Tohle je absurdní, poslouchat tady pana Srandistu jakej sem a že chci auto skurvit

Nehodlám se tu opakovat, ale pro jistotu to tu napíšu caps lockem třeba máte horší zrak.
NECHCI A NIKDY NEBUDU NA AUTO S*ÁT ŽÁDNÉ TUZERSKÉ KRAVINY, JDE MI JEN O LEPŠÍ ZVUK. Ten tlumič může vypadat klidně jak ten základový, nechci okapové roury do nebe z kterých šlehají růžové plameny a nechci co nejhlasitější a co nevíce rezonující vykuchaný výfuk. Lepší zvuk neznamená dunivější, nebo co nejhlasitější. Pokud chcete nazývat výměnu tlumiče výfuku za nějaký který má zlepší zvuk (v mém případě o něco hlasitější) prasením , klidně ale netvrďte že jsem tuzer páč to je blbost. A pokud nemáte tip na dobrý tlumič založte si téma ''Nemám rád lidi s jiným vkusem'' a pište tam. Děkuji.
CharlieCh > Moje řeč, mimochodem krásná Corollka

Ještě bych dodal že jestly neexistuje laděný tlumič jako jsem psal v prvním postu (tzn. aby to sedlo přímo k 4A-FE a auto se pak nějak nedusilo nebo hodně nežralo a hlavně neztrácelo výkon za 3K.) stačí říct, tolik se v dílech nevyznám. To je taky důvod proč jsem psal sem.
Jimmi > Nad kolama jsem taky přemýšlel ty co tam jsou jsou sice Fondmetal ale moc se k ní nehodí. Ovšem na to je potřeba víc peněz, ale i na ně se dostane řada.