Celica 7AFTE rady, tipy
Tak neboj se, že pojišt'ovna od toho dá pryč ruce hned jak najde důvod proč to udělat. A že ho hledat bude. Swap jak turbo Převodovky ani poloos pokud jsou v pořádku bych se nebál, pokud neobuješ sliky. Mě už dva a půl roku jezdí Celica s 1UZFE na samodomo zakráceném kardanu a původní zadní nápravou s tenoučkejma poloosama. Původní výkon cca 80PS. Nyní cca 250PS
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No mne přijde docela nelogické, že pokud díly 4A-GE jsou drahé tak na 7A-FE jsou levné, stejně myslím, na 90% že, až trošku počteš o tom co to bude obnášet, celý ten nápad poupravíš. Myslím že v čechách nikdo 7A turbo nemá ale asi podívat by ses měl na projekt Dokyho.
Ale pokud se do toho projektu pustíš a nějak ho alespoň načneš nedejbože doděláš bude to určitě uctyhodné a v Čechách originální.
Ale pokud se do toho projektu pustíš a nějak ho alespoň načneš nedejbože doděláš bude to určitě uctyhodné a v Čechách originální.
Ty by sis mel Bembelo taky pocist ....
Jedine vhodne turbo na 7A celicu se jmenuje Bonneville t100.
http://motorivista.com/triumph-bonneville-t100/
Jedine vhodne turbo na 7A celicu se jmenuje Bonneville t100.
http://motorivista.com/triumph-bonneville-t100/
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak se pana Malpasa zeptej kolik km s tím motorem najel? A to nic neodbyl a udělal na něm GO,dalo by se říct novy motor. Kubrt pokud vím vlastnil to co z něho zbylo. ten motor v sérii nevydrží ani 0.1bar natož 0.6.Celik píše:V Čechách už jedna AT200 Turbo byla. Stavěl ji Malpasso.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Pokud by někdo měl na Malpasa kontakt (fb) a byl by tak hodný , že by mi ho poskytnul , byl bych moc rád..
Tady jedna Německá 7AFTE Celica , co tlačí 0.85 bar http://youtu.be/5zS5Xk_vXfM
Tady jedna Německá 7AFTE Celica , co tlačí 0.85 bar http://youtu.be/5zS5Xk_vXfM
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
znám 7afte s výkonem 480koni při tlaku 2bar. Jen jedna maličkost je na tom. Přestavba stala 16000euro. když je někdo ma tak proč ne? Ten motor je kopec problému díky lokalnimu přehřívani i v atmosfére natož v turbo.
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám, když se ti zdá 4A-GE moc peněz ten tvůj nápad je nesmysl alespoň že je libor stejnýho názoru. Nechci se zdát jako hlavní rovzraceč nápadu udělat něco dobrého ale jde zase o ten poměr co tomu musíš dát a co ti to dá.
Proč nekoupit za 55k tu krásnou GT4 od Zemiho ? to je halda výkonu a spolehlivé auto.
Proč nekoupit za 55k tu krásnou GT4 od Zemiho ? to je halda výkonu a spolehlivé auto.
Nemáme tolik peněz po hromadě. Věci potřebné k turbu se budou kupovat postupně. Začínám na budících. Už mám objednáno EGT čidlo a budík k němu , a až bude více peněz , dokoupím to ostatní.uruem píše:Proč nekoupit za 55k tu krásnou GT4 od Zemiho ? to je halda výkonu a spolehlivé auto.
Já nemám odježděno nic, vlastně ani nemůžu mít Holt každému vyhovuje něco jiného.biscuit píše:kolik mas realne odjezdeno? desitky km? stovky? me fascinuje, ze jsi podlehnul tomu, ze ti spousta kluku, kteri uz maji treti, ctvrty... dvacaty auto reknou, ze to je slabe a ty to resis. ja jezdim pomalu dvacet let a dokazu se pobavit i s autem se sto konma - cim to? jsem tak trapnej a podprumernej ridic?
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
až na to, ze hodnoty atmosféry a preplnovaneho motoru jsou diametralne odlišné a jedno egt čidlo je taky akorát tak pro nicneříkájici kontrolu. Jinak Malpaso na tom motoru najel 20000km. Proč myslíš ze teď má gt4? protože si spočítal 1+1