Dekuji za podporu.petiss2.0Gti píše:koukám že se tady začínají probírat fakt ptákoviny![]()
ale....... SRANDA MUSÍ BÝT![]()
![]()
takže jen tak dál
Oprava Celdy zadarmo
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju.My jsme tu vetsina borci(Artie nechci te nezvatborcemgarfielld píše:To buď ráda že tě imrvére neotravuje po ICQ jako měArtie píše:nikdo se nece hadat, ale vetsi koninu sem od Tebe nevidela...![]()
![]()
BTW vy všichni buďte rádi![]()
![]()
ale ne, je to fajn borec, jen je občas mimo:)

- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to ALL : BTW..kdyby jste se obcas pripojily do konverzace moji s Garfieldem, asi byste si obden natrhli branici
. Teda aspon ja osobne obcas padam pod stul. Ze čištapaděšáť kolunek

Naposledy upravil(a) ALIEN dne stř 20.09.2006, 10:00, celkem upraveno 1 x.
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
tam se muzou pripojovat jenom holky, ze pripojilY, natrhlY ? =))) A borec bejt opravdu nemusim =))) ja jsem Artie, prip. Art a s tim si vystacim =) nepotrebuju kolonkuALIEN píše:to ALL : BTW..kdyby jste se obcas pripojily do konverzace moji s Garfieldem, asi byste si obden natrhly branici. Teda aspon ja osobne obcas padam pod stul. Ze čištapaděšáť kolunek
![]()
![]()

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
no...jesi ste tvrdY chlapY, tak to pekne kecate =))) si na tvrdY jenom hrajete =))) a rikate to o sobegarfielld píše:sme přece "tvrdÝ chlapy, ne?Artie píše:tam se muzou pripojovat jenom holky, ze pripojilY, natrhlY ? =)))

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Artie píše:tam se muzou pripojovat jenom holky, ze pripojilY, natrhlY ? =))) A borec bejt opravdu nemusim =))) ja jsem Artie, prip. Art a s tim si vystacim =) nepotrebuju kolonkuNEKDO píše:to ALL : BTW..kdyby jste se obcas pripojily do konverzace moji s Garfieldem, asi byste si obden natrhly branici. Teda aspon ja osobne obcas padam pod stul. Ze čištapaděšáť kolunek
![]()
![]()

- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole,..udělat mi tohle ALIEN před čumákem,..tak ho z toho auta vytáhnu a asi zabiju,...

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
nedivila !ALIEN píše:By ses se divilArtie píše:coz by v pripade Aliena nebyl az zas takovej problemArnieGT píše:Ty vole,..udělat mi tohle ALIEN před čumákem,..tak ho z toho auta vytáhnu a asi zabiju,...![]()
![]()