bouchni do palubky dlaní- nebo prstama z prava... nad otáčkoměrem cca přesně párkrát... a naskočí, nebo vytoč motor... to pomáhá na zaseklou ručičku rpm... u mě vždycky a 100% se aktivuje... je to taková komedie... a přestaneš to řešit...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
micron píše:bouchni do palubky dlaní- nebo prstama z prava... nad otáčkoměrem cca přesně párkrát... a naskočí, nebo vytoč motor... to pomáhá na zaseklou ručičku rpm... u mě vždycky a 100% se aktivuje... je to taková komedie... a přestaneš to řešit...
Rada dobrá, vyzkouším. Ale rafika není zaseklá - když vytočím motor, tak se pomalu zvedne, ale málo.
Dneska probehla mimojine demontaz budiku. Ze to asi nebude jednoduchy jsem tusil. Ale ze to bude takovej ojeb me ani nenapadlo. Na carine to je praca na 5 minut. Tady jsem se s tim sral hodinu a az pak jsem zjistil,ze je poteba odpojit lanko v motoru. Kazdopadne vymontovano a po stedrym dnu probehne zkouska zamenou za druhy budiky.
Tak dneska konecne vyjasneno. Budiky jsem zkusil zapojit do jine celdy a otackomer furt nic. Takze ted pro zmenu shanim funkcni budiky. Resp. staci kdyz bude fungovat otackomer. Tachometr muze bejt klidne mrtvej.
Jedu, a k sumperku musim taky ale tam to vidim az na 2 ledna. Budu spechat zpatky domu na kacenu. takze rychlovka otocka zadnej sumperk zitra. Navic s tebou je a bude lepsi se potkat bez volantu
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Tyjo Kubrte to je presne ono! Bohuzel jsem ted do 28myho u tchyne v orlickejch horach. Pak budu do 1.1. u hanusovic. Prozvon me prosimte nebo posli sms na 730803010. Treba bych ti moh nekam jet naproti - zabreh,stity,kraliky atd.
No tak že bych třeba popojel jen kousinek? Já k bruntali? Nebo Šternberku? Připadne ještě Uničov je v dosahu. Rozmysli si to. A Stan ať si řekne kam v orlickach to chce. ))
Tak hlásím, že po zapojení budíků od Kubrta, konečně zřím počet otáček! Paráda. Takže proběhla rozborka a přehození otáčkoměru do mojich budíků (aby zůstal zachovanej stav kilometrů). Taky jsem decentně přeleštil krycí sklo a koupil nový žárovičky a zítra zabuduju.
Díky všem za rady a hlavně Kubovi za budíky.