Ta nejdražší varianta

vše ohledně modelové řady Corolla
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Idaho píše:
Beaver píše:
Idaho píše:já jenom nechápu na co to vlastne je? svetla - potkávací tam máš, ne? mě jen vytáčí lidi co si tohle pořídí, seřídí si to a neuvedomují si že to uložení není tak pevné takže po cca 3dnech ježdení po praze už jedno svítí dolu a druhé mne v podvecer oslnuje jako krávo. je to pikacovina co nic neřeší. Pochopil bych to pokud bys měl mrkačky a nechtel je vyklápet ( nechápu proč, od toho jsou ) ale celkově je to podle mne proste k nicemu,nehlede že to kazí design cumácku auta..

No tyhle svetla by oslnovat nastetsti nemely, na to maji malej vykon (tyhle tusim kolem 10W jedno). Jejich pouziti spociva hlavne v uspore paliva a nizsiho opotrebeni alternatoru (diky o neco mensimu zatizeni). Kdyz pojedes pres den s tlumenyma, tak je to 2x50W tlumeny + 2x5W parkovacky + cca 2x10W koncovy, tj. prikon 130W do svetel. Oproti tomu DRL zerou celkem cca 12 - 20W podle typu.

Upsora paliva? dovol abych se zasmál, na 100 to nebude ani čtvrt litru..

No to vis ze to bude prd, ale krom toho setris i ty svoje zarovky :) U mrkacek je to pak jednoznacny - vyklopeny svetla ve vysokych rychlostech zvetsuji odpor vzduchu, takze pri celodennim sviceni je lepsi mit nejaky ty DRL 8)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
jakomichal
Člen Týmu

Příspěvek od jakomichal »

Taky to nechapu-az na tu usporu proudu :roll:.V narazniku by zajiste vetsi sluzbu udelaly mlhovky.Taky tam sednou i tvarem a sklerozu bych resil automatickym spinanim svetel pri startu-nestoji to i s montazi v servisu vic nez 1500kc.Pokud te v dnesnim bodovem systemu chytnou,ze nesvitis,tak bys to mel za jednu pokutu zaplaceny.Takovy je muj nazor na svetla pro denni sviceni.Tobe ale preji,kdyz uz to mas hotovy,abys v tom nasel naopak ty vyhody. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“