světla.

vše ohledně modelové řady Celica
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

greddy píše:treba supra se mi tolik nelibi ale celica se mi naopak bez otevrenych svetel nelibi ale nejlepsi je sleepy look...chci si sehnat moduly a udelat closer look
já mám doma na stole nový přední světlana Sleepy eyes(look) ale ejště je tam musim napasovat a trochu upravit:) a modlit se, páč homologaci neviděly ani z dálky:) ale až tam budou bude to bomba:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

garfielld píše:
greddy píše:treba supra se mi tolik nelibi ale celica se mi naopak bez otevrenych svetel nelibi ale nejlepsi je sleepy look...chci si sehnat moduly a udelat closer look
já mám doma na stole nový přední světlana Sleepy eyes(look) ale ejště je tam musim napasovat a trochu upravit:) a modlit se, páč homologaci neviděly ani z dálky:) ale až tam budou bude to bomba:)
jaky? :) pochlub se :) a cenovka? hodne lidi strasi s cenou a jak to bude resit? zkracovat tahla?
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

t osou vony, jen maj jednu "drobnou" chybu(krom tý homologace) sou to totiž mlhovky a potkávačky jaxem zjistil poté co sem si je pořádně prohlídl :lol: no uvidíme jestli to pude použít místo těch předních:) kolik přesně stály to nevim je to z neměcka(mě vyšly na 2,2tis) a je to objednávaný přez jednu osobu, jen nevim jestli můžu ****** prozradit?:) Jinak když to tam dám, taxe jednak musí zkrátit táhla a i ramena u serva + udělat nový rámečky kolem světel
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

jsou paradni doufam ze az to bude hodis to sem urcite ji to bude sluset :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Chtel jsem se zeptat jestli je nejaky narizeni ohledne svetel pro denni sviceni. Napriklad v jaky maj bejt vejsce nebo tak neco? npadlo me dat do mlhovek normalni svetla abych nemusel mrkat. :?:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Pavo.B. píše:Chtel jsem se zeptat jestli je nejaky narizeni ohledne svetel pro denni sviceni. Napriklad v jaky maj bejt vejsce nebo tak neco? npadlo me dat do mlhovek normalni svetla abych nemusel mrkat. :?:
2greddy: až to bude tak to sem hodim (ale až to bude :) )

2Pavo.B.:to umístění světel pro denní svícení už se tu nekde řešilo, BTW na potkávačky je předepsaná určitá vejška pod kterou "nesmí" klesnout a ta je zhruba v úrovni sériovejch světel, když je dáš totiž moc nízko, tak budeš muset změnit jejich úhel aby dosvítili na stejnou vzdálenost a to bude hodně oslnovat protijedoucí auta :wink:
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

garfielld píše:
Pavo.B. píše:Chtel jsem se zeptat jestli je nejaky narizeni ohledne svetel pro denni sviceni. Napriklad v jaky maj bejt vejsce nebo tak neco? npadlo me dat do mlhovek normalni svetla abych nemusel mrkat. :?:
2greddy: až to bude tak to sem hodim (ale až to bude :) )

2Pavo.B.:to umístění světel pro denní svícení už se tu nekde řešilo, BTW na potkávačky je předepsaná určitá vejška pod kterou "nesmí" klesnout a ta je zhruba v úrovni sériovejch světel, když je dáš totiž moc nízko, tak budeš muset změnit jejich úhel aby dosvítili na stejnou vzdálenost a to bude hodně oslnovat protijedoucí auta :wink:
klidne udelej i fotonavod at my neschopny vime jak si udelat vlastni moduly.co vsechno je potreba jak udelat nejlip schranky atd :)
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

o denním svícení také uvažuji,Hella dělá pěknou montážní sadu,kamoš to tam má a problém je v tom že policajti jak ho vidí tak ho vždy zastaví a on jim to musí dlouze vysvětlovat a ukazovat ten certifikát co ktomu dostal :(
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

no česká legistlativa totiž světla pro denní svícení nezná :!:
RAV4 D-CAT
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Uz nekolikkrat sem videl nejakeho medaka, jak jel s potkavackama, ktery mu svitili v urovni mlhovek, sem cumel ze by se to smelo :? :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ja_ma píše:Uz nekolikkrat sem videl nejakeho medaka, jak jel s potkavackama, ktery mu svitili v urovni mlhovek, sem cumel ze by se to smelo :? :wink:
no ja tema spodníma mlhovka už svítím 4 roky a když mě cajti zastavý tak řeknu že jsou to světla na denní svícení že je to americká verze a v poho mám ještě oranžový parkovačky a zdvojený blinkry jak to maj amer.auta tzn. dvojvláknové žarovky v blinkrech
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Origo denni sviceni se dava vetsinou do spodni casti narazniku protoze nesviti rovne jako normal svetla ale dost do vysky!to znamena ze normalni pridavny svetla nejsou uznany jako denni sviceni :!:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

ja_ma píše:Uz nekolikkrat sem videl nejakeho medaka, jak jel s potkavackama, ktery mu svitili v urovni mlhovek, sem cumel ze by se to smelo :? :wink:
a seš si jistej že to byli potkávačky?:)
Obrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Haky píše:Beaver: Clovece, na svetle vypada fakt krasne, uplne jinak jak v garazi! Kdy to je foceny? Nemas ji ted jeste odhlasenou?
V garazi je na ni taky pul cm prachu... Furt je to odhlaseny, tohle jsou stary fotky od Jihlavskyho COOPu co nahore...no nahore proste... kdyz neodbocis k Vetrniku a pofrcis furt do kopce, tak tam proste jeden COOp stoji.

Radus2,0Gti píše:no česká legistlativa totiž světla pro denní svícení nezná :!:
To by sis mel prostudovat novou vyhlasku. Uz je totiz zna. A i policajti si uz zvykaji, ze potkavaji auta co je maji namontovany.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Tak...ad světla pro denní svícení po několikaměsíčním užívání =)

-> česká vyhláška ji zná a povoluje (a sem tam s nima i auta na silnicích potkávám - naposledy žigula =))) )
-> někteří policajti je také znaj, většina policajtů ale nás zastaví a chce se podívat (dokonce pražští policajti se Smartem je měli taky) ;) Ten papír z Helly se ukazovat nemusí, není povinen to vozit s sebou - na světlech jsou homologační značky ;)
(teďka nás na dálnici zastavili cajti, páč si mysleli, že svítíme mlhovkama, ale po zjištění, že jsou to světla pro denní svícení je chtěl jenom zapnout, omluvil se a jeli jsme dál)
-> a co se týče umístění - krajní "díra" ve žraločí tlamě je ideální umístění (lepčí díra tam není =))) ) ;) umístění platí (myslím) stejně jako pro mlhovky, ale podrobnější info viz. google =)
-> a v Helle jsou moc příjemní a když se umějete, tak třeba i dostanete slevu...a nebo to bylo náma s TheEaglem =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Odpovědět

Zpět na „Celica“