Tak byl jsem mrknout na potenciálně koupitelnou carinu, ale nejdu do ní. Auto bylo na fotkách v inzerátu docela pěkný, ale v reálu zanedbaný, špinavý, pobouchaný, v kufru voda, levej zadní lem blatníku totálně zhnilej, odlepující se lišty na všech dveřích, zadní náprava totálně zhnilá a něco na ní bouchalo, na přední taky. Údajně jeden tlumič teče. Motor jako jedinej jel slušně, řadilo t taky dobře, ale spojka úplně v hajzlu. Skoro se s tím nešlo rozjet. Zabírala asi dva cm ode dna. Takže buď se v tom někdo vrtal, nebo netuším. Každopádně za 28 tisíc ani omylem. A shodou náhod v ní byl ten kastlík mezi sedadlama urvanej úplně stejně jako u tebe

Pant a zácvak na kaši. Pant určitě mám a zácvak možná taky. Mrknu po tom dneska a zítra, OK?
Jinak odkaz, co jsi posílal, tak samozřejmě znám. S Paulem jsem se naposledy osobně viděl předloni, když jsem odcházel z Meopty. Tak si mě pozval na kobereček, trošku mě ještě přemlouval, aych zůstal, dal mi jeden dalekohled, co se mu válel na skříni a rozloučili jsme se. Byl to srdcař, jaký se v dnešní době už nevidí.