1. dajuPavo.B. píše:No nevim jestli se tyto motory daji sehnat v nasich podminkach a za rozumnou cenui![]()
![]()
2. co je rozumna cena?
1. dajuPavo.B. píše:No nevim jestli se tyto motory daji sehnat v nasich podminkach a za rozumnou cenui![]()
![]()
do 100 000 slovenskych, myslim ze je v tom aj montaz.Komanche píše:cena?drgi píše:alebo 4AGELU 20v silver, blue top so 160, 165 konmi
jo, to je on, myslel som ze stoji viac.Komanche píše:![]()
![]()
jo uz mi fajry nabizel nejake 4AGE 160k za 50tis Sk... jestli je za 50 vymena, serizeni, oprava zrezlych dilu na aute a lak, tak to beru
jinak drgi motor 3SGE vazi o 6kg vice nez 4AGE... takze takovy drsticky narust rozdeleni hmotnosti asi nebude...drgi píše:to mozes potom rovno dat urobit klietku do auta, aby sa ti nekrutila karoseria. a tiez si rozmysli, co robis s rozlozenim hmotnosti 70/30.Komanche píše:3SGTE by se mi libilo, ale je to za dobry penize nesehnatelny... vypada to "jen" na 3SGE
ine tlmice, pruziny, nepasujuce poloosy...
to som nevedel,teraz uz viem. je v tom zaratana aj prevodovka?Komanche píše:jinak drgi motor 3SGE vazi o 6kg vice nez 4AGE... takze takovy drsticky narust rozdeleni hmotnosti asi nebude...drgi píše:to mozes potom rovno dat urobit klietku do auta, aby sa ti nekrutila karoseria. a tiez si rozmysli, co robis s rozlozenim hmotnosti 70/30.Komanche píše:3SGTE by se mi libilo, ale je to za dobry penize nesehnatelny... vypada to "jen" na 3SGE
ine tlmice, pruziny, nepasujuce poloosy...
?? ne to bych neřekl - měl motor už nějaké výbrusy nebo origo?Komanche píše:motor se se mnou rozloucil ve vsi parade - ve smyku a 7.500ot/min... :
vyborna "testovaci trat" v Liberciesickovite stoupani, dva pruhy nahoru a jeden dolu, jel jsem nahoru za kamaradem (Octavia 4x4), ja jel na 2ku, cca 110km/h
![]()
parada... nahore se bohuzel zacly ozyvat divne zvuky z motoru a do Prahy uz jsem nedojel - z 27.km dalnice jsem jel na plataku...
diagnoza automechanika je praskly pist, ovsem ne nadyl, ale napric. Tzn nejlevnejsi reseni je novy motor.
když jste u toho "házení " sum tak do 4x4 celicy přestavba na RWD a zástavba 2JZ s R154 a diffem z Hiluxe vyjde na cca 160tis vč pořízení motoru, převodovky a diffudrgi píše:do 100 000 slovenskych, myslim ze je v tom aj montaz.Komanche píše:cena?drgi píše:alebo 4AGELU 20v silver, blue top so 160, 165 konmi
ono dobre, tak uz nic