Kdopak ma cervenou supru 3.0 turbo?
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to byl muj děda
občas se sveze s babičkou za tetou na šálek čaje...
forum supra is DEAD, we know why...CELICA rulezzz

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: to byl muj děda
My víme, máme fórum na http://www.mkiv.cz/diskuzemicron píše:občas se sveze s babičkou za tetou na šálek čaje...forum supra is DEAD, we know why...CELICA rulezzz

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
myslím že kdybys viděl z blízka tak bys to rád neměl. Věř mi. ke každému cíli s edá dojít ruznými cestami, a ta kterou se dal on sice dává výsledky, ale já osobne bych se po zkušenostech s jeho autem do něj bál sednoutKomanche píše:jj, tenhle styl tuningu mam rad

...resp. choval, už je asi dva týdny po smrti ( supra ) - podel slov majitele to nebyla jeho vina, al ena rovinu, při vjíždení na magistrálu ho zezadu sestřelilo auto

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hmm an brzdy nemá sáhuto, na podovzek nemá sáhnuta. co s etýče uprav motoru je nekolik cest jak dosáhniout výsledku, každému se líbí jiná. Někomu nevadí že auto je totálně nespolehlivé má fušersky rozřezanou podlahu a proste se sere na každém kroku, ale když občas jede tak jede dobře.jiný se spokojí s 0,5sec horším časem na čtvrtmíle ale zase s autem anjede 10tis aniž by do něj výrazně sáhl ( tím myslím aniž by mu auto nekolikrát nehořelo, neupadla mu zátka zdruhé palivové pumpy, nebo nestala nejaká další "banální" závada která v lepím případě znamená znehybněné auto nekde na cestě nebo dokonce hazard se životy posádky - viz požár na srazu v blatné atd atd.. )..Komanche píše:myslel jsem styl tuningu -> brzdy, podvozek, motor
- street.racer
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz vis hovno, tak tu laskave necpi ostatnim svoje rozumy.Idaho píše:myslím že kdybys viděl z blízka tak bys to rád neměl. Věř mi. ke každému cíli s edá dojít ruznými cestami, a ta kterou se dal on sice dává výsledky, ale já osobne bych se po zkušenostech s jeho autem do něj bál sednoutKomanche píše:jj, tenhle styl tuningu mam rada hlavně je mi té supry líto vzhledem k tomu jak s ek ní majitel chová.
...resp. choval, už je asi dva týdny po smrti ( supra ) - podel slov majitele to nebyla jeho vina, al ena rovinu, při vjíždení na magistrálu ho zezadu sestřelilo automuj názor je že vzhledem ke stavu auta a zpusobu jízdy majitele si myslím své...
Sedel jsem v tom aute jako spolujezdec, vyjeli jsme v noci ze supermarketu na dvouproudovku, kde jsme ujeli cca 30m, pri rychlosti max. 30km/h, a pote to do nas napalila jista pani, ktera zrovna sjela z dalnice a ritila se na miste kde by mela jet 50 min. 80tkou, a vzhledem k tomu ze nas sestrelila na prehlednem miste v noci kdy sviti zadni svetla, musela koukat uplne nekam jinam protoze jinak by bud zabrzdila, nebo se vyhla do druheho pruhu. A podle slov ridicky po tom co vystoupila vozidla, "Ja jsem vas nevidela"...
No udelejte si kazdy svuj nazor.
Ale Ty Idaho, je mi jedno co myslis o stylu uprav Supristy a neni mi nic do toho co o nem rikas, reaguji ciste na Tvuj imbecilni zaver.
Btw. opravdu nechapu, jak clovek ktery se pta na DTC jestli existuje univerzalni hondota, ktera by urcovala alespon na hrubo idealni pomer AF psat, muze dat do podpisu "Poradenstvi" v oboru Supra MKIII ...
Naposledy upravil(a) street.racer dne ned 17.09.2006, 21:12, celkem upraveno 1 x.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Drahej Pavle, je mi u prdele co si o me mylsíš, píšu to co mi řekl Suprista, nemohu vědět jak tzo skutečně bylo. On mi řekl že vjížděl u Lidlu na magistrálu a po tom co tam najel ho zezadu sestřelila ženská. Psal jsem jasne podle slov majitele. párkrát jsem se s ním v aute svezl a vím jak jezdí ( taky jsme kvuli jeho jízdě pár problému měl já osobně ).street.racer píše:Kdyz vis hovno, tak tu laskave necpi ostatnim svoje rozumy.Idaho píše:myslím že kdybys viděl z blízka tak bys to rád neměl. Věř mi. ke každému cíli s edá dojít ruznými cestami, a ta kterou se dal on sice dává výsledky, ale já osobne bych se po zkušenostech s jeho autem do něj bál sednoutKomanche píše:jj, tenhle styl tuningu mam rada hlavně je mi té supry líto vzhledem k tomu jak s ek ní majitel chová.
...resp. choval, už je asi dva týdny po smrti ( supra ) - podel slov majitele to nebyla jeho vina, al ena rovinu, při vjíždení na magistrálu ho zezadu sestřelilo automuj názor je že vzhledem ke stavu auta a zpusobu jízdy majitele si myslím své...
Sedel jsem v tom aute jako spolujezdec, vyjeli jsme v noci ze supermarketu na dvouproudovku, kde jsme ujeli cca 30m a pote to do nas napalila baba ktera zrovna sjela z dalnice a ritila se na miste kde by mela jet 50 min. 80tkou, a vzhledem k tomu ze nas sestrelila na prehlednem miste v noci kdy sviti zadni svetla, musela koukat uplne nekam jinam protoze jinak by bud zabrzdila, nebo se vyhla do druheho pruhu. A podle slov ridicky po tom co vystoupila vozidla, "Ja jsem vas nevidela"...
Ale Ty Idaho, je mi u pici co myslis o stylu uprav Supristy a neni mi nic do toho co o nem rikas, reaguji ciste na Tvuj imbecilni zaver.
já jsme si svuj názor udelal a na rovinu, pokud na víceproude silnic nekdo přehlédne uato jedoucí před ním a to tak že ani nestihne uhnout do protismetru, tak mu to auto před ním bud nečekaně zkřížilo cestu nebo ona musela bejt ožralá.
nevím proč píše hned takhle negativně nic proti to bě nemám psal jsem jasně - můj názor. Je to muj názor, udelal jsem si na nej takovej názor portože ho znám dost dlouho a vím čeho je schopnej, takže si za tím názorem budu stát.
Pokud jsem uvedl špatně jak se to stalo, jen to jen a jen vina supristy, jelikož není schopen říci pravdu jak se co stane a musí si vždy neco přibarvit. at se pak nediví že si člověk udělá názor takový jaký si udělal, když on sám to takhle presentuje.
Bože jak člověk , kterej neinschopen vzít do ruky šroubovák a když s eho někdo nad rozebraným autem zeptá jak udělat tohle mi řekne nevím, tak jak muže mít firmu na dovoz a upravy vozidel? Jak nekdo kdo se živí opravama aut, a delá na zakázku generálku supry a má o mě takovéhle mínění, s emne muže ptát jak ji udelat, případně se ptát kam dát šrouby co mu zbyly ?? Víš mnoho o teorii o praxi víš hovno, ja jsem s tím naopak.. tolik asi k tvé poznámce..
Naposledy upravil(a) Idaho dne ned 17.09.2006, 21:18, celkem upraveno 1 x.
- street.racer
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky Supristu znam, vim jak jezdi a vim v jakem stavu je to auto.Idaho píše:Drahej Pavle, je mi u prdele co si o me mylsíš, píšu to co mi řekl Suprista, nemohu vědět jak tzo skutečně bylo. On mi řekl že vjížděl u Lidlu na magistrálu a po tom co tam najel ho zezadu sestřelila ženská. Psal jsem jasne podle slov majitele. párkrát jsem se s ním v aute svezl a vím jak jezdí ( taky jsme kvuli jeho jízdě pár problému měl já osobně ).street.racer píše:Kdyz vis hovno, tak tu laskave necpi ostatnim svoje rozumy.Idaho píše: myslím že kdybys viděl z blízka tak bys to rád neměl. Věř mi. ke každému cíli s edá dojít ruznými cestami, a ta kterou se dal on sice dává výsledky, ale já osobne bych se po zkušenostech s jeho autem do něj bál sednouta hlavně je mi té supry líto vzhledem k tomu jak s ek ní majitel chová.
Sedel jsem v tom aute jako spolujezdec, vyjeli jsme v noci ze supermarketu na dvouproudovku, kde jsme ujeli cca 30m a pote to do nas napalila baba ktera zrovna sjela z dalnice a ritila se na miste kde by mela jet 50 min. 80tkou, a vzhledem k tomu ze nas sestrelila na prehlednem miste v noci kdy sviti zadni svetla, musela koukat uplne nekam jinam protoze jinak by bud zabrzdila, nebo se vyhla do druheho pruhu. A podle slov ridicky po tom co vystoupila vozidla, "Ja jsem vas nevidela"...
Ale Ty Idaho, je mi u pici co myslis o stylu uprav Supristy a neni mi nic do toho co o nem rikas, reaguji ciste na Tvuj imbecilni zaver.
já jsme si svuj názor udelal a na rovinu, pokud na víceproude silnic nekdo přehlédne uato jedoucí před ním a to tak že ani nestihne uhnout do protismetru, tak mu to auto před ním bud nečekaně zkřížilo cestu nebo ona musela bejt ožralá.
nevím proč píše hned takhle negativně nic proti to bě nemám psal jsem jasně - můj názor. Je to muj názor, udelal jsem si na nej takovej názor portože ho znám dost dlouho a vím čeho je schopnej, takže si za tím názorem budu stát.
Nicmene v tomhle pripade jsme ujeli cca 30m a pote to do nas zenska poslala. Podle jejich slov nas nevidela, coz znamena, ze nedavala pozor na cestu, vzhledem k tomu, ze to bylo po nemale chvili co jsme vjeli na silnici. A dalsi vec je, ze nemusela vjizdet od protismeru, ten smer mel dva jizdni pruhy.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
rozumím ti, ale pokud mi Suprista řekne bylo to takhle tak mu věřím.. tak se nediv že potom svoje domněnky podávám tak jak je podávám.. Doufal jsem že alespon v tomhle případě nemá duvod informace zklerslovat nebo podávat nepravdivě.street.racer píše:Ja taky Supristu znam, vim jak jezdi a vim v jakem stavu je to auto.Idaho píše:Drahej Pavle, je mi u prdele co si o me mylsíš, píšu to co mi řekl Suprista, nemohu vědět jak tzo skutečně bylo. On mi řekl že vjížděl u Lidlu na magistrálu a po tom co tam najel ho zezadu sestřelila ženská. Psal jsem jasne podle slov majitele. párkrát jsem se s ním v aute svezl a vím jak jezdí ( taky jsme kvuli jeho jízdě pár problému měl já osobně ).street.racer píše: Kdyz vis hovno, tak tu laskave necpi ostatnim svoje rozumy.
Nicmene v tomhle pripade jsme ujeli cca 30m a pote to do nas zenska poslala. Podle jejich slov nas nevidela, coz znamena, ze nedavala pozor na cestu, vzhledem k tomu, ze to bylo po nemale chvili co jsme vjeli na silnici. A dalsi vec je, ze nemusela vjizdet od protismeru, ten smer mel dva jizdni pruhy.
Naposledy upravil(a) Idaho dne ned 17.09.2006, 21:54, celkem upraveno 2 x.
- street.racer
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Idaho: K Tve poznamce o me.
Vzhledem k tomu, ze sme se domlouvali ,ze si motor vyndas a odvezes, nevidim duvod proc bych Ti pomahal, natoz radil, kdyz prakticky jsme z toho nemeli ani korunu zisk. Jen jsem Ti rekl potrebne, abys nezkurvil automat.
A k memu dotazu, meli jsme rozdelany 7M-GTE kde nebyly pouzite puvodni srouby, coz jsme zjistili po tom co jsme spolu mluvili, bych to tak nehrotil.
Vzhledem k tomu, ze sme se domlouvali ,ze si motor vyndas a odvezes, nevidim duvod proc bych Ti pomahal, natoz radil, kdyz prakticky jsme z toho nemeli ani korunu zisk. Jen jsem Ti rekl potrebne, abys nezkurvil automat.
A k memu dotazu, meli jsme rozdelany 7M-GTE kde nebyly pouzite puvodni srouby, coz jsme zjistili po tom co jsme spolu mluvili, bych to tak nehrotil.

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud se tě nejak dotklo to co jsme napsal , že neumíš vzít šroubovák do ruky, jen jsem citoval slova Supristy na tvou osobu ypoměrne nedávné dobystreet.racer píše:Idaho: K Tve poznamce o me.

Ale přestanme se tu navzájem očernovat,celé to vzniklo tím že se snažíš hájit člověka kterému jsme podle tebe svým názorem nějak uškodil. Bohužel je tomuj názor a k té nehode jsem řekl svuj názor , který byl založen na informacích, které mi dala osoba asi nejpovolanější - sám učastník nehody.. Dokud bude rozné informace podávat ruzným lidem jinak, budou takovéto koflikty asi na denním pořádku.
- street.racer
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Snazil jsem se obhajit tu udalost, cloveka opravdu nehajim.Idaho píše:pokud se tě nejak dotklo to co jsme napsal , že neumíš vzít šroubovák do ruky, jen jsem citoval slova Supristy na tvou osobu ypoměrne nedávné dobystreet.racer píše:Idaho: K Tve poznamce o me.
A k memu dotazu, meli jsme rozdelany 7M-GTE kde nebyly pouzite puvodni srouby, coz jsme zjistili po tom co jsme spolu mluvili, bych to tak nehrotil., a nemělo to nic společného s tím že jsi ani nesáhnul na 2JZ, v tomhle jsem te chápal, když je zákazník tak blbej, že si chce sám odvéct část práce za kterou si zaplatil, je to jeho blbost, tak proč hnout rukou, že.. ..Ostatně po době jakou jste předání toho motoru zdržovali ( udajne z duvodu stehování, ale pokud přistoupím na váš zpusob jednání - co je mě do vašich problému ) a neustále odkládali dobu dodání ( i když byla záloha složena o dost dříve ) mi asi nic jiného nezbývalo, jinak by tam u vás možná ležel dodnes..
Ale přestanme se tu navzájem očernovat,celé to vzniklo tím že se snažíš hájit člověka kterému jsme podle tebe svým názorem nějak uškodil. Bohužel je tomuj názor a k té nehode jsem řekl svuj názor , který byl založen na informacích, které mi dala osoba asi nejpovolanější - sám učastník nehody.. Dokud bude rozné informace podávat ruzným lidem jinak, budou takovéto koflikty asi na denním pořádku.
Btw. Ty sis zaplatil za nejakou praci???

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Rychle zapomínáš, puvodní dohoda, byla že dodáte motor, až v době kdy jste se začali stehovat ( dokážu pochoopit že problém ypřišli naráz a v době domlouvání o prodeji motoru jste o tom nevěděli že s ebudete stehovat - tak jsi mi to tenkrát podával ) a dodání se protahovalo, jsem začal já nabízet že si ho vytáhnu sám, protože to byla zřejmě pro mne jediná možnost jak se k motoru dostat v reálném čase. Pokud vím tak puvodní dohoda nezahrnovala to že si motor vyndám sám.street.racer píše:Snazil jsem se obhajit tu udalost, cloveka opravdu nehajim.Idaho píše:pokud se tě nejak dotklo to co jsme napsal , že neumíš vzít šroubovák do ruky, jen jsem citoval slova Supristy na tvou osobu ypoměrne nedávné dobystreet.racer píše:Idaho: K Tve poznamce o me.
A k memu dotazu, meli jsme rozdelany 7M-GTE kde nebyly pouzite puvodni srouby, coz jsme zjistili po tom co jsme spolu mluvili, bych to tak nehrotil., a nemělo to nic společného s tím že jsi ani nesáhnul na 2JZ, v tomhle jsem te chápal, když je zákazník tak blbej, že si chce sám odvéct část práce za kterou si zaplatil, je to jeho blbost, tak proč hnout rukou, že.. ..Ostatně po době jakou jste předání toho motoru zdržovali ( udajne z duvodu stehování, ale pokud přistoupím na váš zpusob jednání - co je mě do vašich problému ) a neustále odkládali dobu dodání ( i když byla záloha složena o dost dříve ) mi asi nic jiného nezbývalo, jinak by tam u vás možná ležel dodnes..
Btw. Ty sis zaplatil za nejakou praci???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V podstatě je pradva co píšeš, v reálu jsme přistoupil na to že vám zaplatím plnou cenu a vyndám si ho sám, v tom máš pravdu.
Víš já na druhiou stranu při takovémhle "obchodu " dám zákazníkovi i něco více, víš říká se tomu podpora - a skládá se třeba z toho že když už zákazník u mne dělá a má třeba s něčím problémy a jázrovinka stojím vedle , štourám se v nose a pronáším rády chybtré řeči tak mu třeba pomužu. Ale v tom je ten ropzíl v přístupu k zákazníkovi, a to je třeba duvod proč se někteří zákazníci nevrátí.
- street.racer
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Timto koncim me prispevky:Idaho píše:Rychle zapomínáš, puvodní dohoda, byla že dodáte motor, až v době kdy jste se začali stehovat ( dokážu pochoopit že problém ypřišli naráz a v době domlouvání o prodeji motoru jste o tom nevěděli že s ebudete stehovat - tak jsi mi to tenkrát podával ) a dodání se protahovalo, jsem začal já nabízet že si ho vytáhnu sám, protože to byla zřejmě pro mne jediná možnost jak se k motoru dostat v reálném čase. Pokud vím tak puvodní dohoda nezahrnovala to že si motor vyndám sám.street.racer píše:Snazil jsem se obhajit tu udalost, cloveka opravdu nehajim.Idaho píše: pokud se tě nejak dotklo to co jsme napsal , že neumíš vzít šroubovák do ruky, jen jsem citoval slova Supristy na tvou osobu ypoměrne nedávné doby, a nemělo to nic společného s tím že jsi ani nesáhnul na 2JZ, v tomhle jsem te chápal, když je zákazník tak blbej, že si chce sám odvéct část práce za kterou si zaplatil, je to jeho blbost, tak proč hnout rukou, že.. ..Ostatně po době jakou jste předání toho motoru zdržovali ( udajne z duvodu stehování, ale pokud přistoupím na váš zpusob jednání - co je mě do vašich problému ) a neustále odkládali dobu dodání ( i když byla záloha složena o dost dříve ) mi asi nic jiného nezbývalo, jinak by tam u vás možná ležel dodnes..
Btw. Ty sis zaplatil za nejakou praci???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V podstatě je pradva co píšeš, v reálu jsme přistoupil na to že vám zaplatím plnou cenu a vyndám si ho sám, v tom máš pravdu.
Víš já na druhiou stranu při takovémhle "obchodu " dám zákazníkovi i něco více, víš říká se tomu podpora - a skládá se třeba z toho že když už zákazník u mne dělá a má třeba s něčím problémy a jázrovinka stojím vedle , štourám se v nose a pronáším rády chybtré řeči tak mu třeba pomužu. Ale v tom je ten ropzíl v přístupu k zákazníkovi, a to je třeba duvod proč se někteří zákazníci nevrátí.
V nekterych pripadech je to pozitivni