"Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo až se ucho utr

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

ajajaj

Příspěvek od micron »

"Zítra dávám zimáky" no comment...tak vo tom to bylo... zítra je pozdě :shock: tak to sem fakt netušil ani náhodou... letní guma na silnici s teplotou cca 0st-minusX celsia ojojojoj jen sebevrah jezdí na letních. mokro nemokro

ad: RWD včera v TV zprávách, záběr z Krkonoš tušim a pan XY: " Jééé on padá sníh, to jsem nečekal, já mam náhon na zadní, tak musim rychle odjet, abych se vůbec dostal domu" Správně chlapec už ví a já vim svý taky. FWD a 4X4 patřej na hory a RWD do garáže :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

prosimte ty vis kulovy co patri na hory :roll: :D
vetsi kravinu sem jeste necet
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

hohoho

Příspěvek od micron »

tak pozor já nefotim jen před garáží! vim jen to že bmw apod s náhonem na prdelky mě zdržujou na sněhu, protože jedou jak podělaný, aby ne...s těma zadkama...klouzy klouzy do kopce to nejedeeee ejhle potřebujeme řetízky chudinky... pche
takže ještě naposled: porsche a MR2 maj šanci vyškrábat se na vrchol pořádnýho zasněženýho kopce bez řetězů-maj motor vzadu MR2 skoro vzadu :-) ale pokavaď máš motor v předu a náhon zadku, bez řetězů se nikam nevyškrábeš, budeš cinkat jak santa klaus... FWD celica řetězy v kufru nepotřebuje.
Thats it. testováno na Šumavě a v Krkonoších v opravdu těžkých sněhových podmínkách za 1* + byl rozkaz používat řetězy, ten sem jak jinak nedodržel, a byl sem puštěnej bez pokuty shockovanými policisty-vánice a -20st. celsia pěkně až do cíle, kde po cestě vidíš hraboše, kvůli kterým je nekonečná kolona. tečka
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Dva roky jsem jezdil se suprou po brdech, zima ne zima, a vždy jsem vyjel vše, je to o dobrých gumách a citlivým plynu :)

kdo to neumí tak at na zime RWD netahá :D

na druhiou starnu kecy jak jsou RWD na hovno na zimu mužou zplodit jen ti co to nikdy nezkusili nebo zkusili ale naumí.. Taky mohu neustále plkat jaký jsou FWD šmejdy na zrychlení a pohodlí :)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Idaho píše:na druhiou starnu kecy jak jsou RWD na hovno na zimu mužou zplodit jen ti co to nikdy nezkusili nebo zkusili ale naumí.. Taky mohu neustále plkat jaký jsou FWD šmejdy na zrychlení a pohodlí :)
Ámen... :)
já bych dal nevim co za to kdyby byla Celda zadokolka... ale bohužel neni.. takže bych musel jedině ke konkurenci => 200SX
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

garfielld píše:
Idaho píše:na druhiou starnu kecy jak jsou RWD na hovno na zimu mužou zplodit jen ti co to nikdy nezkusili nebo zkusili ale naumí.. Taky mohu neustále plkat jaký jsou FWD šmejdy na zrychlení a pohodlí :)
Ámen... :)
já bych dal nevim co za to kdyby byla Celda zadokolka... ale bohužel neni.. takže bych musel jedině ke konkurenci => 200SX
ne to jdi radši do supry :) nevím proč ale jsem na 200sx nejakej alergickej, nevím proč ale každej to uvádí jako jedinou alternativu sportovního vozu se zadním náhonem jakonej alternativu cena/ zábava.. při tom je to jen trošku luxusnější coupe - asi jako celka, ale ne sporták - na to do toho clovek musí vrazit dost hodin práce a dost peněz :D
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Idaho píše:ne to jdi radši do supry :) nevím proč ale jsem na 200sx nejakej alergickej, nevím proč ale každej to uvádí jako jedinou alternativu sportovního vozu se zadním náhonem jakonej alternativu cena/ zábava.. při tom je to jen trošku luxusnější coupe - asi jako celka, ale ne sporták - na to do toho clovek musí vrazit dost hodin práce a dost peněz :D
Já to uvádim jako jedinou alternativu k Celice, Supra už je o dost větší a těžší celkově je to jiná ketegorie, co si budem povídat s 200k v 200SX si užiju na silnici určitě víc zábavi než s 300k v Supře. Pak je tu ještě Eclipse.. ale to je bohužel taky přebohrab, nebo vzácně 4x4(ale to můžu zůstat u celdy, že.. )
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

K Supre je alternativa od Nissanu 300 ZX , nebo jak to je- hodne husty auto. Ale Toyota je Toyota :lol: Jeste nezapominejte na hondu prelude- naslo by se vic alternativ k Celice ale ty jiste vsichni zname. A u tech novejsich samozrejme dilema mezi Suprou a NSX.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Pavo.B. píše:K Supre je alternativa od Nissanu 300ZX
a nebo ještě Mejsiuši 3000GT (twin T) :) NSX už se snima opravdu moc srovnávat nedá...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“