malé auto = velký ferda?

vše ohledně modelové řady Yaris
Leňulka
Věčnej rejpal

Re: malé auto = velký ferda?

Příspěvek od Leňulka »

CharlieCh píše:
Benedictus píše:Přátelé, někde jsem četl teorii jednoho psychologa, že muži, mající mindrák ze svého malého přirození si pořizují velká auta. Jak to dotyčný pán zjišťoval, netuším. Majitelů Landcruiserů, Tuaregů apod. se z pochopitelných důvodů ptát nebudu. Proto se obracím na vás, majitele maličkých yarisů, platí tato teorie i obráceně? :lol: :lol: :lol:
A o majitelkách/řidičkách pan psycholog nehovořil? Docela by mě to zajímalo :oops: :D :oops: :D
no hovoril ze cim mensi auto tim vetsi poprsi, kua tak proc ja jezdila v octavce sierre a ted celice kdyz ma prinejmensim 5ky :roll: :lol:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

No, je pravda, že spousta mužů si takovými to věcmi řeší nějaký svůj osobní mindrák. Když se na střelnici přihrne frajer v SUV s foliemi v oknech a zastaví půl metru od vstupu do budovy, tak lze s jistotou říci, že ničím menším než magnumem střílet nebude. Nejlépe ještě pochormovaným, aby dokreslil image někoho, kdo mě lv tětstí asi problém. Nemám rád házení lidí do jednoho pytle, ale ještě se snad nestalo, aby někdo s kombinací velké auto, velká zbraň, nepotřeboval něco dokazovat všem okolo.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Yaris“