ÚDAJE
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No sem ze Zlina,takze mozna by to Slovensko bylo i bliz, ale to Brno je taky v pohode.. Chtel bych tam zajet a kdyby se nas domluvilo vic, bylo by to vpohode, ale to asi az nekdy na jareJaFer píše:Na slovensku viem ale to ti bude na nič a v čechách niekto spomínal že v Brne a cenu spomínal neakých 500,- ja si myslím super cenaja_ma píše:Sorry za OT, ale nevite kde se da zmerit vykon na brzde, pripadne na kolik to prijde?

A cena je taky teda dost vpohode

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
U obou byla lambda před katalyzátorem. Jinak, verze s katem a bez se liší i řídící jednotkou.JaFer píše: Ja som ích už videl vela ale ani jedna nemala takú prednú masku a smerovky s obrisovkami ako moja a aj vo vnútri sú odlišnosti a kde si mal lamda sondu?
Tak podla všetkého mi kat berie 7 kW to jes 7x1,36=9,52koníka
Aby se dostal na 110kW, musel by vyměnit i řídící jednotku a nahradit katalyzátor něčím o stejném objemu. Tak je to i v sérii, místo katu další "tlumič". A bohužel asi bude i jinak zapojená elektrika.Steve McSteve píše:nevyhadzuj kat,,, ja som to urobil na P 405 a to si mal vidiet tu spotrebu,,,,vykon isiel prekvapivo dole,,,, ak chces nieco urobit s vykonom,,, daj si motor 3S-GTE,,,, to idem urobit ja na Carine,,,

Naposledy upravil(a) BRunner dne úte 02.01.2007, 09:18, celkem upraveno 1 x.
tak to som ešťe nepočul o tej spotrebe bez kat. a z výfukmi sa zaoberám už 8 rokov kat. funguje jedyním spôsobom kde pri vysokom zohriatý keramickej vložky kat. dohára nespálené palivo a bez neho výchádza volne von a to sú tie emisie jedine keby bola lamda ešťe aj za kat.tak to je už niečo iné ale o tie emisie teraz nejde ked chcem výkon tak emisie musia bokom , takže náhrada katu. to určite budem robiť tak ako aj zvody štyri do jedného alebo X-ťah čiže vysavač ,z výfukovým systémom som skončil od zadu komlet nerez presne pri kat. tak že je na rade. Inak k tomu katu. sú modernejšie motory a ked jazdia na plyn tak kat. je v ťahu do dvoch mesiacov čiže v servisoch ho doporučujú vyhodiť ak sa jazdý na plyn.
Výroba kompletných výfukových systémov
Lamdasonda sleduje aka spálená zmes ide von či bohatá či chudomná a kat.spáli len určite množstvo tak preto sonda sleduje aby to množstvo bolo v norme ale čo sa deje za nou to už sonda nevie a aj pri výmene univerz. katu. sonda nevie kolko toho ten kat.dokáže spáliť . Takže pokiaľ ste nemali sondu za kat. tak to nemohlo vadiť ani na tej Mi-16Steve McSteve píše:ja som len napisal,, co mi robil Peugeot 405 Mi-16,,, nic viac...
Výroba kompletných výfukových systémov
este jedna vec,,, mal som zvacseny priemer potrubia o centi a uplne otvoreny zadny tlmic od KM,,, neviem preco to robilo,,,, skusal som to na dvoch cestach po 100 km,,, ta spotreba bola vacsia asi o 1,5 - 2l,,, ale to moze byt na takej trase subjektivne meranie,,, hluk bol uz predtym pri tom tlmici dost vyrazny,, ale potom to bol dragster