Mno, tak poporade:
Nepatrim mezi ty, kterym by vadilo zalozeni noveho tematu k diskuzi...ale v pripade, ze jich tady na spotrebu je 8 a ja jsem ti jich vyjmenoval 6 a nejsi schopen si vybrat ani jedno...tak to uz mi docela vadi.
Dalsi vec, nejsou jen konkretni na dany motor, ale jsou temata i na celou modelovou radu.
Dalsi vec k cemu je asi spotreba obecne, kdyz diesel na okreskach pojede za 4,5 a benzin na dalnici za 9...jaky ma tohle omg vypovidajici udaj...to tvoje obecne tema?
A nezlob se na mne, ale jak bude vypadat forum, kdyz ke kazdemu drobnemu dotazu bude existovat 7 podsekci v kazde sekci? Tady totiz nejde o to, ze by ti asi zadne nevyhovovalo, tady jde o to, ze te vubec nenapadlo se podivat, jestli nejake takove neni a jsou tady i takove, ktere maji 10 stran a ve kterych najdes vse, co potrebujes.
Navic, pokud chces statistiky, tak aczasa ti doporucil stranku se slusnym poctem uzivatelu a na ceskybenzin.cz to mas v mensim meritku taky.
Jo a pokud se jen nudis a chtel sis pokecat, na to tady taky je tema:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... start=2115
aczasa: On ti ****** hvezdickama, chtel napsat, ze jsi aczasa...ale co tim chtel rict nevim, to prece vsichni vime

) Kurovec tam totiz nepasuje

)