TOYOTA SRAZ MORAVA

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

Artie píše:
drgi píše:
JouiCZ píše:Tak jako myslel jsem ,že japonec jako japonec..bylo to jen info.Pokud se berou jen toyoty,tak to chápu,přec toyota sraz ni? :twisted:
no, to iste, bude ich tam dokopy 5 a pol, ale budu robit ramena, ze Hondy nechcu :-)
ja neviem co maju proti Honde, ved to bol celkom kvalitny dodavatel piestnych kruzkov pre Toyotacke motory :-)
smarja, me ukamenujte...ja sem to myslela uplne jinak a navic se tam stejne asi neobjevim, taxi tam jedte kdo co chcete... proti hondam nemam nic, kamarad mel vyborny crxo...hodte si sutrakem, dvema a bude treba chvili klid...hlavne uz to nereshte... :wacko:

hlavne ze vedle chcete kamenovat nekoho, kdo si nemysli, ze Autem roku bude Toyota...

ale jaxem rekla, to je fuk...
artie, vobec som tym nemyslel teba, tak mi odpust, ak som ta zranil :cry:
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

drgi píše:
Artie píše:
drgi píše: no, to iste, bude ich tam dokopy 5 a pol, ale budu robit ramena, ze Hondy nechcu :-)
ja neviem co maju proti Honde, ved to bol celkom kvalitny dodavatel piestnych kruzkov pre Toyotacke motory :-)
smarja, me ukamenujte...ja sem to myslela uplne jinak a navic se tam stejne asi neobjevim, taxi tam jedte kdo co chcete... proti hondam nemam nic, kamarad mel vyborny crxo...hodte si sutrakem, dvema a bude treba chvili klid...hlavne uz to nereshte... :wacko:

hlavne ze vedle chcete kamenovat nekoho, kdo si nemysli, ze Autem roku bude Toyota...

ale jaxem rekla, to je fuk...
artie, vobec som tym nemyslel teba, tak mi odpust, ak som ta zranil :cry:
Tak vzhledem k tomu, ze si odpovidal na muj prispevek (predtim)... ale nereshto, rikam, to je fuk... :eh:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

heh hele japonec jako japonec.Toyota sraz je jen o toyotach tak tam prijedou toyoty a v tom hlasování je snad jedno kdo se bude hlasovat. ono jse spise o sympatie a naše hlasy to nijak neovlivní. No a toyota spíše dělá auta co jsou kvalitní a disain neni podle meho vkusu nic moc(až teda na avensise 8) ). Todle je muj nazor. Pri hlasování stejně lidi volí to co se jim od pohledu líbí a je jim jedno že jim za 2 roky upadne kolo :lol: . Tak už to pls nic neřešte jo?A nevěděl jsem že tu je i nějaka žena mezi toyoťáky :roll: ..............Tak jak to bude s tím srazem???? :twisted: 8)
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí :D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

JouiCZ píše:heh hele japonec jako japonec.Toyota sraz je jen o toyotach tak tam prijedou toyoty a v tom hlasování je snad jedno kdo se bude hlasovat. ono jse spise o sympatie a naše hlasy to nijak neovlivní. No a toyota spíše dělá auta co jsou kvalitní a disain neni podle meho vkusu nic moc(až teda na avensise 8) ). Todle je muj nazor. Pri hlasování stejně lidi volí to co se jim od pohledu líbí a je jim jedno že jim za 2 roky upadne kolo :lol: . Tak už to pls nic neřešte jo?A nevěděl jsem že tu je i nějaka žena mezi toyoťáky :roll: ..............Tak jak to bude s tím srazem???? :twisted: 8)
slecna =P a ne jen jedna, dybys cet plenarku, tak bys to poznal =)) a docela by mne zajimalo, proc za tou zenou ty oci v sloup...
btw toyoty nemaj design? eh... si jich asi moc nevidel, co? =P ale proti gustu...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Hehe tak to je jasný mno. Oči v sloup jsou tam,jako spíše,že jsem nenašel žádné udivující(smail). Není to osobní.Jen jsem prekvapen :oops: :lol: ....No viděl jsem jich spousty,jen jich je málo pěkných(ty co se mě líbí tak asi 3). Zbytek je nepřekvapující....a ty pěkné auta myslím bez tuningu :wink:
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

JouiCZ píše:Hehe tak to je jasný mno. Oči v sloup jsou tam,jako spíše,že jsem nenašel žádné udivující(smail). Není to osobní.Jen jsem prekvapen :oops: :lol: ....No viděl jsem jich spousty,jen jich je málo pěkných(ty co se mě líbí tak asi 3). Zbytek je nepřekvapující....a ty pěkné auta myslím bez tuningu :wink:
no, dobre, budu delat, ze ti to verim =P no, doufam, ze Celda patri mezi ty, kere se ti libi, pac Celda je nadherny auticko =)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Mno mno mě e ta modra nelibi,s tema vyklapecima svetly,ale spíse ta co je má kulaté. Ta je fesna..ale pro me neprakticka...Ale fesna :P
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

JouiCZ píše:Mno mno mě e ta modra nelibi,s tema vyklapecima svetly,ale spíse ta co je má kulaté. Ta je fesna..ale pro me neprakticka...Ale fesna :P
nevish co je hezky =P =))))) a nevim co je na Celde neprakticky, vejde se tam toho spousty; (nevim jak v jinejch vetzich, ale v 5ce se tam...) 3 naprosto pohodlne svezou, ten 4. je trochu utlacovanej, ale taky se to da ;) svezeni je uzasny... =) ale tak proti gustu, ze... =)
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Nevím proč normálně nedojedete na renocar nestopupnem si tam společně a je to řešíte tu srazy a přitom jeden obrovskej máte před nosem
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Takže 29.10. v Brně?... :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

ArnieGT píše:Takže 29.10. v Brně?... :lol: :lol:
To zrovna odlítám do Bruselu.. :cry: :cry: :cry:
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

Slam píše:
ArnieGT píše:Takže 29.10. v Brně?... :lol: :lol:
To zrovna odlítám do Bruselu.. :cry: :cry: :cry:
OF.T: Á Brusel .... tam sem taky nebyl :D
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Ta celda ma vyklapovaci svetla(coz se celkem kazi) no a ja jsem spise na vicedvere auta :twisted:
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

JouiCZ píše:Ta celda ma vyklapovaci svetla(coz se celkem kazi) no a ja jsem spise na vicedvere auta :twisted:
to je relativni jaxe kazi =) a navic, svetla pro den. sviceni to resi spon pres den ;) a hlavne...jezdit na pirata je coooool...ze garfielde ;)))))

btw vicedver je treba i bleh fabie =)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Artie píše:
JouiCZ píše:Ta celda ma vyklapovaci svetla(coz se celkem kazi) no a ja jsem spise na vicedvere auta :twisted:
to je relativni jaxe kazi =) a navic, svetla pro den. sviceni to resi spon pres den ;) a hlavne...jezdit na pirata je coooool...ze garfielde ;)))))

btw vicedver je treba i bleh fabie =)

Mno co tu tahas hnusnou fabku. Bleee :mad: je tu snad rec o toyotach takže???Corola,Carina,Starlet a ja nevim co vse 8) ..
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“