sání 2zz-ge
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A co ti tu od začatku píšu. Jinak můj názor je,že pokud na tom motoru nejsou nějaké úpravy které by měly sání a filtr jako restrikci je to zbytečnost. Raději tam měn vložky,dnes v pruchodnosti papírových a balněných filtrů není žadný rozdíl. To platilo před x lety.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dovolím si oponovat, díky možnostem jsem zkousel na svém turbodehtu rozdíl mezi novou papírovou vložkou a bavlneným pipercross a s naloženou půltunou cementu sem mezi nimi rozdíl poznal .)libor12 píše:A co ti tu od začatku píšu. Jinak můj názor je,že pokud na tom motoru nejsou nějaké úpravy které by měly sání a filtr jako restrikci je to zbytečnost. Raději tam měn vložky,dnes v pruchodnosti papírových a balněných filtrů není žadný rozdíl. To platilo před x lety.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hele a je to tu. dívám se na to tak. Pokud motor o objemu 1.8 produkuje výkon 141kW,nebude asi papírová originálni vložka problém. Aby bylo možné tento výkon podat u atmo plněneho motoru,vložka nebude ten hlavní problém. Navíc mám pocit že ten typhoon kit má vložku suchou,tedy výměnnou a ne opakovatelne čistitelnou.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
co jsem se docetl na toyotaownersclub.com tak ty kity docela funguji, ten typhoon je ozkoušenej ale třeba injen dlouhý cai je prý docela špatné, takže asi ušetřím peníze koupím zas jen vložku a za zbytek něco víc potřebného
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
To je správný rozhodnutí, je lepší investovat do věcí, které mají smysl - brzdy, tlumiče, gumy - než do sportovního sání, které smysl nemáLihus píše:co jsem se docetl na toyotaownersclub.com tak ty kity docela funguji, ten typhoon je ozkoušenej ale třeba injen dlouhý cai je prý docela špatné, takže asi ušetřím peníze koupím zas jen vložku a za zbytek něco víc potřebného
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
no jo, zajímalo mě to páč apexi vycházelo za slušné peníze, jinak dát za kn minimálně 6k, u nás 10k to fakt né )zejdy píše:To je správný rozhodnutí, je lepší investovat do věcí, které mají smysl - brzdy, tlumiče, gumy - než do sportovního sání, které smysl nemáLihus píše:co jsem se docetl na toyotaownersclub.com tak ty kity docela funguji, ten typhoon je ozkoušenej ale třeba injen dlouhý cai je prý docela špatné, takže asi ušetřím peníze koupím zas jen vložku a za zbytek něco víc potřebného
jinak takový ty zákl. věci tam mám udělané, teď mě čeká poupravit krapet interier
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
byt tebou, tak dam jen vlozku do origo airboxu, sice vlozky jsou jen na p*icu, ale v tomhle pripade by to melo mit stejny vysledek jak naka roura do tramtarie, navic to pred kazdou sezonou vycistis a jedes... na celice teda mame jeste v airboxu "butterfly", co se da vyndat, hadicka zaslepit a mas to plne pruchozi..
Celica ZZT230, 2000, black