je to pravda?
No od začatku me trápý cosi piskajícího v oblasti volanti, tyče od volantu. Při delší jízde na dalnici kdy se nemení směr. Projíždel to se mnou technik slyšel to ale když to bylo na oprave nic nezjistili. je to elektronický pískající zvuk jako když se zahřeje moturek nečeho. Technik řekl že takhle píska přehraté servo. Je pravda že ted jak se ochladilo to už nedela takže pockam na leto až bude teplo. Pak jim to hodim na hlavu. Další problem je uvolněne sedadlo ridice ze pri jakem koliv brzdení v tom jsem jak v houpacce. ale to už se taky resi mel bych jit na vymenu celeho křesla.
Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
je to pravda?
Konečně jsem řídil nový auris 1.6.Jel jsem stejnou trasu jako s yarisem a musím dát za pravdu prodejci,že se chovají velice podobně co se týká pružnosti motorů na stejně zařazenou rychlost .Při rychlostech cca 60 co vezne yaris na 6 musí auris mit 5.Podvozek má jistější auris,ale yaris není omoc pozadu.Spotřebu jsem měl při stejné trase u aurise o 1 L věčí.Co se týká spokojenosti(posádky),tak se spíše líbí yaris a hlavně holkám stačí i velikost kufru.Než jsem projel aurise,tak jsem se spíš přikláněl právě kněmu,ale trochu mě skamalo poskládání převodovky,která motor zabíjí.Motor sám osobě je vinikající,co ten si nechá líbit je až neskutečné,ale měli nechat převody jako u minulé generace po FS.Nejhorší co se mě stalo,že jsem ještě řídil aurise hybrida.Jako mít nato,tak nic neřeším.Jsem stoho na prášky a pro definitivní rozhodnutí bych potřeboval řídit aurise,který má najeto aspoň 10 000,nemáte jej někdo v okolí Zlína?
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
je to pravda?
Jízdní vlastnosti jsou trochu horší než u 1.6,ale ten zátah z nulových rychlostí a vůbec do 130.Elektrika prostě jede a pokud chceš šetřit,tak jedeš normál-baťa a za 4.5 Zátah turba a spotřeba ayga.Normálně mě to rozhodilo do také míry,že jsem začal hledat ojetiny v 1.8-H
Mám nového Aurise 1.6 CVT a sem spokojený a na dálnici. Díky automatu točí při 160 jen 3000ot a spotřebu mam kolem 8 a to 130 moc nejezdím.. najeto mám 6tis km....
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
-
- Řidič
Re: je to pravda?
správné rozhodnutíPavel Liška píše: Zátah turba a spotřeba ayga.Normálně mě to rozhodilo do také míry,že jsem začal hledat ojetiny v 1.8-H

Tohle auto mám už rok a jsem z něj stále stejně nadšená jako první den, kdy jsem se s ním svezla.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4