jaky drvostep? obavam sa ze teraz som stratil nit aj s klbkomJulinka píše:Ještě mě napadlo, drgi, to je jako ten známý drvoštěp ?![]()
To byl velice úspěšný a uznávaný pán.

jaky drvostep? obavam sa ze teraz som stratil nit aj s klbkomJulinka píše:Ještě mě napadlo, drgi, to je jako ten známý drvoštěp ?![]()
To byl velice úspěšný a uznávaný pán.
Abys měl úplný přehled:ombre píše:OK, tak taková ta dlaždice k taláru na hlavu. Ako sa volá, naozaj neviem.
lenze ja ho mam makke a kratke, takze ziadna gynekologia nebude.ombre píše:Keby sa volal Drgy, namiesto drgi, mohol by to byť treba Doktór gynekologie.
Hmm, už ho mám taky (brouka v hlavě) a vůbec se mi to nelíbí!ombre píše:Vážená paní gůglová, to jsem si sice našel také, ale nic moc tam není a název čepice opravdu není do, to mám na mysli. Všichni okolo ví, že se to jmenuje jinak, ale nikdo neví jak
. To nemám rád, takže neděkuji za nasazení brouka do hlavy
.
Zase lepší než naopakJulinka píše:... a ten by mi dal ruku na srdce...ombre píše:Ty jsi dnes obvzláště chápavý.
Mám pocit, že jsme od těch stěračů trochu odbočili.
Hlavně aby to tazatelka nepopletla, a nedojela na gynekologii za DrVoštěpem s talárem na hlavě pro stěrače.![]()
![]()
![]()