BRunner píše:Jojo a pak ti to bere teplej vzduch přímo od motoru. Takže máš pěknej zvuk a jako bonus o pár kobyl míň.
Ale neplaš, stačí udelat dobře odstínění a přívod studeného vzduchu,nejvíce se většinou vyplácí ponechání puvodního airboxu a v nem kuželová vložka ( nabo pokud má někdo na více tak sport vložka originál ) sice příjdeš o pár procent hlučnosti ale zase nenasáváš teplej vzduch . Bohužel ne u každého vozu to jde použít, takže spíše koupit filtr se stíněním a udělat přívod, nebo si koupit fitlr a stínění nejak pořešit.
Muzes mi sem prosim hodit nejaky link na filtr, ktery by byl vhodny? Pripadne i s tim stinenim
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
BRunner píše:Jojo a pak ti to bere teplej vzduch přímo od motoru. Takže máš pěknej zvuk a jako bonus o pár kobyl míň.
Ale neplaš, stačí udelat dobře odstínění a přívod studeného vzduchu,nejvíce se většinou vyplácí ponechání puvodního airboxu a v nem kuželová vložka ( nabo pokud má někdo na více tak sport vložka originál ) sice příjdeš o pár procent hlučnosti ale zase nenasáváš teplej vzduch . Bohužel ne u každého vozu to jde použít, takže spíše koupit filtr se stíněním a udělat přívod, nebo si koupit fitlr a stínění nejak pořešit.
Muzes mi sem prosim hodit nejaky link na filtr, ktery by byl vhodny? Pripadne i s tim stinenim
Kurna mám ted blbé připojení,navíc tyto filtry ja nepoužívám, na supřinu potřebuju co nejvetší a bohužel moje velikosti s euž "v hrnci" nedělají , takže já stníním hlinikovým plechem .. ale prolez si třeba nejakej tuningshop, jsou to filtry co jsou jakby zavřené v piksle a ta piksla má jen vstup na studenej vzduch ( natáhneš hadicí od nekud ) a výstup na trubku sání..
v podstate ano, jen ty filtry mají zbytečne moc ozdob a ten druhej se ti bude dost špatně připojovat na přívodní trubku ale s tím si poradíš, je to zhruba to co jsme meli na mysli..
ja_ma píše:No jasne, nepotrebuji zadne ozdoby(tuzing), hlavne aby to fungovalo... Tohle bylo jen prvni co jsem nasel
ten první bude dobrej ( lepší než druhej - konstrukne podle kritu nevím nic o tzpu a zpracování filtru u vnitř ) v tom , že pokud dobře nastavíš přívodní hadici ( pozor nepřevlíkat přes ten kryt, vem ji jen tak šitokou aby sedlana tu skosenou spičku ) tak ty otvory po obvodu ti pomohou odvádět přebytečnej vzduch mimo filtr aniž by ti to oblbovalo váhu... ( klaiscká problém u lepších aut )