Toyota den v Brne??? =)))))))))
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mne stacilo jit pesky.... A protoze mam taky jeste letni (:evil:), tak jsem ani nezkousel vyjet - jednak stojim na najezdu do garazi (dost sikmym), kterej byl zasnezenej jeste s napadanym listim a pak taky co jsem rano videl v televizi...
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
- igor čistič
- Navigátor
Re: Toyota den v Brne??? =)))))))))
Jestli byla jedna z carin v kombi a zel. metalíze, tak mě těšilo...Artie píše:Dneska jenom po ceste do skoly a z5 jsem videla 6 Corollek (jedno verso), 5 Avensisu (4 v kombiku), 3 Celicy (i s tou nasi ), 2 Cariny, 1 Land Cruisera, 1 RAVku, 1 Hi-Ace a 1 Yarise... (do skoly jezdim 20 min tramkou =) )
A tak se ptam..co se stalo?? Normalne potkam tak maximalne Corollku a Avensise a pak najednou tohle... delo se snad v Brne neco, co jsem propasla?? =))))
Carina E 1,8i kombi "97"
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Toyota den v Brne??? =)))))))))
Tak to me mrzi =( zadna Carina v kombiku =/ snad pristeigor čistič píše:Jestli byla jedna z carin v kombi a zel. metalíze, tak mě těšilo...Artie píše:Dneska jenom po ceste do skoly a z5 jsem videla 6 Corollek (jedno verso), 5 Avensisu (4 v kombiku), 3 Celicy (i s tou nasi ), 2 Cariny, 1 Land Cruisera, 1 RAVku, 1 Hi-Ace a 1 Yarise... (do skoly jezdim 20 min tramkou =) )
A tak se ptam..co se stalo?? Normalne potkam tak maximalne Corollku a Avensise a pak najednou tohle... delo se snad v Brne neco, co jsem propasla?? =))))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nejaka sediva myslim, mozna stribrna. Nevim jiste.Artie píše:A nebyla cirou nahodou nase? =DBeaver píše:Ja akorat predevcirem videl jet jednu Celicu do Bystrce, jinak nejak extra Toyoty nepotkavam.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
tak zas nic =/Beaver píše:Nejaka sediva myslim, mozna stribrna. Nevim jiste.Artie píše:A nebyla cirou nahodou nase? =DBeaver píše:Ja akorat predevcirem videl jet jednu Celicu do Bystrce, jinak nejak extra Toyoty nepotkavam.
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor