denní svícení T25

vše ohledně modelové řady Avensis
jurajjuraj
Navigátor

Příspěvek od jurajjuraj »

aczasa píše:Ty juraj juraj.... ty si fakt totalni ..... nepremyslivec.... 100W je tam proto, ze to jsou dva svetlomety dopredu tedy 2x 55W + 2x 5W obrysovky, takze ano.. je to 120W prikonu do celnich svetlometu. S xenony je to cca polovina 60 W...

A to auto bylo skoro za milion... bylo novy.. :-)))))))
ja psal kolik ma jedna obycejna zarovka do tlumeneho svetla

doporucuju ustrihnout draty k parkovackam, spotreba paliva bude mnimalne o litr nizsi, u nekoho mozna i vic
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A jeste navic i schopnost cist a psat (adekvatni informace) cesky je take limitne blizka nule.. :-))))
Back in Czech.
jurajjuraj
Navigátor

aczasa píše:Juraj Juraj... co to meles? Opravdu stale jen vice prohlubujes mou duveru v to, ze tva uroven by se dala s uspechem pokladat za podprumernou...
takovy mensi problem je to ze tvuj nazor me zajima asi tak jako jestli se souseduv kocour dneska vysere nebo ho zitra roztrha

verim ze ted me rozneses svym inteligentnim prispevkem, to tak zrani moje city ze uz ti ani neodepisu
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Huraaa.. tak se drz jiz jen toho posledniho.. ;-)
Back in Czech.
Romeo
Manager Týmu

Příspěvek od Romeo »

Koukám, jak se to tady krásně rozhořčilo. Myslím, že téma mít, nebo nemít denní svícení je tady už založeno, myslím, že toto téma bylo založeno pro ty co chtějí denní svícení. Mě se tento způsob moc líbí a určitě bych si ho pořídil místo vrtání do nárazníku, viz má galerie. Jejda a stále mi svítí :D .
Jak je to se spotřebou to nevím, ale určitě ušetřím. Měnil jsem cca 1x měsíčně halogen a od té doby co mám denní svícení jsem ještě neměnil. Kupuji z vyšší svítivostí a bylo to cca 500 za pár. A mám nastaveny světla na auto a tak když se sešeří tak se mi světla sama rozsvítí.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

To Romeo: zajímavě vyřešené -chválím nápad. A tu přední masku jsi proč vykuchal???
Avensis 2.2 D-cat
jurajjuraj
Navigátor

Romeo píše:Koukám, jak se to tady krásně rozhořčilo. Myslím, že téma mít, nebo nemít denní svícení je tady už založeno, myslím, že toto téma bylo založeno pro ty co chtějí denní svícení. Mě se tento způsob moc líbí a určitě bych si ho pořídil místo vrtání do nárazníku, viz má galerie. Jejda a stále mi svítí :D .
Jak je to se spotřebou to nevím, ale určitě ušetřím. Měnil jsem cca 1x měsíčně halogen a od té doby co mám denní svícení jsem ještě neměnil. Kupuji z vyšší svítivostí a bylo to cca 500 za pár. A mám nastaveny světla na auto a tak když se sešeří tak se mi světla sama rozsvítí.
pokud jsi menil jeden x mesicne zarovku tak mas nekde asi problem anebo spatna zarovka ( vim treba ze night breaker se menily jedna za druhou )

to ze to mas svetla na auto to si asi vyjimka, bydlim u mezinarodni silnice kde projede denne kolem 27 000 aut a je bezne ze uz skoro neni videt a vetsina co ma deni sviceni tak jede s nim a zadek auta vubec neosviceny, za to bych valil pokuty min.2 000,-, by se naucili hned
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

aczasa píše:Neusetri... :-) Protoze at delam co delam.. tak se mi to doposud nepovedlo.. :-) Pri aute a vykonu 110kW vezmu spotrebu 100W jako cca 0.1% ... tyvole tak to na spotrebe nepoznam ani kdybych se rozkrajel... Navic mam jeste debilni stary altik (ktery tedy nevypina pri nezatizeni) a benzinovy motor, takze je zatizen vzdy vice jen reziji auta amotoru, takze .... ne ne ne... ne ... neusetrim ani blbych 0.008 l/ 100km...
Pockej - ty si fakt myslis, ze po celou jizdu vyuzivas celych 100kW?
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Už je to tu zas... :(

Vlákno se snad jmenuje "Denní svícení, ano či ne, poraďte"? :mad:

Každý si může dát na své auto co chce, respektive má široké možnosti se seznámit se všemi plusy a mínusy svého rozhodnutí. Ale je to jeho rozhodnutí, na které má plné právo. Proč je za to právo napadán?
To spíš svědčí o labilnosti a netoleranci těch, kteří napadají.

A řeší to napadání samotný příspěvek? To těžko. Je to spíše o jisté duševní nevyrovnanosti, jalové řevnivosti a částečně i hlouposti.

Ať si dá na auto co chce, když ty to tam nemáš a ani nechceš, tak co tě nutí k tomu vykřikovat? Je to nutkání silnější než ty? Je s tebou vše OK?... :?
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
jurajjuraj
Navigátor

mozna se mi spatne zobrazujou nazvy temat ale NIKDE nevidim nazev tematu

Denní svícení, ano či ne, poraďte
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

A otazníky se ti zobrazují správně? :D :roll:
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

ne, protoze juraj juraj je picus... :-)))))) A to neskutecny... takze se jemu skutece nic nezobrazuje.. :-))))))))
Back in Czech.
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

To Stani: máš pravdu v tom že napadání druhých či nehezké výrazy by sem neměli patřit ale lidé jsou různí a jen chtrý a inteligentní člověk si nenechá zastřít mysl zlobou ale i v té hromadě hnoje zachytí podstatu názoru daného člověka. nehledě k tomu že díky těmto rejpalům tohle forům je aktivní. :wink:
Avensis 2.2 D-cat
Odpovědět

Zpět na „Avensis“