já mám doma na stole nový přední světlana Sleepy eyes(look) ale ejště je tam musim napasovat a trochu upravit:) a modlit se, páč homologaci neviděly ani z dálky:) ale až tam budou bude to bomba:)greddy píše:treba supra se mi tolik nelibi ale celica se mi naopak bez otevrenych svetel nelibi ale nejlepsi je sleepy look...chci si sehnat moduly a udelat closer look
světla.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
jaky?garfielld píše:já mám doma na stole nový přední světlana Sleepy eyes(look) ale ejště je tam musim napasovat a trochu upravit:) a modlit se, páč homologaci neviděly ani z dálky:) ale až tam budou bude to bomba:)greddy píše:treba supra se mi tolik nelibi ale celica se mi naopak bez otevrenych svetel nelibi ale nejlepsi je sleepy look...chci si sehnat moduly a udelat closer look

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
t osou vony, jen maj jednu "drobnou" chybu(krom tý homologace) sou to totiž mlhovky a potkávačky jaxem zjistil poté co sem si je pořádně prohlídl
no uvidíme jestli to pude použít místo těch předních:) kolik přesně stály to nevim je to z neměcka(mě vyšly na 2,2tis) a je to objednávaný přez jednu osobu, jen nevim jestli můžu ****** prozradit?:) Jinak když to tam dám, taxe jednak musí zkrátit táhla a i ramena u serva + udělat nový rámečky kolem světel

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
2greddy: až to bude tak to sem hodim (ale až to budePavo.B. píše:Chtel jsem se zeptat jestli je nejaky narizeni ohledne svetel pro denni sviceni. Napriklad v jaky maj bejt vejsce nebo tak neco? npadlo me dat do mlhovek normalni svetla abych nemusel mrkat.

2Pavo.B.:to umístění světel pro denní svícení už se tu nekde řešilo, BTW na potkávačky je předepsaná určitá vejška pod kterou "nesmí" klesnout a ta je zhruba v úrovni sériovejch světel, když je dáš totiž moc nízko, tak budeš muset změnit jejich úhel aby dosvítili na stejnou vzdálenost a to bude hodně oslnovat protijedoucí auta

klidne udelej i fotonavod at my neschopny vime jak si udelat vlastni moduly.co vsechno je potreba jak udelat nejlip schranky atdgarfielld píše:2greddy: až to bude tak to sem hodim (ale až to budePavo.B. píše:Chtel jsem se zeptat jestli je nejaky narizeni ohledne svetel pro denni sviceni. Napriklad v jaky maj bejt vejsce nebo tak neco? npadlo me dat do mlhovek normalni svetla abych nemusel mrkat.)
2Pavo.B.:to umístění světel pro denní svícení už se tu nekde řešilo, BTW na potkávačky je předepsaná určitá vejška pod kterou "nesmí" klesnout a ta je zhruba v úrovni sériovejch světel, když je dáš totiž moc nízko, tak budeš muset změnit jejich úhel aby dosvítili na stejnou vzdálenost a to bude hodně oslnovat protijedoucí auta

-
- Věčnej rejpal
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no ja tema spodníma mlhovka už svítím 4 roky a když mě cajti zastavý tak řeknu že jsou to světla na denní svícení že je to americká verze a v poho mám ještě oranžový parkovačky a zdvojený blinkry jak to maj amer.auta tzn. dvojvláknové žarovky v blinkrechja_ma píše:Uz nekolikkrat sem videl nejakeho medaka, jak jel s potkavackama, ktery mu svitili v urovni mlhovek, sem cumel ze by se to smelo![]()
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V garazi je na ni taky pul cm prachu... Furt je to odhlaseny, tohle jsou stary fotky od Jihlavskyho COOPu co nahore...no nahore proste... kdyz neodbocis k Vetrniku a pofrcis furt do kopce, tak tam proste jeden COOp stoji.Haky píše:Beaver: Clovece, na svetle vypada fakt krasne, uplne jinak jak v garazi! Kdy to je foceny? Nemas ji ted jeste odhlasenou?
To by sis mel prostudovat novou vyhlasku. Uz je totiz zna. A i policajti si uz zvykaji, ze potkavaji auta co je maji namontovany.Radus2,0Gti píše:no česká legistlativa totiž světla pro denní svícení nezná
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Tak...ad světla pro denní svícení po několikaměsíčním užívání =)
-> česká vyhláška ji zná a povoluje (a sem tam s nima i auta na silnicích potkávám - naposledy žigula =))) )
-> někteří policajti je také znaj, většina policajtů ale nás zastaví a chce se podívat (dokonce pražští policajti se Smartem je měli taky)
Ten papír z Helly se ukazovat nemusí, není povinen to vozit s sebou - na světlech jsou homologační značky 
(teďka nás na dálnici zastavili cajti, páč si mysleli, že svítíme mlhovkama, ale po zjištění, že jsou to světla pro denní svícení je chtěl jenom zapnout, omluvil se a jeli jsme dál)
-> a co se týče umístění - krajní "díra" ve žraločí tlamě je ideální umístění (lepčí díra tam není =))) )
umístění platí (myslím) stejně jako pro mlhovky, ale podrobnější info viz. google =)
-> a v Helle jsou moc příjemní a když se umějete, tak třeba i dostanete slevu...a nebo to bylo náma s TheEaglem =D
-> česká vyhláška ji zná a povoluje (a sem tam s nima i auta na silnicích potkávám - naposledy žigula =))) )
-> někteří policajti je také znaj, většina policajtů ale nás zastaví a chce se podívat (dokonce pražští policajti se Smartem je měli taky)

(teďka nás na dálnici zastavili cajti, páč si mysleli, že svítíme mlhovkama, ale po zjištění, že jsou to světla pro denní svícení je chtěl jenom zapnout, omluvil se a jeli jsme dál)
-> a co se týče umístění - krajní "díra" ve žraločí tlamě je ideální umístění (lepčí díra tam není =))) )

-> a v Helle jsou moc příjemní a když se umějete, tak třeba i dostanete slevu...a nebo to bylo náma s TheEaglem =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor