Diskuzní Forum????
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Fox hacker
Fox se tu pěkně vyřádil... podařilo se mu mi zpomalit a zničit FireFox... proto Fox... a nebyl jsem sám, kdo si toho všimnul... při debatě na srazu. Podle mě našel díru ve Firefoxu a robot využívá veškerý IP adresy z tohodle fora.... Takže Zkuste Operu a podívejte se na ty Hireoglify co jsou všude na stánkách TK... Dále doporučuju ESET Smart Security 5... po přihlášení k netu se kdosi snaží útočit ARP Cache Poisoning.... sem už se nedostaneš šmejde... jdi o dům dál... 

Naposledy upravil(a) micron dne ned 23.09.2012, 21:18, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

SZ pro ToyotaMan
Doufám že to vyřešíte a bude zase fungovat jako dříve
Ahoj
napsal mi totoZdravím
Netuším o co tu jde ale stránky se nějak hroutí, píše to totální hlouposti - nevím proč se v tom hrabete ale je tu moře lidí kteří si zaslouží vysvětlení co se chystá a co děje.
Děkuji
Tonda
Sice není ale to už mě netrápí - odpověď jsem dostal až po tom že jsem s tímto fórem skončil takže vám ji sem ještě vkládám.Zdravím,
hrabu se v tom protože jsme musel celé forum přesunout! Nyní by mělo být již vše OK.
Martin
Doufám že to vyřešíte a bude zase fungovat jako dříve
Ahoj
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně mam čistej system... XP will never Die
Zajímavej sajrajt, v boot sektoru Hdd... Win32/Mebroot.FX trojan alias
"Rootkit.Boot.Sinowal.b"
Lze zlikvidovat timhle šikulou Kasperskym TDSSkiller.exe
pááápááá
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208283363
no a i ARP útok přestal... jak to pěkně souvisí....
Zajímavý je, že např. AVG 2013 nenašel když jsem testoval před srazem ani Govno.... Eset Smart 5 ho najde, ale neumí zlikvidovat.
Zabydlet se v boot sektoru, What a fuck!
hňupík
Atakuje prohlížeče.... který se restartujou, snaží se vytěžovat cpu a ram do maxima, atd...

Zajímavej sajrajt, v boot sektoru Hdd... Win32/Mebroot.FX trojan alias
"Rootkit.Boot.Sinowal.b"
Lze zlikvidovat timhle šikulou Kasperskym TDSSkiller.exe
pááápááá

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208283363
no a i ARP útok přestal... jak to pěkně souvisí....
Zajímavý je, že např. AVG 2013 nenašel když jsem testoval před srazem ani Govno.... Eset Smart 5 ho najde, ale neumí zlikvidovat.
Zabydlet se v boot sektoru, What a fuck!

Atakuje prohlížeče.... který se restartujou, snaží se vytěžovat cpu a ram do maxima, atd...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
To nevim, nikdy jsem si placeny account na podobne stranky nekoupil, ale vychazim z predpokladu, ze kde je to free a necim zajimave, chodi spousta lidi a proto se na tyhle stranky vyplati nabalovat parazitujici SW 

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ba ne já už mam dloooouho kvalitní sbírku co mi stačí
ale zdroj cejtim tady.... Firefox začal blbnout zrovna v době když tu byl tajný pan červíček Mr. Fox a rozhodně nepřesouval data na jinej server, ale spíš dost botoval. Data jsou tu porouchaný... a ty hireoglify všude kolem jsou památka, tak to chápu já.