Poradte co s corollou
Nebuď z toho špatnej...
Ale zcela upřímně Tvůj první dotaz v tomto znění: "poradte co by se na ni dalo upravit aby vypada trochu zajimaveji preci mi je 22
Treba nejaka kola( ted tam jsou origo toyota) nejakou hudbu, ale bez velkyho basaku v kufru,atd....
A co treba ocipovani? Zmeni to vykon a spotrebu? Jsem v tom novacek, proto se obracim k vam" .... mě dost děsil.
Doslova sprzněných aut je tu už tak dost. Dej si tu práci a trochu si to tu pročti. Je tu hodně moudra.
Jinak chceš-li od toho auta nějakou hbitost, tak 17" to zrovna nespasíš. Když vybereš šikovný (lehký) 15-16", bude to vypadat hezky a navíc to úplně nezabiješ. Na čip se vyprdni a radši kup kloudný gumy a zkoukni, jestli máš v pohodě všechny filtry atd... K hudbě si tu už dobrou radu dostal a toď asi vše k dotazu...
Ale zcela upřímně Tvůj první dotaz v tomto znění: "poradte co by se na ni dalo upravit aby vypada trochu zajimaveji preci mi je 22
Treba nejaka kola( ted tam jsou origo toyota) nejakou hudbu, ale bez velkyho basaku v kufru,atd....
A co treba ocipovani? Zmeni to vykon a spotrebu? Jsem v tom novacek, proto se obracim k vam" .... mě dost děsil.
Doslova sprzněných aut je tu už tak dost. Dej si tu práci a trochu si to tu pročti. Je tu hodně moudra.
Jinak chceš-li od toho auta nějakou hbitost, tak 17" to zrovna nespasíš. Když vybereš šikovný (lehký) 15-16", bude to vypadat hezky a navíc to úplně nezabiješ. Na čip se vyprdni a radši kup kloudný gumy a zkoukni, jestli máš v pohodě všechny filtry atd... K hudbě si tu už dobrou radu dostal a toď asi vše k dotazu...
mrkni sem, tady je trochu infa k chiptuningu, sice je to avensis, ale filozofie je stejna
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=23670
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=23670
Celica ZZT230, 2000, black
A zase ne kazdemu mlademu to bylo dovoleno. Ja musel trpet v seriovych skatulich a nesmel na nic ani sahnout. Maximalne jsem dostal pohlavek, kdyz jsem jel moc rychle (nad sve schopnosti... )))).
Takze jsem treba zamlada netrpel tim, jak zkraslit auto zvenku nebo nedej boze neco kuchat uvnitr... Takze ja jsem stoupencem skoly: "at to vypada jako kram ci serie, ale vydrzi to vse a jede to jak sutr hozeny ze skaly. "
Takze potrebujes spise ticho, abys uhlidal ty pazvuky a nedobre drnceni a tak... zadne tuc tuc tuc...
Takze jsem treba zamlada netrpel tim, jak zkraslit auto zvenku nebo nedej boze neco kuchat uvnitr... Takze ja jsem stoupencem skoly: "at to vypada jako kram ci serie, ale vydrzi to vse a jede to jak sutr hozeny ze skaly. "
Takze potrebujes spise ticho, abys uhlidal ty pazvuky a nedobre drnceni a tak... zadne tuc tuc tuc...
Back in Czech.
Ano, mas pravdubiscuit píše:chlapi, to uz jste vsichni tak stari, ze nechapete, ze mladej kluk chce mit zajimavy auto? neni jeste tak usedlej, aby nechtel bejt jeste trochu originalni a mozna i vystredni... ja jsem starej ve srovnani s nim a uplne mu rozumim. a vubec mi neprislo hloupy co napsal, spis naopak!
gubaXan: nahod nejakou fotku rollky.. na chiptuning zapomen. smir se s tim, ze tvoje auto nikdy nebude trhat asfalt, spis to bude prijemny priblizovadlo, ktery mozna, kdyz ho s citem vysperkujes, omladne a bude pusobit jako dustojny vozitko pro cloveka tvyho veku casem poznas, ze nejdulezitejsi na aute je, aby bylo spolehlivy, nikde nehnilo, nekapaly ti z nej provozni kapaliny, aby melo slusnej podvozek a vsechno poladeny co nejbliz stavu, kdy auto opustilo fabriku u japonskejch aut zejmena to posledni ma velikou vahu... jinak 17" mozna budou zbytecny.. krasa kol nespociva v jejich velikosti. znam spoustu sexy aut na 13" nebo 14"!!!
http://www.ae86drivingclub.com.au/forum ... ion-SYDNEY
http://forum.jdmstyletuning.com/showthr ... ead/page17
Je to hloupost meho mladi nic nebudu menit, preci auto ma malo najeto a znam ho, je ve 100% stavu....
Tohle je si myslim lepsi, nez kupovat od neznameho a doufat, ze nebudou nutne opravy v nejblizsi dobe
Japonska kvalita je nej
Nevim jestli to pujde zobrazit, pres ipad nemuzu nahrat fotkubiscuit píše:GubaXan: ja jsem ale o hlouposti fakt vubec nemluvil. ja s tebou opravdu soucitim. snazim se nezapominat, jakej jsem byl, kdyz jsem byl mladej a verim, ze to ze me dela nejen dusevne mladsiho, ale hlavne moudrejsiho cloveka. a kdyz jsem psal o fotce, myslel jsem to vazne... klido ti reknu co a jak bych udelal ja, aby se mi to auto pak libilo a pripadalo mi dostatecne cool (ja sam si potrpim na to, abych nejezdil v necem vsednim a nepovazuju to ani za nerozum, ani za snobstvi... jen uz si veci dvakrat nebo trikrat rozmejslim, nez je udelam )
aczasa: to mi k tobe nesedi. tys prece musel bejt vzdorovitej holomek, nerikej ze ne...
http://www.google.com/search?hl=ru&site ... EghMiSM%3A
Japonska kvalita je nej
Přiblížit se TSu by určitě nebylo vykročení špatným směrem. to už ale nechám na tobě.
Být dnes v tvé kůži i se zmíněnými požadavky, tak bych svoje těžce nadělaný penízky rozházel tak nějak v tomto duchu...
hudba:
- nějaký lepší výstup např. rádio od pioneer, či tak něco
- repráky od hertz, případně nějaký aktivní subwoofer
Interiér:
- záleží jen na tvoji fantazii a chuti trávit u auta víkendy...
Motor:
- na nějaké úpravy se vybodni. Nárůst kladných hodnot je mizivý v kontextu s děsivýma nákladama. Nehledě na to, že si toho sám asi moc neuděláš.
- spíš zkontroluj běžné provozní součásti, kapaliny atd..
Podvozek:
- to samé v bledě modrým
- případně můžeš zainvestovat do brzd
Exteriér:
- your choice
- za mě pak lehký kola v rozumným průměru a hlavně kloudný gumy
- dobrou autokosmetikou pak taky nic nezkazíš
Užívej a hlavně to nikde nezapíchni
Být dnes v tvé kůži i se zmíněnými požadavky, tak bych svoje těžce nadělaný penízky rozházel tak nějak v tomto duchu...
hudba:
- nějaký lepší výstup např. rádio od pioneer, či tak něco
- repráky od hertz, případně nějaký aktivní subwoofer
Interiér:
- záleží jen na tvoji fantazii a chuti trávit u auta víkendy...
Motor:
- na nějaké úpravy se vybodni. Nárůst kladných hodnot je mizivý v kontextu s děsivýma nákladama. Nehledě na to, že si toho sám asi moc neuděláš.
- spíš zkontroluj běžné provozní součásti, kapaliny atd..
Podvozek:
- to samé v bledě modrým
- případně můžeš zainvestovat do brzd
Exteriér:
- your choice
- za mě pak lehký kola v rozumným průměru a hlavně kloudný gumy
- dobrou autokosmetikou pak taky nic nezkazíš
Užívej a hlavně to nikde nezapíchni
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ono je vsechno o penezich, muzes auto odlehcit, muzes koupit magnesiove kola 15''-16'' a muzes ocipovat motor, pripadne udelat pruchozi vyfuk nebo nejake hybridni turbo...to auto bude mnohem hbitejsi...ale penez to bude stat tolik, ze si rovnou muzes misto 1,4D-4D koupit 2,0D-4D nebo toho Bramboraka...takze s tim vykonem to bude asi takove, jak vetsina pise...malo muziky za hodne penez
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Uz to chapu nejdulezitejsi je , aby jezdilo bez problemu)))Luke_Luke píše:Ono je vsechno o penezich, muzes auto odlehcit, muzes koupit magnesiove kola 15''-16'' a muzes ocipovat motor, pripadne udelat pruchozi vyfuk nebo nejake hybridni turbo...to auto bude mnohem hbitejsi...ale penez to bude stat tolik, ze si rovnou muzes misto 1,4D-4D koupit 2,0D-4D nebo toho Bramboraka...takze s tim vykonem to bude asi takove, jak vetsina pise...malo muziky za hodne penez
A cpat do toho zbytecne penize....
Japonska kvalita je nej
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ale stejne bych dodal, ze pro kazdeho je dulezite neco jineho. pro vetsinu lidi to, aby auto bylo spolehlive a transportovalo je z bodu A do B. Pro jine zase, aby to slusne jelo a mohli s tim ve "dnech otevrene drahy" jezdit na okruhy. Pro dalsi aby to bylo vylozene vzhledove individualni, ptz bez toho si jezdeni v aute nedokazi predstavit.
Ja jsem to mel podobne u prvniho auta jsem se hrabal v motoru a sel jsem po vykonu...spolehlive bylo i tak a vysledek to prineslo, ale pokud je motor slaby z fabriky...velke zazraky neudelas...tak jsem si koupil tuctove auto, ktere je spolehlive, ale jaks taks to i jede. No a svou touhu po rychlosti a zavodeni krotim tak, ze si sem tam pujcim supersport a zavodim(amatersky) na motokarach
Ja jsem to mel podobne u prvniho auta jsem se hrabal v motoru a sel jsem po vykonu...spolehlive bylo i tak a vysledek to prineslo, ale pokud je motor slaby z fabriky...velke zazraky neudelas...tak jsem si koupil tuctove auto, ktere je spolehlive, ale jaks taks to i jede. No a svou touhu po rychlosti a zavodeni krotim tak, ze si sem tam pujcim supersport a zavodim(amatersky) na motokarach
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
Sláva, už to pochopil teď jen ve zdraví a bez úhony přežít řidičova telecí léta a je s něho správný toyoťák, jinak zásadní doporučení - číst,číst,číst a máš spoustu odpovědí na své všetečné otázkyGubaXan píše:Uz to chapu nejdulezitejsi je , aby jezdilo bez problemu)))
A cpat do toho zbytecne penize....
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html