víčko chladiče

vše ohledně modelové řady Celica
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

DjDrone píše:no jo no!!..ale ja ted nevim jak to mam sehnat!! :( me tam totiž na tym víčju prdlo těsnění!!vyletěla mi voda a prdlo těsnění i podhlavou a hned 10000 v prdeli!!.. :)
10 tisic ? :shock:

Jinak tech vicek jsou v zasade myslim jen dva zakladni typy ktery nejdou zamenit. Pak uz se lisi jen prepoustecim tlakem. Aspon myslim ze to tak je.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:
DjDrone píše:no jo no!!..ale ja ted nevim jak to mam sehnat!! :( me tam totiž na tym víčju prdlo těsnění!!vyletěla mi voda a prdlo těsnění i podhlavou a hned 10000 v prdeli!!.. :)
10 tisic ? :shock:

Jinak tech vicek jsou v zasade myslim jen dva zakladni typy ktery nejdou zamenit. Pak uz se lisi jen prepoustecim tlakem. Aspon myslim ze to tak je.
osobně vím o 5 druzích víček na supru - navzájem nezáměnných :)

BTW 10tis to je opravdu přiatžené za vlasy, pokud při tom teda nepoškodil krome tesnění i něco jiného ( nebo to nedal do značkovky opravit :D :D )
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

no jo tak kdyz byla hlava dole tak jsem samozřejmě udělal i rozvody!!..a to pak naskáče kldaky a tak že!!.. :) jo kdyžtak bych se chtěl zeptat jakej máte teda tlak na tom víčku u 2,0GTI já tam mám 0,9 tak nevím jestli to není třeba málo a proto mi to neruplo??protože vím že 0,9 má mít 1,6
CELICA 2,0GTI 115kW rv neni znám :-), pěkná, rychlá, ale ta spotřeba!!.... :-(
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

DjDrone píše:no jo tak kdyz byla hlava dole tak jsem samozřejmě udělal i rozvody!!..a to pak naskáče kldaky a tak že!!.. :) jo kdyžtak bych se chtěl zeptat jakej máte teda tlak na tom víčku u 2,0GTI já tam mám 0,9 tak nevím jestli to není třeba málo a proto mi to neruplo??protože vím že 0,9 má mít 1,6
REozvody? cca 2,5-3,5tis ( vč práce ) .. a to jsem možná trošku moc nadhodnotil :)

0,9 standart, u nekterých aut s eobčas oběvuje 0,6 ale zatím jsme to nevidel u toyoty
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

tak to bych teda chtel videt!!..2,5 - 3,5tis.!!..me stal necolu tisicovku rozvodak + sada kladek další tisicovku ale nebyla tam napínací kldaka kterou neměli v náhradě tak jsem musel koupit original a ta stala 2500
CELICA 2,0GTI 115kW rv neni znám :-), pěkná, rychlá, ale ta spotřeba!!.... :-(
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

DjDrone píše:tak to bych teda chtel videt!!..2,5 - 3,5tis.!!..me stal necolu tisicovku rozvodak + sada kladek další tisicovku ale nebyla tam napínací kldaka kterou neměli v náhradě tak jsem musel koupit original a ta stala 2500
Nakupuj priste u Idaha a uvidis :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

DjDrone píše:tak to bych teda chtel videt!!..2,5 - 3,5tis.!!..me stal necolu tisicovku rozvodak + sada kladek další tisicovku ale nebyla tam napínací kldaka kterou neměli v náhradě tak jsem musel koupit original a ta stala 2500
Imatejcek má rzovodák do 500 :)

jinkau mne :
rozvodák - prvovýroba 302,- náhrada 256,-

kladka je tam dle katalogu jedna takže
prvovýroba 585,- náhrada je nedostupná

práce 1500 - max 2tis..
Odpovědět

Zpět na „Celica“