Než začnete měnit ložisko kola

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no jak si to tu čtu zpětně a vědět že i ten druhý kroužek tam má být nalísováný na pevno tak by mi ten homogenák nikdy nepraskl
ted jsem ten vnější kroužek musel taky nahřát a nešel ale v práci máme stahovák trochu jsem mu přibrousil ty pakny stáhl stolářskou svěrkou at to nesjíždí a malým plamenem nahřál a musel jsem mu trochu pomoct sám by nesjel ani omylem
a jak tady diablo psal že nahřeješ jen kroužek a náboj ne tak to je blbost když to přeženež náboj je pěkně zahřáty a můžeš ho i pěkně vyhřát a pak to může prdnout a když si uvědomíte že je to hlavní přenos síly přes ten tisícihran tak je to docela o držku
právě ted čekám až mi ty náboje příjdou z brna kde jsem je poslal aby mi na něj nanesli za STUDENA tenkou vrstvu plasmy a stočily a břebrousily na daný průměr z různým přesahem pro nalísování ložiska
protože jsem to měl vydřené a to dělalo častější výměnu ložisek a důsledkem toho bylo prasknutí homogenáku
takže pozor na to oba vnitřní kroužky ložiska musí jít nalísovat na náboj nesmí to mít vůli !!!!
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“