ale nie. verim

V době kdy jsme spekulovali co a jak s temi převodovkami jsi mi to posilal.kracken píše:Joey, kde si vystrachal tu fotku zo scrapu?![]()
stenky, myslis moju, ci steva z RV? moja chladic prevodovkoveho oleja ma a pokial ma informacie neklamu, tak stevo z RV je na tom takisto...stenky píše:no, rebus nastava v tom, ze stevova E56 je bez chladica![]()
Joe-y, bohuzial nie, ta prevodovka je odinakial... ta irska SS-III uz bola bez motora a prevodovky... avsak boli k nej poloosi a tie krasne sadli na standardnu S54ku...Joe_y píše:...neni to z te červene (Beams), co jsi dotahl z Uher...puvodne Ireland ? Pokud by to byla S54 s Helical LSD to by byla rarita docela
shit. tak ma klasicku E56. tak teraz si nespominam co tam mal inak. tak davnejsie rozoberal ze s prevodovkou ma daco nestandartne..kracken píše:stenky, myslis moju, ci steva z RV? moja chladic prevodovkoveho oleja ma a pokial ma informacie neklamu, tak stevo z RV je na tom takisto...stenky píše:no, rebus nastava v tom, ze stevova E56 je bez chladica![]()
vid jeho podpis na fore:
http://www.toyotateam.sk/forum/memberli ... ile&u=1448
jako je to tim padem jedno, ale pokud by jsi mel stitek k dispozici, tak ta S54 s Helical LSD by měla byt oznacena jako S54 - D. S54 co mam ted v aute ma S54 - A (bez LSD)kracken píše:
ta irska SS-III uz bola bez motora a prevodovky... avsak boli k nej poloosi a tie krasne sadli na standardnu S54ku...
aj podla stitku, co bol na firewalle SS-III, tak tam bola S54...
Sam jsi jedna z nichstenky píše:ja uz sa v tych raritach stracam