Celica DVD

vše ohledně modelové řady Celica

Mám to udělat?

JO
47
98%
NE
1
2%

Celkem hlasů: 48

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

ja jsem taky pro :bigups: a dybys chtel helpnout, taxe ozvi =) jsem sice stredni lama, ale mam support ;) tak treba neco dame dohromady =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

beru na vedomí :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Jasně že to udělej a kdyby se ti tam vlezla i nějaká videjka tak bych se nezlobyl :) . Držím palce.
Celica 4WD turbo 5.gen
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

uvidim , kolik zbyde mista a pak tam zbytek doflakam temito vecmi
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Zajimalo by me jakej clovek dal ne??

Par otazek: Mám přeložit nazvy v manualech nebo je nechat anglicky?
Mám tam dát programy na podporu tzn. PDF reader atd...?

Fotky my muzete posilat na meil. A kdyby chtel nekdo neco napsat k historii, nezlobil bych se.
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Programy na podporu tam dávat je asi zbytečný. Stačí třeba jenom odkaz na jejich stáhnutí. Čeština by byla fajn.
Celica 4WD turbo 5.gen
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Pavo.B. píše:Zajimalo by me jakej clovek dal ne??

Par otazek: Mám přeložit nazvy v manualech nebo je nechat anglicky?
Mám tam dát programy na podporu tzn. PDF reader atd...?

Fotky my muzete posilat na meil. A kdyby chtel nekdo neco napsat k historii, nezlobil bych se.
programy bych tam nedavala =)

a co se tyce ty historie, tak se muzu pokusit nejak prelozit clanek z wikipedie - http://en.wikipedia.org/wiki/Celica (prip. nakej inej) ale na to by se tu nasel i nakej jinej urco epci anglictinar =)) ale jesi se nikomu nebude chtit, tak ja se do toho klidne pustim ;) sice mi to chvili trvat bude, pac bohuzel u toho do sebe musim drtit latinu a delat naky blbiny do skoly, ale bude to ;) dyztak nak dej vedit, jesi teda mam, nebo nemam, se do toho pustit =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Taky bych ti rad s tim pomohl.

Dal sem dokupy veci co mam doma, jsou tam komplet servisni manualy, katalogy prislusenstvi, prospekty na 7 generaci, potom spousta fotek a hlavne videa na vsechny generace (drtiva vetsina vsak na 5-6-7 gen).

Odkaz ke stazeni:
http://www.hakmobil.cz/xxx/celica.zip

Pozor, ma to 750MB!

Neni to moc setrideny, snad ti neco z toho k necemu bude.
Tak drzim palce at se to povede! :P
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

haky, no tesim sa na tie tvoje materialy na tom DVD, mas slusnu zbierku, bohuzial moje 256 az 512 kbps mi 750MB stiahnut moc nedovoli....:)
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

supr jen tak dal :wink: beru vse :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Haky píše:Taky bych ti rad s tim pomohl.

Dal sem dokupy veci co mam doma, jsou tam komplet servisni manualy, katalogy prislusenstvi, prospekty na 7 generaci, potom spousta fotek a hlavne videa na vsechny generace (drtiva vetsina vsak na 5-6-7 gen).

Odkaz ke stazeni:
http://www.hakmobil.cz/xxx/celica.zip

Pozor, ma to 750MB!

Neni to moc setrideny, snad ti neco z toho k necemu bude.
Tak drzim palce at se to povede! :P
750 MB to je macek, rekl jsem bratrovi a mel to za 8 minut stazeny, to vite ty vysoky skoly :lol: , takze to uvidim az o vikendu, ale jinak diky
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Haky

Příspěvek od micron »

Tak sem projel všechny fotky, Ta tvoje bouračka black5 byla teda "něco" ty vole, co se stalo? popiš to pls... hlavně by mě zajímalo o co si se tak praštil do hlavy...krutý :? brutus

dále: koncept SupraTG vypadá fakt dobře... zvláště zadní partie (návrat k světelný "linii" zadních světel je-bude dost dobrej tah)

next: našel sem svoje 2 retro fotky v tý mix galerce... ty vyhoď... historie stála za prt. fuj :-) a jméno by tam taky nemuselo figurovat -micron stačí...thnx... + v club galerii jsou lepší fotky :-) co už stojej za inspiraci. a SPZ numero se mazat fakt nemusí... to je mi total u prdky :-) neřeSHIT ať se lidi vrtaj ve svým zadku... heh "non censored"

Videa už nestíhám... sem přečelikován :D

Good + pár fotek taky mam ve sbírce... někam je dám do galerky, hodim odkaz, pak se daj přidat na to DVD... good night
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

micron: To se omlouvam za ty fotky, ja to vazne netridil, to jsou fotky co sem si kdysi ruzne ukladal do pocitace.. snad jeste ze staryho fora.. on to urcite Pavo.B. promazne:)

Jinak k ty bouracce, to uz je hrozne davno, tak 4 roky, sem byl blbej a mel sem 1 (slovy jeden) den mokrej ridicak, Celicu 5g 2.0GTi jak svoje 1. auto, vedle sebe peknou holku, naplno muziku.. jel sem se s tou holkou projet, kousek za Jihlavou sem na klesajicim ale rovnym useku zacal predjizdet felicii, proti jel Rakusak se stribrnou Carismou, blbe sem odhadnul situaci a nestihnul sem se celej zaradit do svyho pruhu a bocne sme se liznuli, potom jsem to uz jenom dobrzdil dolu do svodidel, proste moje blbost a velky ponauceni.. nikomu se nastesti tehdy nic nestalo, jen ja jsem to schytal do hlavy od jeho bocniho zrcatka, protoze jsem mel svoje bocni okno stazeny a kus jeho zrcatka sem potom nasel na zadni sedacce.. no nafackoval bych si jeste ted :P
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

zrcátko

Příspěvek od micron »

Haky> hustý, občas když jedu někam mimo Prahu a jsou takový ty "malý" kolony, tak pozoruju, jak se některý "drsňáci", co pospíchaj do Pekla, přesně jak jsi to udělal ty... snažej se vtěsnat ve velký rychlosti mezi kolonu...a myslej si, že to vždycky odhadnou... a stihnou... nene stačí aby ten protijedoucí si zrovna zapaloval cígo, koukal z okna třeba na kravičky co se pasou, nebo ladil radio, a čelní střet. Varianta B: mezera najednou neni...a už neni kam... konec :x
Kdysi se mi taky povedlo jednou, dvakrát předjet (Hazard myška) timhle způsobem... ale kdybych měl delší kufr...tak bych ho už neměl... a od tý doby to nikdy nedělám. Tedy Jen, když je absolutní přehled, a vidim že proti nic nejede + předemnou neni kolona joudů.

Zrcátko... z Carismy... sem netušil jak je nebezpečný jezdit se staženýma oknama...ventiluju naštěstí jen lehce... koukám, že se to vyplatí... už sem se lek, že si to schytal od něčeho z Celica interieru, kde je všechno bez hran-kromě těch sportovních volantů-jo mít na čele vytisknutý MOMO, to musí bejt příjemný :lol: (takže obrana proti letícímu zrcátku je mít okno UP a ještě lepší nějaká folie)... to kdyby se to sklo přeci jen vysypalo...sklo v obličeji fuuuj :idea: + si vzpomínám, když sem jednou jel na Czechtek, tak jsme se ťukli s mondeem zrcátkama...u mě se ani nesklopilo, z mondea ulítlo...zase sem měl okno nahoře, tak spadlo na zem.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
salamcz

Příspěvek od salamcz »

PAVO.B.

to bych ti byl nesmirne vdecnej. Hlavne co nejvic info o 4gen.
Odpovědět

Zpět na „Celica“