Petr píše:ale lidi když mám celdu bez klimy tak to není takový problém vždyt je to tam nachystaný pojistky vypínač kabely jen to zapojit dat relé vyparník kopmresor atd.tak co z toho děláte za vědu za předpokladu že koupíte funkčí klimu to je jasný příští rok se to tam chystám dát sice to bude stát trochu času a i peněz ale bez píle se nic nedá dělat to umí každej koupit auto s klimou ale sám to zprovoznit a udelat to je kumšt
taky jsem si mohl nechat vyměnit těsnění pod hlavou ale proč bych to dělal když to zvládnu sám něco se naučím a mám z toho radost že to dokážu a to nejsem automechanik znám na svým autě každý šroubek a je mi to líto prodat za 50tis.a koupit tu 6.gen za 150tis.z klimou
no je to jen můj názor jasny když někdo je na to levej tak tomu jen uškodí
ale znám pár lidí co si koupí celdu zamachrují s ní a potom jak se neco pokazí tak průser co ted!!!
a prodaji to díly drahý starý auto tak pryč s tím a to mě docela štve pokud to auto ma člověk rád tak bych se k němu tak nechoval
takže heslo zní nic není nemožné TOYOTA!!!! O:K.
No v tomhle mas pravdu,je to prijemnej pocit kdyz neco chces,se_res se stim(v dobrym) a pak to funguje,taky jsem byl takhle nadsenej,ale do svyho prvniho auta.Uz me to nak preslo,nemyslim laska k autu,to jo,to ja svoje auta mazlim,ale uz se mi moc nechce travit odpoledne v garazi,ikdyz driv to tak bylo,nebyly to jen odpoledne ,ale i vecery a cely dny

.
Je pravda ze celda tam tu elektriku ma pripravenou no....ja jsem si tam chtel AC taky dat,takze jeste chvilku rejpej a zmenim nazor a jdu do toho stebou

protoze to slunicko je fakt svine.