nejlepší

PS: já ti taky nemrvím nick, tak nevím proč ho musíš prznit ty mě