Klimatizace u 4x4

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

nic neni nemožné

Příspěvek od micron »

reakce::: nic neni nemožné

dneska takhle jdu k autu a co nevidim... :shock: zbytky stříbrnýho laku na levým blatníku (klepy klep to spraví) a dále mi chyběj 4 stříbrný ventilky lídi, je to možné, nebo nic neni nemožné??? někdo vám bouchne auto a ještě si vezme ventilky za sockoidních 20kc kus??? what a fuckin bitches people on BarrandOFF!

Tak sem tam nalepil carbonovou píču a na ní nálepku STOP. pak jdu domu a co nevidim, rozštípanej Renault Laguna s picou ve znaku (teda už bez) stříbrnej na parkovišti kousek odemne??? och tak teď som z toho voljaký zmetený :lol:

cototo???? náhoda??? asi omyl, ale zase mi ta rozsekaná laguna udělala radost, že tam vlastně skoro nic nemam :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

to ALIEN: upřímně řečeno klimatizací jsem namontoval desítky a není to žádná věda, můžeš nám tady přiblížit v čem vidíš tak nepřekonatelný problém v dodatečné montáži?
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Petr píše:ale lidi když mám celdu bez klimy tak to není takový problém vždyt je to tam nachystaný pojistky vypínač kabely jen to zapojit dat relé vyparník kopmresor atd.tak co z toho děláte za vědu za předpokladu že koupíte funkčí klimu to je jasný příští rok se to tam chystám dát sice to bude stát trochu času a i peněz ale bez píle se nic nedá dělat to umí každej koupit auto s klimou ale sám to zprovoznit a udelat to je kumšt
taky jsem si mohl nechat vyměnit těsnění pod hlavou ale proč bych to dělal když to zvládnu sám něco se naučím a mám z toho radost že to dokážu a to nejsem automechanik znám na svým autě každý šroubek a je mi to líto prodat za 50tis.a koupit tu 6.gen za 150tis.z klimou
no je to jen můj názor jasny když někdo je na to levej tak tomu jen uškodí
ale znám pár lidí co si koupí celdu zamachrují s ní a potom jak se neco pokazí tak průser co ted!!!
a prodaji to díly drahý starý auto tak pryč s tím a to mě docela štve pokud to auto ma člověk rád tak bych se k němu tak nechoval
takže heslo zní nic není nemožné TOYOTA!!!! O:K.
No v tomhle mas pravdu,je to prijemnej pocit kdyz neco chces,se_res se stim(v dobrym) a pak to funguje,taky jsem byl takhle nadsenej,ale do svyho prvniho auta.Uz me to nak preslo,nemyslim laska k autu,to jo,to ja svoje auta mazlim,ale uz se mi moc nechce travit odpoledne v garazi,ikdyz driv to tak bylo,nebyly to jen odpoledne ,ale i vecery a cely dny :).
Je pravda ze celda tam tu elektriku ma pripravenou no....ja jsem si tam chtel AC taky dat,takze jeste chvilku rejpej a zmenim nazor a jdu do toho stebou :lol: protoze to slunicko je fakt svine. 8)
Naposledy upravil(a) ALIEN dne sob 24.06.2006, 11:57, celkem upraveno 1 x.
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

1/2 dne a je to. Když už tady píšete jak to má 5th generace na pytel, tak mě jenom zajímalo co od klimy čekáte, ta má snad chladit a to dělá tak mě není jasný co je tam tak špatnýho a že se někdy něco porouchá - to se stává i na jiných autech a je to furt lepší než třeba zadřít motor a pak ho spravovat.
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

a kde bych ji sehnal?Doporuc neco...kdyz jsi tak zbehlej...
(kua co to semnou provadite? :) pred pul rokem jsem klimu vypustil z hlavy a ted uz ji zase zacinam shanet 8) )
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

sehnat klimu je stejný jako sehnat cokoliv jinýho - nový, vymontovaný z něčeho nebo poshánět postupně neoriginál výparník, kondenzátor, kompresor, ale věci jako řídící jednotku, některý trubky, vypínač se stejně musí koupit origoš (nový nebo použitý) zbytek trubek a hadic by se při troše dobré vůle dalo nechat udělat, ale je to spousta přiměřování. Pokud nechceš klimu koupit rovnou v toyotě tak bych asi nejdřív vyzkoušel vrakáče.
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

nevis jak se tak pohybujou ceny?Naky minimum a naky maximum....cca,podle tvyho soudu
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

s cenama nedokážu dobře poradit, prostě se podívej na mjauto, autokelly nebo kam ještě, porovnej ceny s toyotou (ne všechno se vyplatí kupovat někde jinde) a uvidíš
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

nic jsem nenasel,jen vysousec :(
Jakej je link na nahradni dily primo od toyoty?
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

link sice je, ale pod heslem pro prodejce, zkus zajít přímo do toyoty s VINem a modelkódem nebo mi je pošli třeba jako SZ a zkusím něco zjistit.
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

OKi,hned zejtra to vopisu...a polu ti to..diky moc
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

vysoušeč

Příspěvek od micron »

vysoušeč klimy, tak to je hustej díl "most wanted" :-)))) co třeba vysoušeč potu toyota :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

... tak to je kdyz to montuje nekdo kdo to neumi
moj mechanik (z toy) nam nahodil klimu do rav4 kde nebola za mene nez 1hod (mozna 40min)... bez plneni
a to same do cel 5g
ked je to original klima z toho isteho modelu tak to nieje ziaden problem.. pretoze vsetko sadne ako rit na serbel (modeli bez klimi maju natahane kable aj pre klimu:) takze to staci iba namontovat pozapajat stekre a naplnit a pak uz jenom mrznout :wink:
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

CS píše:... tak to je kdyz to montuje nekdo kdo to neumi
moj mechanik (z toy) nam nahodil klimu do rav4 kde nebola za mene nez 1hod (mozna 40min)... bez plneni
a to same do cel 5g
ked je to original klima z toho isteho modelu tak to nieje ziaden problem.. pretoze vsetko sadne ako rit na serbel (modeli bez klimi maju natahane kable aj pre klimu:) takze to staci iba namontovat pozapajat stekre a naplnit a pak uz jenom mrznout :wink:
JA TO TAKY ŘÍKAL ŽE JE TO NACHYSTANÝ jen to namontovat ale musí to dělat kdo to umí
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

jasně, nová klima do novýho auta je šup šup, ale použitá klima do staršího auta je trochu víc práce - zkontrolovat jednotlivý díly, olej, protáhnout závity, drbání se se zatuhlýma šroubama, odsání, naplnění, kontrola těsnosti a správné funkce - tady je údaj 1 hodiny nebo dokonce 40 minut trochu úsměvný....
Každopádně se tady zatím bavíme o opravě jedné a sehnání druhé klimy
Odpovědět

Zpět na „Celica“